Det förvirrade Säfsen

Ja i fredags bar det av mot säfsen. Jag och Hanna trodde redan i ludvika att vi var vilse men allas vår vän Camilla räddade oss i ångesten och vi var ju faktiskt på rätt väg. När vi sedan kom fram till Säfsen, då fanns det ingen stuga till oss. Så vi fick ringa till mija som ringde till tobias som ringde till säfsen som sedan fixade det hela. vi fick en reservstuga drygt 2 km från stugbyn och afterskiin. Sen fortsatte den dagen väldigt bra, vi drack en jävla massa vin ich pratade en jävla massa skit...haha. HÄNDELSE 1: Vinkorken!
När sedan klockorna ringde på lördags morgon var vi jävligt pigga va? nej, och hanna hade fått en ögonfrans eller nåt annat ont i ögat som aldrig försvann. HÄNDELSE 2: Hannas dödsångest. Jag har verkligen dåligt samvete! på allvar.
Haha efter passet då, vilket förövrigt var hemskt fast dagens pass var ännu närmare döden, så åkte vi till affären. Coop nära i Fredriksberg hahahahahaha. På framsidan stog det parkering på baksidan, där fanns det 3 parkeringar, det var bara så skrattretande =P
Igår så var vi iaf på after ski och ja dom var väl duktiga att spela men ja, det är ju inte direkt det stora suparstället...om man nu inte spetsar vällingen :P men strax efter afterskiin så kom HÄNDELSE 3: Mitt ragg. det sötaste jag någonsitt har mött!
Imorrse kom HÄNDELSE 4: Vi fick inte hyra skidor och fick inget liftkort som vi skulle ha fått. Så ja vi fick ta en promenad på parkeringen innan det var dags för lunch. Älgfärsbiffar coh älgfärssås. Snaskigt värre. Fast alltså jag åt älgfärssås och hanna älgfärsbiffar. Sen var det helvetespasset och sen hemfärd. det har varit en riktigt bra helg även fast vi typ inte har gjort nåt...men ja, det behöver man ju intew alltid göra.

Men det absolut bästa med helgen det väntade mig när jag kjom hem. Eftersom jag fyller imorgon och är en aning bedrövad över att inte få vara hemma när jag fyller 20 och allt så hade mamma och pappa kommit hit idag och hade maten klar när jag kom. dom har städat och handlat och ja, det har varit gråtvals kan man säga. och fick lite presenter, en ny madrass och sängkläder och även lite blandade hårprodukter. Å jag är så lycklig över att få träffa mamma...pappa också såklart men ja, mamma.

Nej nu ska jag sätta mej i soffan med en kopp kaffe och inlindad i filtar...har fortfarande inte fått tillbaka all värme känns det som...pust!

Grattis till mej!!!

Soon, very soon

PÅ måndag rättare sagt, då är den stora dagen här. Jag kommer att hänga på låset på bolaget, dom som inet tror ¨på mig kan ju komma ner och kolla. För 5 i 10 kommer jag att vara där...sen kommer jag att åka till skolan och sitta och göra schemat till TUR så sen blir det väl som vanlgit igen. haha. men den där stunden som jag får njuta ordentligen av att ha gått från 10+ till 20+ kommer att vara där på bolaget. mmm

jaha, imorrn bär det av till säfsen över helgen men hannapanna. det ska bli himla najs...men ja, hon mår inge bra och jag lider av kronisk aptrötthet så ja...vi lär väl sitta där som två kollin...haha..eller inte =P

nej nu ska jag ringa till min mor och se vad dom har för sig och sen är det handboll för fulla muggar =)

kristin kommer nästa helg (troligtvis)!!!! woohoo

så jävla smart?

o nonono...jag hatar att jag inte kan plugga ordentligt...nu när jag precis satt mig tillrätta med boken i hand, ja då kommer jag ju på att visst fan, jag skulle ju sätta upp den där hängaren...så lägger ifrån mig boken, letar snöre, knyter en jävla massa knutar, ställer mig på sängen för att nå, når inte ändå så hämtar en stol, når inte ändå måste stå på skrivbordet, nu når jag. Knuten är för liten, måste knyta fler så det blir bastantare, får tillslut i den där den ska sitta. Sen sätter jag mig här och spelar menlösa spel när jag helt plötsligt kommer på att fan jag pluggade ju, blir arg på mig själv. För att sen komma på mig själv med att sitta och blogga om hur jävla dum jag är som sitter här istället för att plugga. jag tror fan jag ska gå å självdö eller nåt...jag blir så jävla matt.

jag ska fan klara den där jävla tentan imorrn, om det så är det sista ja gör!

slöare får man leta efter

slöslöslö, så är det.
man borde plugga...undrar hur många timmar jag har lagt ner till att plugga till tentorna...kanske 3 sammanlagt. det kan ju liksom inte räcka...men imorrn ska jag bara kolla igenom turismekonomin lite till sen ska jag börja med makron...är nog inte så smart...men den måste jag klara eftersom jag är lite upptagen då när det är omtenta på den.

idag är det bara 2 veckor kvar. bara så du vet =)

Tillbaka i vardagen?!

Skönt att vara tillbaka i borlänge. eller nej vänta, skönt att vara tillbaka i lägenheten, borlänge vettefan. har ju hört av eva vad som har hänt och ja det första jag ser när jag kom innanfördörren igår var en lapp från polisen som ville ha tag på mej om en av dom där misshandlarna. Så fick ringa till dom och dom skulle höra av sej senare...men ja jag är ganska oskyldig.

har en aning ångest asså...dom där stackars tentorna som är nästa vecka ja dom är ju inte så roliga...fast måste ju erkänna att jag är stolt som fan att jag och hanna NÄSTAN löst den däringa uppgiften på makron idag...det var fan inte långt borta...men har ändå ångest...och sen ska vi ju till säffsen coh sen ska vi planera hela jävla mässan...men en rolig sak: bara 20 dagar kvar tills jag fyller...vettefan om jag orkar ta mej hem då...vi får se men jag fyller ju faktiskt även fast jag inte åker hem, har jag hört.

nej nu ska jag sätta mig i soffan och gösamed tusse grisen, sen är det snart dags att sova...är en aning skittrött!

byebye