En tenta avklarad, one to go

ja då var mikron klar då. känns jäkligt skönt men ja då är det ju bara den värsta tentan kvar typ. Men det kändes jäkligt bra idag iaf och om jag inte klarar den, ja då vet jag inte hur jag ska klara den...har  inte pluggat nåt till internationella ekonomin som är på torsda så den lär ju gå åt helvete iaf. men vore drygt att ha två omtentor. Skulle egnetligen ha satt mejoch pluggat efter tentan men nej jag orkar verkligen inte =(. den tog helt enkelt musten ur mig. Har typ aldrig setat så länge på en tenta som jag gjorde idag...satt ändå till 10 i 12. men men, dags för film!!

Luddiga kaninfötter!! hihi

Enköping helg 1 av 3

ja det var ju absolut inte mening att jag skulle åka hem i helgen...men tanken på en helg med bara plugg i borlänge fick paniken att öka. Så fick ett infall vid 3 att jag ska nog ta 15.52 tåget hem! och visst gjorde jag det. fick dock stå i en timme på tåget men jag behöver växa lite som min mor sa.
Och ja, största anledningen till att jag åkte hem var att jonas hade kalas. och jag fick tvinga mamma att inte säga nåt till nån annan att jag skulle komma så det blev lite gråtvals när jag kom till jonas. Varför gråter jag alltdi när jag pratar med honom? det gjorde jag i onsdags när jag ringde för att säga grattis också. Jag tycker väl bara så jävla mycket om honom, och gud vet hur mycket jag saknar honom varje dag!
men ja der blev en härlig kväll coh nu harjag bondat lite med helena också. det var roligt. för hon kommer ju att bli en i familjen liksom.
Sen i lördags hann jag och pappa sola, mamma och jag åkte och storhandlade (fortfarande imponerad över glödlampan) och sen blev det ens väng på stan med jonas. Vi var och köpte biljetter till Återskens julshow :) woohoo! jag längtar! tråkgit bara att dom inte ska köra så mycket nytt...men eftersom jag nästan alltid stått bakom scenen och tittat så kan det ju för en gångs skull vara kul att se det på riktigt :)

nej nu ska jag fanimej göra nåt kul, vet inte vad än bara...men det ordnar sig nog =P

längtar tills på torsdag, och på fredag blir det västerås med älsklingarna!

Dancing my pain away

haha tog precis fram dansmattan till tvspelet och det är ju bara så jävla kul...=) Tog mej en omgång efter jympan och asså dom dagar jag inte orkar ta mej till friskis kan jag fan köra den där för jag är lika svettig nu som jag var efter passet. Himla bra. Trodde bara det var så jobbigt i somras när det var varmt men tji fick jag, det var lika jobbigt nu. eller jobbigt är kanske fel ord men det är ju liksom lite tänka också så det blir lite drygt. Men kul som fan, så nu har jag klarat lite challengingar och vunnit lite prylar så jag kan spela värsta flaschigt...det här är nog nåt för dje och mej en kväll som i lördags elin ;) nu dansade jag bort en halvtimme liksom bara sådär! men annars har vi ju alltid buzz och singstar =P

nej men asså så här får det inte gå till, komma här å förvirra mej... men gör det gärna igen =)

nu ska jag vara lat igen och kolla på tv!

=)

B.E.S.T fest :)

ja ikväll är det kärkväll och innan det B.E.S.T fest och innan det mångatan...ska snart hoppa in i duschen och börja göra mej klar och sen ska jag möta jessica vid 5...men frågan är fan om det inte blir tråkigt att vara på kåren från 7 till ja kasnke 2? undrar om man ka g ut från kåren en sväng å gå på en förfest emellan och sen komma tillbaka och det viktiga är att slippa betala när man ska in igen sen...det är nog det som är problemet...:P

nu är det bara 2 veckor kvar till tentorna dårå...pust å stön...men har ju iaf kommit igång och plugga lite nu...så det känns bra...=)

har även funderat på ett datum å åka hem och den 8 november känns som ett bra tillfälle...första veckan på dom nya kurserna och eftersom vi ahr så soft schema nu så kan ma åka på torsdagen coh tillbaka på tisdagen, nästan en vecka :) tjiiho

time to do something vettigt

Våga Vägra Vintern!

ja jag tänker ignorera den så länge det går, jag tänker inte beblanda mej med sånt där pack som vinter å kallt å snö. ALDRIG. Kanske dags att ta fram den där protestgruppen som jag och kristin startade förra vintern när hon var här. PMS heter den och det står för Protest Mot Snö. Lite menlöst namn faktiskt men ungefär samma känslor för vinter och snö som inför den hemska perioden av pms. Asså helt allvarligt så får jag fan panik av tanken att det om men månad kasnke kommer att vara en meter snö och kallt. Jag har absolut inget emot kylan å snön sådär bara inte jag fryser och det är barmark där jag ska cykla. orimliga krav säger du då, nej det är absolut rimligt säger jag tillbaka då. Så det så! hmfg!

men nog om deppsaker, ikväll är det kåren. förfest hos tessan och lite av en invigningsfest kanske? hmm, undrar om man ska ta med sej nåt? får blir en annan gång, för orka gå in på OK eller nåt när jag åker och se dom där uttråkade personerna som bara ser griniga ut?! Dom i kassan alltså. Men ja, frågan är ju egentligen hur full jag vill bli ikväll. Antingen krypa hem eller nykter känns de som. Samtidigt som jag vill ut och träffa folk är jag liksom lite sugen på att bara vara hemma å sega. Inte för att jag ahr nåt annat att göra än å plugga men ja iaf. Om jag ändå kunde ta med mej katten när jag ska ut liksom. Känns som att jag aldrig träffar honom.och när jag väl är hemma sover han ju bara. Men det är ju så katter är.

