home sweet home

Tillbaka igen och allt är typ underbart!
Dagen började i huddinge hos maria som skulle iväg och jobba, så det blev en tidig tur in till city. Lite frukost och ett besök hos frissan (vilket blev sjukt dåligt, men eftersom jag skulle med ett tåg och inte hann rätta till det så skulle jag få komma och rätta till det en annan gång) kom jag och jani hem igen. Då blev jag hämtad och åkte för att vara barnvakt åt världens bästa aliciagris medans de andra tränade golf. Vi gick upp på stan och käkade glass och hälsade på kollegan som stog på en miniresemässa på torget. det blev ju skapligt pinsamt då han inte ens kände igen mig fören jag presenterade mig =P Nog för att det kan vara svårt att koppla när man ser folk på "fel" ställe, men vi har ju ändå pratat ett par gånger under de tre år jag varit på Birka... Vilket intryck jag måste ha gjort!

Nu har jag setat och glassat på balkongen med lite cider och blir snart upphämtad av Andrea för att sedan åka och grilla sig lite. =) Skulle uppskatta en redig fylla men tror inte det blir nåt sånt just ikväll. Kanske är bra, för ska vara barnvakt imorrn igen, och tvätta och även hjälpa andrea att plugga lite jurudik. Nu märker man hur oseriös den kursen vi läste i juridik egentligen var =P

Yaaay, nästa vecka ska det bara jobbas 3½ dag! wooonderbar.

Fick även ett trevligt mail från Symone i San Remo igår. de har köpt hus och vi är välkomna på inflyttningsfest. Om det ändå var lite närmare liksom, liiite långt att åka för det. Men nångång ska vi väl få se huset, och familjen armstrong ska ta sig hit också så vi får visa vackra svedala! =)

time to go