värmebölja, jo tack!

såå jäkla skönt ute altlså. synd bara att man sitter inne och inte ligger vid nåt bad hela dagarna. Men ja, det är sånt man får ta helt enkelt! =P haha

har faktiskt inte hunnit tröttna på jobbet än, mycket positivt. hade nog inte väntat mig att jag skulle ha gjort det än heller kanske =P

Hihi, var på hemligt uppdrag idag, hoppas det blir som jag har tänkt =D

När jag precis kommit hem idag så kom mor och far förbi med lite prylar (min älskade fläkt bland annat) och även lite kakor. hihi, så det blev lite fika där och sen så har jag bara slöat. så jäääkla skönt.

nej nu är det dags att sova. är ju en dag imorgon också har jag hört!

I väntans tider

Ingen ringer och incheckningen har inte börjat än så här sitter jag och chillar kan man säga. Har nog förträngt hur mycket kaffe man dricker på det här jobbet. Det är det enda man kan göra liksom. kolla bloggar och dricka kaffe. och snacka skit. Är skapligt avundsjuk på alla som är på peace and lov alltså, men ja, nu är det ju lite för sent eftersom jag ska jobba heeela helgen.

Det är så mycket folk som jobbar också att det liksom inte finns några platser att sitta på och ta samtal, så jag sitter i terminalen med alla människor som kommer och man får typ aldrig vara ifred =P

fast en sak är jäävligt skön, igår när jag kom hem så var jag bara så lycklig över att vara tillbaka här. Jag har haft jobbångst väldigt få gånger här på birka och det verkar vara nåt väldigt ovanligt.

nej nu ska jag chitchatta med inger, världens härligaste människa!! =)

Första dagen på jobbet

Lycka!!! När jag kom dit imorrse insåg jag hur mycket jag har saknat det. Har kanske inte saknat att ta tåget 10 över 7 men satan alltså. Alla jobbarkompisar och alla andra människor som man träffar och pratar med. Heeeelt underbart. Frågade även lite fint om det går att kanske få vara kvar i höst, och det är inte omöjligt, speciellt inte som timmare. Och ja, det är ju inte så dumt det heller.  =P Bättre än inget alls. hoppas att nån annan slutar helt enkelt!! =) haha

Nu ska jag börja göra matlåda så jag bara kan slappa på ballen sen. Vilket jäkla väder det är. Är sommaren här nu? =D

BADANKA!!

Midsommarfix

En riktigt effektiv dag! Upp vid 7 för att tvätta, och passade då på att stryka upp alla gardiner och draperier. Sen blev jag hämtad av mor som jag lämnade av hemma och åkte sen för att hämta David som ska vara lekledare med mig imorrn. Han och hans bror låg och sov så efter ett jäkla massa plingande så kommer david i kallingarna och öppnar. jag fick den stora äran att sedan väcka Oscar också. UUnderbart. Fast den lilla slapp följa med på vårt äventyr. Vi har varit och inhandlat all rekvisita till lekarna imorgon. Så snart ska jag hem till mor å ordna strut till strutbollen, som förövrigt är bland det roligaste jag vet! haha.

              

Lite bilder från förra årets strutboll. Jääävligt svårt, men satans kul! Först pappa, sen anders och farmor ville ju självklart också varamed, men hon körde med rullatorn (och bollen i korgen!!!) =P haha. Sen gjorde kristin om det till kkk helt plötsligt.

Hoppas fan på fint väder imorrn så vi kan vara ute, men det verkar ju inte jätte troligt. buhu.

Nej nu ska jag iväg och rulla köttbullar!!

En vecka kvar

Efter en ganska gudomlig helg, på alla sätt och vis, så är det dags att vila ögonen. I fredags, häng hos Anton och igår, tjejfest hos mig.

Midsommar som hägrar nästa vecka och det ska bli asnice. vi har alltid så roligt på midsommar hemma, med alla lekar och en av dom få gånger som den delen av släkten som vi umgås med samlas. Och iår är alla med, förutom jonas och helena som ska iväg på nåt annat.

