Change of plan

Ja i helgen var elin här och det var underbart! Även fast vi inte gjorde så mycket så var det himla trevligt! Mer sånt åt folket! Jag måste försöka få tidena att räcka till till en visit i blg också innan hon flyttar, så jag kan få se hennes boyfriend! =) haha

Nu i veckan så hade jag inget planerat alls, men sen kom jag på att Jonas sa nåt om att Återsken behövde hjälp med att vara dörrvakt så inga obehöriga kommer in när de repar och sånt. Så jag ringde till honom och han ringde till Marcus, så nu är jag uppbokad hela veckan. Så himla roligt. Jag ska åka och köpa mig en bok eller nåt så jag har nåt att göra eftersom jag mest bara ska sitta där och hålla koll. Fast ja, jag kommer nog stå vid sidan av scenen och snegla på showen mest hela tiden ;) haha.

Nej nu ska jag bege mig mot mamma! =)

Lillsnuskan

                    coolast i stan         

Barnvakt

Hihi, jag gick förbi bror och Helena en sväng för att träffa dom. De sa att de skulle kasnke åka och handla lite senare sen, men då kom jag med det ypperliga förslaget att jag kan vara barnvakt. Så nu har de precis åkt och handlat och de skulle troligtvis åka och köpa en ny telefon åt helena också. Hihi, så nu önskr jag bara att hon ska vakna så jag kan gosa med henne. För jag har inte samvete att "råka" väcka henne =P
Fast nu hör ajg nån som låter, måste gå och kika. Kommer nog lite bilder sen också ;) För hon är sötast i världen. Och den 27 är det dop för henne, Då blir hon Tyra Alicia för alltid =) om hon inte gör en gurra då såklart =P haha

rätt ner i diket

gårdagen var bäst, idag mindre bra. Shit, hysteria på hög nivå! Började rätt lugnt, tåget var ju bara 10 min försenat och det gör ju inget. Men sen blev det rätt mycket i butiken att göra, vi hann knappt med oss själva. Sen kommer ju den värsta ruschen sådär vid 5. fullbokat idag också så det var mycket att göra det visste vi. Men kvart över 5 lägger systemet av. och är av i 45 minuter. dom som skulle äta 18 var rätt stressade kan man säga :P Men ja, det löste sig och vi fick tillochmed med alla som var på väntelistan. Sen att jag fick lov att springa till tåget coh nästan missade det är en heeelt annan sak =P

Nej nu ska jag på äventyr. Måste få nåt annat att tänkla på och försöka stressa ner.

pussel

Hur toppar man det här?

Ja igår var en bra dag!

Igår visst jag att en "kompis" skulle åka med båten. Jag visste att de var en grupp och skulle därmed till butiken där jag var för att checka in. De kom och de gick, och sen blev det analysering. Haha, men jag gillar Hannas kommentar. "Men det såg verkligen ut som att han tycker du är jätte söt!" Haha, då blev jag glad iaf! Men ja, jag vet inte ja.

Sen efter jobbet blev det till att fort hitta mat för vi höäll båda på att dö av hunger, och sen blev det en liten öl och skitsnack innan christofer kom och de skulle på bio. Wunderbar!

Nu ska jag snart möta upp mamma och pappa som ska åka samma tåg som mig till stockholm och sen komma och åka lite båt dom också. Jag älskar när det kommer folk man känner till terminalen, jag är så stolt över att jobba där och då är det liksom extra roligt att visa upp det. =)

nej, jag kanske ska börja göra mig iordning och åka och jobba, på en ledig helg =P

Check!

Idag fick jag ett väldigt roligt besked, som jag gladeligen tackade ja till. Från den första januari och två månader framåt så är jag heltidsanställd i butiken på birka! Woho! Har ju tjatat på Jani ett tag och nu är det klart. Så nu ska jag bara ha nåt att göra hela december och sen får jag jobba tills det är dags för aussiland.

