första dagen,hamnfestivalen

haha, jag bara älskar atti bservationssyfte betrakta mina föredetta bästa vänner ´för att nu se hur man tidigare var. jag känner sån fruktansvärd skillad från när jag var en av dem till att jag nu är en bekant till dem. otroligt givande i min syn om människor.  samtidigt väldigt jobbigt att förstå att jag nu inte alls njuter av deras sällskap som jag tidiagre gjort utan mera ett tidsfördriv. jag behöver mer. var på förfest med alla de mina (nästan)  men det blev mest obbigt att försöka passa. känner att jag har lärt mig känna av människor på ett helt annat vis, jag vet vad just hon menar när hon gör på det viset. det slutar mest med att jag blir irriterad över hur förutsägbara människor är.

hade däemot en välfigt trevlig dag på jobbet men AVV henny (henry). var jävligt jätte lugnt. hann ringa till i stort sett hela telefonboken i ren uttråkning idag :p. och tiden däremellan skrattde vi oss fördärvade om spermapooler och annat trams.

they all fly throuh the universe.

är fortfarande putt på vissa, men orkar nog inte bry mig...orkar inte ta diskussionen!! men the yellow me keeps going on!!

jag är putt

gaah, jag får panik på folk!!! ska fan sluta ha med människor att göra. så, då var det bestämt. alltså jag har bara svårt att förstå själva grejen. men det är väl kanske för att jag aldrig skulle ha samvete att göra nåt sånt. det kanske är jätte vanligt bland alla andra, kanske bara är nåt jag missat?!!?

ja en kul sak däremot, hade bäst statistik av alla sommarbarn ¨på jobbet igår. tog 10,5 samtal i timmen. målet för privatsälj är 12. så det är ju inte långt borta och det var min första riktiga dag :)

men ååå vill inte gå och lägga mig putt. då kommer jag vakna på dåligt humör också säkert. en jävla tur att jag bara jobbar till 5 imorrn och att jag har en god matlåda. annars hade nog snaran lockat mer än kudden.

jag vill gå på bio också. pust, jag hatar när jag är såhär bitter.

everyday life

jaha, så var det ny vecka. trött satan. om jag ändå kund elära mig att gå och lägga mig i tid åp kvällarna, men icke sa nicke. första dagen som ordinarie på jobbet och det har funkat bra. har bara gjort några fel :P

vi fick ju tillbaka den där personlighetsanalysen förra veckan, kommer inte ihåg om jag sa nåt om det. men de var väldans spännande. jag är väldigt gul som är utåtriktad. och i birkas nytt (interntidningen ;)) så är jag med. eller alla vi sommarfåglar som dom kallas oss. trevligt...och påtal om pulsen (personlighetsanalysen) var lite förklarad i den. jag har ju sett det förut och tänkt att det där ska jag ta reda på. för där står det hur andra människor kan uppfatta mig och det är skrämmande. för det är ju precis så, ska skriva det snart men alltså. det är asskönt på jobbet att kunna säga att jag är gul om det är någon som man kanske råkan trampa p¨å tårna eller nåt. eller det är ju bra överallt och inte bara på jobbet. här följer de saker om männiksor i omgivningen kan uppfatta mig, men det är bara en del av  min personlighet och ja, jag vet ju att det är sant.

Hur ser du dig själv?

  • utåtriktad
  • dynamisk
  • entusiastisk
  • inspirerande
  • optimisktisk
  • engagerad
  • idérik
  • öppen

Hur andra kanske ser dig? 

  • mycket snack, ingen verkstad
  • ordrik och utvävande
  • indiskret och taktlös
  • tidsoptimist
  • känslosvall
  • överpositiv
  • egenkär
  • ytlig




sommarbarnskryssning

för ett par timmar sedan kom jag hem för första gången på 3 dagar. det började i tisdags när jag stannade i sthlm för att g ut och ta en öl med carro och hennes stockholmsvännervilket var himla trevligt. dt blev en massa billig öl och karaoke. sen for vi till hässelby och sov för att sedan allt för tidigt igår åka in mot stan för att jobba igen.
och igår efter jobbet så åkte vi sommarbarn som vi kallas på kryssning med chiif Therese och coach Jenny. det var såå jävla kul.
vi började med en lite säljutbildning i konferencen för att sedan gå ner till taxfreen och handla lite granna. och just det, alla fick olika hytter ska jag säga också och jag och henny fick deluxen ;) den var rätt nice, jätte fönster ut och en asskön dubbelsäng. den var dock lite kinky med speglar åt alla håll och kanter. men det var nice, och vi hade skumpan att knäcka när vi kom ombord :)
men ja vi åt en grymt god middag igår och sen träffade jag hanna en liten stund innan hon nästan föll ihop av utmattning och gikc ner och sov. men vi sommarbarn, iaf typ 5 utav oss fortsatte kalaset. jag, adam, lina, olle och sebban sprang omkring och garvade och hade bara så jäävla kul. adam kom över sin närhetsskräck och bjöd upp mig till en dans som inte gick på rosor om man säger så. och sen sprang c omkring på diskot mest hela kvällen tills de stängde och vi kännde att det var dags att sova om vi ska knna vara med dagen efter. aa just det, adam fyllde år igår så dansbandet bjöd upp honom på scenen och sjöng för honom, det var jätte kul.
så imorrse var det frukost i ottan nästan för att sedan bege sig upp mot spa-avdelningen för jag hade vunnit en ansiktbehandling. det var ju inte så lite skönt det :P
men sen har vi inte gjort så mycket än lite frågesport och rundvandring i de olika hytterna och sånt. himla trevligt. det kommer att bli grymt kul i sommar, vi är ett jävla bra gäng!
dags att sova nu tror jag så jag orkar med midsommar imorgon. pust och stön!

