mys =)

jag släckte alla lampor och tände en massa ljus istället. 10 stycke små ljus står i min lägenhet och gör allt vackert. allt för att lugna en förvirrad själ! haha

haha, nämen det är ju min kusin

hahaha, satt just på le arosportalen och kollade runt lite och vem hittar jag inte om min kusin. han är en av dem som jag itne har haft typ nån kontakt med ever. har typ träffat honom 3 gånger i hela mitt liv eller nåt sånt. en gång på gatufeste, enköpingsborna vet att det är lääänge sen. då satt jag på anders axlar och undrade vem det var och när han gått vågade jag fråga. och samma sak på morfars begravning i våras. trodde det v ar nån av nikitinarna. men icke det var magnus. så nu minns jag ju hur han ser ut. hahahaha jag höll på att dö av skratt. han av alla männsikor. lustigt, väldigt lustigt.

nu är allt bokad och klart. i stort sett. bara tåg och buss här i sverige som ska fixas =) på onsdag bär det av mot onändlig shopping och ölhävning.

ojdå

har varit så jäkla trött i ett par dagar nu så idag tänkte jag slå på stort och faktiskt sova en liten stund på eftermiddagen. så efter maten så la jag mig tillrätta i soffan och satan va jag sov...i 3 jävla timmar. vaknade nu för typ 10 minuter sen och just nu håller halsen på att ta död på mig. säg fan inte att jag börjar bli sjuk. får bli til att knapra vitaminer nu ett par dagar så det inte blir nå problems.
nej fy satan, tanken var att jag skulle bli piggare. men det blir man fan inte när man sover i 3 timmar. så ja, ska jag gå och sova för kvällen nu och vakna vid 4 igen pigg som en mört? troligtvis inte...blir nog till att pina sig själv ett par timmar och somna sött senare.

jag är inte mentalt förberedd för snö. för allt i världen låt det vänta några veckor, eller år.

applåder

har varit en skum dag alltså. började i total tristess med bergslagskonferens (alt. bärsslags) som sen övergick i panik och lite ilska efter att vi hade fått tillbaka caset om änglamark från marknadsföringen och som sen övergick i nån konstig lycka med tessan efter mötet med patricia. haha, mycket att smälta. sen har vi ju dublin som ligger i bakhuvudt och gör mig smålycklig och lite rädd. fast rädd är kanske fel ord men det ska bli spännande men lite läskigt att åka till en så stor stad liksom. tur att jag har carro.
har ju även gjort en insats för mänskligheten idag, jag har damsugit. efter att ha hört från alla håll och kanter den sista tiden att de har damsugit och städat så tog det dåliga samvetet över idag när avv micke var så stolt över vad han had lyckats med så jag fick lov att göra en insats helt enkelt. så nu är det lite mer undaplockat här vilket är ooootroligt skönt. jag har ju faktiskt plats för kaffekoppen utan att putta undan en massa saker från bordet och det är najs.

jag längtar redan tills imorrn och mitt matprojekt jag tänkte ta mig an. har aldrig gjort det själv förut. flämt.


lovely weekend

ja det blev ju inte alls som ag hade tänkt det i helgen, preics osm jag hade väntat men ändå. fredagen spenderade mycket i väntan på diverse tåg och sen blev det en halv period hockey och sen lite mat å chill me krull å andrea. sen hemgång och kunde tyvärr inte sova så när pappa kom hem från stan där framåt 2 så satt jag och mamma fortfarande uppe och pratade och sen kom alltså en mindre nykter far. där kom kvalitetstiden med dom. sen blev det en jäkal massa västerås resten av helgen. en sväng till hälla på lördagsdagen för att inhandla present till jonas som blev vääldigt uppskattad. han satt och meckade med den där skäggtrimmern hela eftermiddagen. sen åkte jag till västerås på kvällen igen och drack och kollade på film. satan va dom där groggarna tog så igår blev det sängliggande hela dagen eftersom jag inte kunde röra mig. har även träffat the love of my life. en rottweiler named buddah. haha han var så jäkla söt. han följde mig överallt och jag fick inte gå på toa själv utan då skulle han sitta där med tassen på mitt knä. blev liite jobbigt men man kan ju inte säga nej till det där trollet.
idag blev det också västerås men idag shopping med mamma. så nu känner jag att jag har unnat mig lite grann. köpte bland annat ett par nya skor som jag kanske egentligen inte behöver men kunde inte lämna dom där. de hör hemma hos mig! träffade jessika och lina också, fan va sällan man ser dom. och kan inte bara alla sluta ploppa ut ungar hela tiden? jag hinner ju inte hålla koll på dom.  