Tror att jag verkligen fattade att vi ska åka idag också. Först så satt jag och Freddie och pratade om det innan jag började jobba för hon ska också dit i den vevan. Fast hon ska till thailand och lite andra ställen först och det är hennes plats jag får på jobbet. Men sen på brandövningen som vi ahde efter jobbet när jag stog ute i regnet och väntade på att bli inkallad för att göra samma sak igen så blev det liksom klart i huvudet. Shit, vi ska till Australien. Och samtidigt så fick jag panik över hur man ska packa. Kanske ska jag göra som jag gjorde näör vi åkte till dublin. Bara packa ett ombyte eller nåt å sen köpa resten där. Fast ja, jag har ju tre månader på mig att planera det. Ska bara införskaffa en liten ryggsäck så jag får med mig nåt alls =P tror inte att min lilla fjällräven funkar, även fast den är snyggast i världen =P

Nej nu ska jag gå coh sova så jag är pigg och glad imorgon. För imorgon är dagen då Hanna kommer! =) Och föresten, GLATTIS! =)


Lååång dag

Ja det blev en rejäl dag det här. Åkte till Stockholm vid 9 imorrse med mamma. Vi har gått på stan och bara njutit. Fikat och ätit om vartannat. Hittade dock inte det som jag var ute efter. Och kommer säkert inte göra det heller. Är det nån som vet var man kan få tag på nå snygga stövlar med vidare skaft? Jag kommer definitivt att hitta några när jag inte längre vill ha några.

Sen åkte vi till mamma och pappa en stund innan hockeyn. Blev lite mys framför tvn, välbehövligt! Sen när vi hade varit på coop och skulle till ishallen så ringde de från scorett. Skickade in en ansökan till dem för de sökte jobb och det blev en liten intervju där. Alltså, jag har nog skickat en miljard jävla ansökningar till alla ställen jag kan komma på och jag har kommit på två intervjuer. Not so funny. Men jag hoppas på nån av dom här två nu. Var ju på en intervju i fredags också och hon skulle höra av sig i veckan nu så jag hoppas att ingen av de andra som hon skulle ha intervju med var lika bra som mig. =) Hon sa ju faktiskt att hon var väldigt intresserad och att det kändes bra med mig och ja, jag vill verkligen ha mer att göra. Blir galen av att ha det som jag har det nu. Jag blir bara slö och odräglig! Förslappad!

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på brothers and sister. Den bästa serien på länge, och jag älskar linda som lånar ut boxarna till mig! =)


min ansökan

Jag ansöker härmed om en skötare. det här funkar ju inte alls. Fast kom just på vilken rolig dag jag har haft. Först och främst så har kristin äntligen hittat spermadonatören som gjort alla ESK-spelarna. Och i det hemliga högkvarteret hittades också sperma så vi kan säkra 40 generationer av ypperliga hockeyspelare. det här kanske är internt men satan va kul det är alltså.

Sen var jag och kristin till donken. Kristin beställde EN mcflurry med smarties, kassörskan slår väldigt käckt in och repeterar TRE mcflurry med smarties. Sen ville kristin ha en liten cola, kassörskan slår väldigt käckt in en mellan cola. Fast det roligaste där var ju tre mcflurry. Vem kommer in själv på donken och beställer tre glassar? hahaa, det blev väldigt komiskt. Att kristin sen blev så rädd för att föralltid bli förföljd för att vi väldigt omedvetet glömde brickan på bordet är bara ett plus i kanten.

Men sen, nästan det roligaste av allt. Njurstensdonatören är tillbaka. Med full kraft. vet inte varför det är så, men när hon har den grimaschen så är hon njurstensdonatören. En liten bild från vår förra kryssning, den bästa av alla nästa. Med porrhytt och allt ;)


Nu är det jul igen

Börjar redan bli less på den. Terminalen är fullsmockad med pynt och hela dagen har jag setat oc glott in i en blinkande gran. pust.

Mycket som händer hela tiden här alltså. Nästa är onsdag, då blir det sthlm med mamma. Lite shopping och kvalitetstid. Sen på fredag kommer det att bli gudomligt! Hanna kommer till terminalen och ajg har tvingat jani att jag ska få jobba! Kommerbli underbart. och hanna, du kommer att få gå runt i terminalen som boskap och titta på en massa onödiga saker! ;)

Nej nu ska jag ut och möta kristin som ska hjälpa mig att få mat!

pussel