Ja, helgen igen, den får 11 av 10 alltså. top notch. Kan inte riktigt smälta allt. Det roligaste av allt är att det fortfarande luktar fisherman lite var stans =P Haha, undrar var det kommer ifrån =P

Blir nog mer soffhäng framför mina nyinköpta ljus och nån tråkig film innan sängen.

Föresten, när kommer alla borlängepuddingar då? ;) (då räknas även falun, åland och uppsala in i det.)

Det går faktiskt att höra av sig även fast det inte är helg

Hahaa, de senaste typ 2 timmarna har varit väldigt roliga. Fyllan har gjort sig påmind men eftersom den inte har blivit underhållen så har det inte blivit odrägligt. Tydligen så är jag inte så jobbig som jag tror och ja, det går att höra av sig även fast det inte är helg =P haha. Mycket skratt mitt opp i allt i hoppa liksom. Men roligt har det varit. =)

Nu är det dags att sova, skulle ju vara skönt att inte vakna så sent som jag gjore imorrse. 11.10 stog klockan på (självklart väntade jag till 11.11 och önskade mig nånting). känns dock som att hela dagen blev  bortkastad av sömn. Med bara en vecka kvar av ledigheten så är det väldigt värdefull tid som går till spillo av sovandet. Detta ska inte upprepas! Klockan står på 9.00 och då blir det promenad upp till päronen och min kära bäbis, Tusse!


Ny rutin?

Jag har börjat blogga när jag kommer hem mitt i natten. why? Känns lite onödigt men ja.

Jääävligt lugn vecka. Har bara softat och umgåtts. Så jääkla nice att bara vara för en stund. har typ bara en vecka till ledig och sen är det ju dags att börja jobba som ett as igen så det är väl lika bra kanske. Annars kan man ju bli alldeles förslappad.

Fast nästa vecka sak vi upp och städa lägenheten i blg och lämna in nycklarna. Väldigt dåligt av tunabyggen att aldrig svara när  jag ringer dock. men ja, what to do.

Har haft en väldigt trevlig kväll med Cornelia. Vi var ju en massa fler människor men de andra var mest i bakgrunden. Andrea stack tidigt och dom andra var alldeles för fulla för oss som var någorlunda nyktra. Men det var satans kul ändå. (Hanna förlåt jag började med men ;)) Anton är alltid underbar och sen var ju Rikard där som man iaf alltid kan lita på gör nåt skoj. schooschoo sheild! aa det var roligt, men man ska nog ha varit där =P

Nej nu ska jag nog gå och sova så jag orkar med allt som händer imorgon. Blir vin med med älsklingen och kanske nån annan också =P

God natt!

Dagarna går för fort!!

Redan torsdag...

igår blev det en sväng på IKEA med tessan, nice nice. nu har jag mig en pall så jag når alla skåp i köket. Fast jag blev lite ledsen när jag märkte att jag måste verkligen sträcka på mig ändå på vissa ställen, är jag verkligen så satans kort? =P

För typ en timme ringde mamma och fick mig ur sängen: - Har du kaffe klart? Om in sätt på det, jag parkerar bilen utanför dig nu!
=D så det var bara att gå upp och fixa det och ja, det var ju ett ganska angenämt sätt att vakna på kan man säga! Så vi satt ute på ballen, på fuktiga stolar, och fikade.

Får se vad jag ska hitta på idag. Ska nog ut och ta mig en promenad. Hälsa på någon. Vem vet =D

Helgen!

Tack alla inblandade. Har varit en av dom bästa på mycket länge! Först fredagen hos mig, underbart. Och Falun, ja jag har typ inga ord. det vara bara gudomligt!

Tänkte avsluta med att visa en bild på min nya sambo: Hedvig, vaktankan!


Gårdagen

Uunderbar dag rätt igenom. Avslutades med en sån där kväll som bara händer med Thörn. Haha, nycklar som inte lossnade ur låset, cykeldäck som viker sig på mitten och taxiresa som höll på att sluta illa =P

Träffade Linda salonen på joar också. Hon och miia är ju typ mina äldsta kompisar och det är alltid lika roligt att träffa dom. och igår blev det två gånger tillochmed. =D Så i februari så bär det av mot sydligare breddgrader!! =D

Nej nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner göra mig klar inför min lilla tripp. =)

Grattis David!