så ja, tillbaka i borlänge och det enda jag vill är att åka härifrån. har varken ork eller lust att ta tag i allt som jag borde och det känns som att de här sista månaderna kommer bli förskräckligt jobbiga och långa.

jag ska sluta planera saker

ja inget har den senaste tiden som jag trott. senast idag så har min kväll  enköping förändrats drastiskt. skulle bli en chillkväll med tjejerna men nejdu, aldrig. de valde att istället åka till bålsta så antingen så ska jag bara ha en soft kväll med päronen som iof också är i bålsta under kvällen men iaf. umgås med dem när de kommer hem iaf och sen en tidig kväll. eller så flyr jag staden mot metropolen västerås. det känns som en av de bättre idéerna jag haft på länge så det lutar mot det. fast ja, om allt fortsätter som det börjad så kanske jag hamnar bakom en parkbänk på åsen, våldtagen och förstörd efter den väldigt oinspirerande promenaden hem från tågstationen som väntar när jag väl är framme i enköping.

nejnej, jag är inte bitter.

vår kära hyresvärd

jag tror jag ska sluta tvätta i min tvättstuga, det är nog lättare att ta med all smutstvätt hem till mamma på tåget när jag åker hem. Tunabyggen kan vara de minst samarbetsvilliga människorna på denna jord. ringde till felanmälan för att ccentrifugen gått sönder och gick inte att öppna med mina kläder i. jag förklarar, på ett väldigt trevligt sätt faktiskt, problemet och det första jag får i örat av tanten där är den största suck jag nåååågonsin varit med om. hon förklarar sedan för mig, och låter uttråkad som aldrig förr, att alla mekaniker fikar nog nu så det går nog inte att få tag i nån direkt. FIKAR? jag frågade snällt, men du tror inte att de kan skjuta upp sin fika i 5 min så jag kan få mina kläder så kan de fika vidare? men jag får slängt i örat på mig att så kan man ju fatkiskt inte göra! blir sen iaf kopplad till en mekaniker som förklarar att jag kan inte komma förens kvart i 10 men jag förklarar att jag ska vara i skolan 10, jag har planerat allt det här efter det. men han var väl kanske en väldigt viktig del i tunabyggen för han satt då minsann i möte med räddningstjänst. men iaf så kom han och rusade in och öppnade luckan och  förklarade hur jag skulle gör aom det hände i framtiden och rusade ut. jag han knappt säga hej till honom. men det absolut roligaste är att visst jag fick ut mina kläder men ccentrifugen fungerar fortfarande itne...så nu vet jag ju hur jag ska öppna och stänga luckan på en trasig centrifug men kläderna blir ju tyvärr inte torrare av det! men inte är jag bitter, jag får ju bara tumla mina kläder dubbelt så lång tid och ha dyblöta kläder i hela lägenheten! uunderbart! =)

trötter

fan är riktigt sliten. har varit en dryg natt. ville inte somna och när jag väl gjort det så blev jag väckt många gånger. tyvärr så är det ju så få människor här som tror på sånt så det är ingen idé att gå in på det nå djupare. spännande men dom kan fan låta bli mig när jag ska sova.