har faktiskt nästan varit duktig idag också. har varit i skolan hela dagen och sen när jag kom hem satte jag mej direkt och pluggade lite...så har nog setat i iaf 2 timmar och renskrivit och läst igenom saker. Kom inte så långt för det är helvetisk mycket men en bit på vägen iaf. Men har ångest satan för de är bara tre veckor kvar till tentorna =/

Helvetesdagen!

asså fan, gårdagen var ett stort jävla skämt och typ den värsta dagen på mycket länge. Och då menar jag mycket läne, för dom andra dagarna som har varit dryga har inte varit nånting mot igår.

började ju med en heltrevlig dag i uppsala och sen kom krull&tott och hämtade mej så jag fick sova hemma hos mor och far. Vaknade pigg som en nötkärna, fast med en baksmälla som itne var av denna värld. efter höststädning i trädgården så åkte vi ner på stan och här började min irritation lite smått. Massvis med pensionärer på loppmarknad, ett helvete helt enkelt. och sakta men säkert när jag hade träffade krull&tott för en lunch så kom ångesten för att åka tillbaka till borlänge fram. När jag kommit hem igen för att i stort sett hämta väskan och åka till tåget så bröt det ut ordentligt. efter ett tappert försök med pepptalk fårn päronen var jag ju ändå tvungen att åka hem men inget känndes bra. smyg grät typ hela vägen och ja jag är patetisk men fan va illa det känns. efter andra bytet med tågen träffade jag elin och efter en kvart på tåget så är det nån jävel som bestämmde sej föra tt nej jag vill inte leva längre, vi hoppar framför det här tåget så vi väntade i avesta i över 2 timmar innan vi fick åka buss till borlänge som tog ytterligare en timme. Hade tänkt att åka förbi en kines restaurang och kpa med mej god mat hem och försöka få upp humöret men nej så kul skulle vi inte ha för då är det nån jävel som har varit på min cykel så jag får inte upp låset så efter panikringningar till mamma så tog jag en taxi hem och sket i att äta och var hur jävla hungrig som helst men nej jag skulle inte äta det var mitt straff för att jag ahde haft en sån jävla dag. Typ. men nu imorrse kom danne och skjutsade upp mej till stationen coh hämtade cykeln så nu är den hemma och ett nytt lås på. Men fan va jag ska låsa in mej och aldrig mer komma ut. visst fan är det en svacka allt. och djup är den.

fast det fanns ju faktiskt en komisk sak med gårdagen. på förmiddagen satt jag och mamma och pratade om självmord hit och dit. och vad hände sen då? nån hoppade framför tåget. som mor min just sa, vi är nog lite synska trots allt.

Oktoberfest i enköping!

haha, ja de var en himla spännande helg i ekp kan man ju säga...haha..började lugnt på torsdagen med en kristinkväll, och nej jag ska aldrig spela kort med dej igen :P
sen på fredagen så var jag och mor till västerås på dagen och hälsade på k-rauta å grejer...det var himla trevligt sen åkte vi hem coh jag handlade med morfar vilket var himla trevligt eftersom vi träffade min kusin och moster som ja, dom är lite irriterade på att jag hjälper morfar så mycket och att jag är lite av en favorit så det var bra att dom verkligen såg att jag åker faktiskt och handlar med honom så fort jag kommer hem. Även fast det tar 2 timmar att gå runt kvantum :P på kvällen senare då så var det tjejkväll hos krullan och ja det var himla trevligt...sen gick dom andra ut så jag åkte hem med andrea typ vid 12 vilket var otroligt skönt för då behövde jag ju inte vara bakis på lördan...
på lördagen dårå så fick jag träffa jonas nya flickvän(helena), vilket var intressant och ja han faller ju för en sorts tjejer...:P utseende mässigt iaf :P
sen var det utgång och förförfest hos eve där vi inte stannade så länge och sen gick vi till cornelia vilket var väldigt trevligt och terese blev väldigt full och har ett antal hundra bilder att kolla igenom på kameran :) har ganska lite minne av nedgången mot joar men det slutade med att bara jag och cornelia gick in och jag tappade bort henne i garderoben och kännde mej lite ensam men sen kom jag ju på att det är enköping vi är i och gick in och två steg senare träffade jag jonas gamla tjej, camilla, som jag var med hela kvällen :) det var jätte kul, hon är så himla söt. Så nya helena har höga krav på sej =P
när jag skulle hämta min jacka så träffade jag linda skrinda och gick med henne och johan upp på stan men beställde ganska snart en taxi så jag skulle slippa gå hem...när jag stog och väntade på taxin så kom stefan (andreas far) så vi stog och snackade tills taxin kom och han som absolut inte skulle åka med ångrade sig i sista sekunden och jag betalade bara lite av taxin ockås...jag är ju fattig student som han uttryckte det så ja, det kan vara bra att vara det ibland också...

men asså, är så himla trött på pluggandet nu ett tag. Just nu känns det som att skulle jag få ett jobb så skulle jag sluta plugga direkt...asså typ jobba ett år eller så...det skulle vara så hiiimla skönt!

Och hanna, vi måste fixa så vi kan jobba på båten i sommar...du kommer ju helt kalrt att få göra det men jag vill också...och jag ska göra det om jag så ska mörda någon för att få göra det!

nej nu ska jag nog sova en slurk innan mor kommer...får se om ja orkar träna sen...är så jääävla stel å schleeten på nå vis asså...pust!