Vilken dag. Var på bolaget för att hämta mitt vin som hade kommit och sen när vi kom ut från coop så såg vi Davids vagn. David stog där och vinkade och var så glad. Gissa vem som grinade som en gris! David är min kusin som ioförsig bara är två år yngre än mig men han är ju bara barnet. Jag blev så stolt och glad för hans skull. Sen gick jag iväg med Oscar (Davids lillebror) för att hänga på champagne och gosedjur på David och ja, jag älskar verkligen min släkt! Sen träffades vi alla och pappa skämde ut sig som aldrig förr. "Hellre liten och ful än stor och dum", detta sa han till david och oscars morfar som är typ 2 meter lång och vi andra är väldigt korta. han menade ju inget men vi andra ja, det blev ju lite fel om man säger så =P Satans kul hade vi iaf!  Finns det någon roligare än Magnus? skulle inte tro det, där ligger vi alla i lä!

Kom nyss hem från Davids mottagning och väntar nu på Linda och Marcus. Jag älskar den här dagen! =)

Detta är en bra dag!

Vaknade imorrse, strax efter 8, för att det var några studenter som skrek. Jäkla snorungar tänkte jag, men sen visade det sig att det var HP3, som säkerligen varit hos Kerstin på frulle och nu var påväg till kyrkan. Då blev jag blödig. Det är ju jag som ska göra det. Jag vill verkligen ta studenten igen.

Jag har hela veckan varit rädd för att kolla skolmailen och se om vi fått nåt mail angående vår uppsats. Idag hade vi fått det och ja, VI KLARADE DET! mitt hjärta slår dubbelvolter och jag är inte bitter längre. efter ett väldigt upplyftande samtal med Hanna så kan det här bli den bästa dagen på mycket länge. Snart kommer min mor och hämtar mig för vi ska ut och kolla på David (min kusin) som tar studenten, först när dom åker skrinda och sen när dom vandrar från skolan till Skolparken för att sätta mössan på Doktor Westerlund. Sen är det kalas för hela slanten som gäller. Först hos David och sen ska jag, Linda, markus och eventuellt andrea och eve ta oss en jävel hos mig för att sen dra ner tilll fyndhörnan för lite rumpskak. Ska dock ta det lite lugnt så jag orkar åka imorrn! Just jävlar. ska köpa biljett!

GAAAH, jag är så lycklig just nu!!

CP?

Ja när jag alldeles exalterad för att gå upp klockan 7 och tvätta, då blir tillochmed jag rädd för mig själv. Vad har hänt? Jag kanske har fått tillbaka den där extra gnuttan livslust som jag så länge saknat? Vad det nu än är så är jag glad och nöjd över att ha en tvättstuga 2 trappor ner i samma hus, utan skumma människor som förföljer mig. Dessutom är alla maskiner helt nya, det finns tillochmed 3 stycken så det här kommer gå fort =)

Bilder

ja nu har jag tagit lite bilder, men ajg är ju ingen mästerfotograf direkt =P Och sen är jag ju specialist på att röra till det så nu när jag har varit hemma i 2 dagar har det lyckats blivit rörigt direkt!

Det här är från hallen och in i vardagsrummet, här inne är det fortfarande liite tomt med möbler, men det ska fyllas på tids nog.         
Den första är från hallen och in i vardagsrummet. (Jag älskar min fondvägg!!!) och på den andra bilden har vi tv-hyllan (i love!) från en annan hörna  av rummet helt enkelt. Är ju fortfarande ganska tomt med möbler i vardagsrummet men ja, det kommer fyllas på när jag hittar det jag vill ha.