en intensiv vecka framför mig, tre fucking redovisningar och ett av arbetena började vi med idag. vi kommer säkert bli klara imorrn eller på onsdag men shit va drygt det är alltså. jag hatar melker!

jag har skaffat en ny kärlek. jag hade känslor för honom förut men nu har den blommat ut på riktigt. Thomas sabo in my heart! Vill köpa allt. så jövla snygga grejer. jag brukar inte vara så intresserad av smycken men nu jävlar.

vår alldeles egna skylt

Mitt i all hysteri som pågår i mitt huvud så fick jag punktering idag. väääldigt skönt att gå hem från skolan och få lite luft och bara få tänka på ingenting typ...det var välbehövligt. ser näästan fram emot travandet fram och tillbaka till skolan imorgon. då har det gått långt =P

och skylten ja, det är ju lite roligt faktiskt. jag och carro har nu fått en skylt. tänk alla som går där på kupolen och ser den och tänker fan attdet inte var jag. och så är det vi som har vunnit det. vad vi har orsakat liksom. det börjar nästan sjunka in lite nu. under eftermiddagen har jag lugnat ner mig och de där konstiga tankarna har fatkiskt börjat försvinna. himla slönt det iaf.

skulle ju ha följt med elin till den däringa kören men jag är så ofokuserad på allt så jag känner att det vore slöseri med både min och deras tid. får ta det senare när jag samlat mig lite. hoppas den verkar bra så det kan bli nåt roligt liksom.

imorgon ska jag åka hem!!! äntligen träffa mamma och pappa och jonasnus. behöver träffa dom och krama om dom. det har varit en ganska lång vecka

fel av mig

eftersom jag är helt slut i huvudet efter den här uuunderbara dagen så tänkte jag att jag måste ju bli trött och somna som en stock. men nu sitter jag här och ångrar att jag sa det eftersom ajg är piggare än någonsin. fick nån andra anding efter eftermiddagens apati här. så ja, nu måste jag försöka bli trött och försöka sluta tänka konstant på vad det här innebär. och självklart ska jag och carro som nu är rika snorungar gå med i MUF som alla andra rika snorungar. imorogn mina vänner så kommer vi.

ofattbart

jag har inga ord. jag har ingen aning om vad jag ska säga eller göra. längtar tills jag vaknar imorgon och kan kolla på pappret från banken och se att det verkligen har hänt. jag är så fruktansvärt lycklig så det sprudlar i mig. men jag kan inte få den känslan att nå ut på nåt vis. har setat hemma hos carro som ett kolli. nils gick och smålog hela tiden och jag och carro stirrade antingen på varandra eller in i väggen. hahahahhahahaha, kan sånt här hända överhuvudtaget?

vilken jävla trygghet det här är alltså. mitt framtida boende är typ tryggat, jag kan kanske tillochmed köpa en bil. ska absolut inte göra det just nu. inga impulsköp av bilar här inte. även fast det kliar i fingrarna lite. men en resa ska det då bli.

just nu älskar jag världen, livet och carro! =)

svängning

haha, bitterheten försvann. idag är det inget annat än ett gigantiskt glädjerus skimrar kring mig! helt underbart. att nåt så litet kan värma så gott! =)

btw, kollar lite på idol...är det bara jag eller är typ alla jätte dåliga? eller det var en kines nyss som var helt gudomlig men alla andra?

bitter

nej, den har inte minskat sen igår. bitterheten. nästan värre idag. sen att annat skiter sig också är ju ett plus i kanten...nä nu ska jag nog sätta igång nån deppig film och deppa ännu mer. tjooho


hahaha

jag vet inte vad jag ska säga. jag skulle kunna både skratta och gråta åt det. men nej, gråta är nog ändå det sista jag skulle göra. ganska komiskt iaf! hahahahah. jag som trodde att det berodde på en svag länk i mitt självförtroende, men det här är nåt helt annat. pust, bönder!