Utanför här har jag min älskade balkong och utsikt över en av enköpings högstadieskolor, S:t Ilianskolan, där gick dom "tuffa" kidsen när vi gick i skolan. Jag var alltid rädd för dom när dom stog utanför skolan och rökte. det gör dom fortfarande har jag märkt! Jag kanske kommer att bli lite som du Carro, som observerar dom stackarna =P


       

My lovely kök! Jag älskar teglet men ska nog kanske måla luckorna liite ljusare. Fast ja det funkar så det är det ingen panik med. lägg även märke till det underbara golvet! =) och sen typ det bästa av allt, min diskmaskin och en riktig frys! yaaariba

Vad skådar mitt öga? Världens gulaste sovrum? svar: JA!
                    

Jag ska måla om sängen sen nåt tag så den matchar allt annat där inne. där är alla möbler vita liksom. Sen bild nummer tre är på min garderob. vi köpte bara stommarna och sen sket jag i dörrarna som hörde till för det var ingen som jag fastnade för, så jag kör med draperi, och jag gillar det skarpt! Vi fick lov att såga lite på sängramen lite för att få in den i hålet, så knoppen är inte riktigt rund längre, men vad gör det. det är fortfarande en jääävligt skön säng!

Sen ahr vi ju även mitt lilla badrum. Helt kaklat, även i taket!! fast orkade inte ta mer bilder så badrummet får ni inspektera mera när ni kommer hit ;)


Och hallen får ni inte ens se för det är inget att se där. Har börjat sätta upp lite småtavlor men sen är det en massa skit som står och väntar på att få köras bort bara.

nej nu ska jag återgå till att leka med min kamera! =)

Nu börjar det bli ordning

Ja nu har jag fått allt på in plats ordentligt. Allt förutom en kartong som jag måste ha en låda till hyllan för att kunna packa upp så den får stå kvar tills jag har den. Ska försöka åka till västerås i eftermiddag när mor är tillbaka från lunch med vänninorna och då kan det fixa sig! =) tänkte då passa på att åka till mediamarkt ohc kolla efter en kamera så jag kan ta lite kort och visa er hur det ser ut här. =) Eftersom det är så trist väder så kan man passa på att åka iväg på sånna äventyr idag. Men ja, jag måste få med mor på min idé först! =P

Hade en så underbar dag igår. Sånt som jag verkligen har saknat när jag bott i borlänge, att bara kunna åka och träffa familj och vänner utan att det blir ett jätteprojekt av det. Var till Linda och drack kaffe och gosade med Kasper,  sen åkte jag och farmor ner till golfbanan och åt glass och kollade på kvällstävlngen. Jag trodde bara att mor och far skulle spela men det visar sig att även jonas var med så det blev en mysig familjestund mellan varven. =) Att sen kunna ta cykeln hem till mig, jag får gåshud. Jag tjatar som fan om det här, men det är mest för att jag ska försöka förstå att det verkligen är sant!! =)

Nej nu ska jag nog ta fram damsugaren, tillochmed det är riktigt roligt nu! =P

Tillbaka på riktigt

Igår gick flyttlasset och nu sitter jag hemma hos mig. riktigt skönt och samtidigt lite småtomt.  Igår när jag gick och packade upp allt blev jag lite ledsen en stund för att jag har lämnat borlänge men det gic över =P


Idag har det blivit en hel del fixande. har lyckats få internet och det gick jävligt smidigt efter att jag fick reda på hur jag skulle göra. Jag ringde till comhem så dom skulle flytta över det men han som jag pratade med var icke av svensk härkomst och hade liteproblem med språket så när han inte förstog vad jag ville och kom på att han inte kunde fixa det så la han på i örat på mig, men sen fixade jag det själv istället. Mycket bättre! haha Sen har jag även varit till husläkaren och spolat mitt öra lite så jag skulle få bort the propp. det roliga då är det var så mycket så jag måste tillbaka på onsdag för att få bort resten. Så jag kommer att få vara döv i ett par dagar till. Som min mor sa, du är en vaxpropp hela du...=P


nej nu ska jag betala lite räkningar och sen ska jag nog åka ner till min kära farmor. Jag älskar att min cykel!! =)


hej!