utekväll i storstan

jao idag kom AVV carro till stockholm så imorgon efter jobbet ska jag ta tuben till medborgarplatsen och vi ska dricka öl och snacka skit. ILOVE. så idag har jag packat resväskan för kommer att stanna i sthlm imrogon natt och sen på onsdag så far vi iväg på kryssning med jobbet. dåligt planerat av chiiifen att beställa maten till 9 när fotbollen börjar då dock.

och ja, nu sitter jag där på terminalen och pratar i telefonen hela dagarna. det är så jävla kul. dagarna går så fruktansvärt fort och det är så roligt när alla glada människor ringer och vill boka lite kryssningar :)
är ju jävligt kul att man har en massa bra människor att jobba med också. henry bland annat är ju underbar!

haha, igår fyllde min kära kusin david 18 år. grattis! och så mycket som vi skrattade när vi försökte tänka ut ett sommarjobb till honom har jag nog itne skrattat på hur länge som helst. det bästa vi kom fram till var ryskväckning (felsägning, magnus menade att han skulle bli kriminell och syssla med väskryckning) och att han skulle gå upp tillgolfbanan på nätterna och leta bollar och sen sätta sig i stockholm och kriva en skylt där det står "Kop mina böllar" eller sätta sig utanför toaletten på centralen och stånka lite med en skylt: "jag är bajsnödig." eftersom det där kostar 5 kr att gå på toa så skulle han nog tjäna en hacka =P

dagens goda gärning: gav en kille på tåget 10 kr så han kunde få åka till örebro istället för att bli avslängd i bålsta, jag önskar ingen det helvetet!
 
men nej nu ska jag gå oh lurka och sen är det dags att sova.

just another sleepless night

har haft så fruktansvärt svårt att sova nu sen förra veckan. blir alldeles hyper och rastlös såhär framåt natten. lite drygt med tanke på att jag ska upp och ta tåget strax efter 7 imorgon. men jag sitter mest och gäspar där strax innan lunchen ä jag inte trött mer så det är ju bra iaf :P

tåget var försenat även idag när jag skulle hem. och idag var det 45 minuter försenat och inte bara 20 som igår. ska det bli såhär varenda eftermiddag kommer det att bli lite trist. meeen men, what to do what to do. kul att sitta på centralen och bara glo på folk också. men kanske blir lte trist i längden.

för alla er som kollade på plus idag så kanske ni såg en avlång byggnad på andra sidan vattnet strax bakom slänggungorna på grönan, det är mitt jobb :) stolt som få!

Första dagen on birka

jag var så jävla nervös igår. men idag när ajg kom 40 minuter för tidigt till jobbet så kände jag direkt att det här är rätt. det har varit askul hela dagen. även fast vi egentligen inte har gjort nåt så har vi bara haft kul. Alla är så glada och trevliga. och när man inte väljer att sätta sig vid ett ensamt bord när det redan sitter typ 5 kompisar som jobbat där i 20 år vid ett annat, utan sätter sig vid dom. då känner man sig välkommen! åå om alla dagar kommer att vara som den här, vilket jag daktiskt tror så kommer de bli the best summer ever!

har hunnit ombod på båten oh pratat med hanna och fått en välkommen till birka present också :) himla trevligt. kommer eventuellt att träffa henne imorgon också :)
och jag kommer att kunna åka gratis hela sommaren, så nån som vil med? ;)

en av de nya sommarjobbarna är tillsammans med en som jag har gått i parallel klass hela mitt liv. världen är allt bra liten! :P

bitterheten stiger

kom på en annan sak som jag blev oerhört förbannad över helt enkelt så nu är jag väldans frustrerad. tycker inte att det är okej alltså. så två dagar i rad har ajg varit lite små arg, not so funny. pust, jag blir så jääävla matt.

nej jag ska väl försöka sova nu. känner att jag vill vara pigg imorgon när det är dags att arbeta.

släpp ilskan kvinna!

...

nu kommer jag ihåg hur mycket jag hatar dig och jag hatar hur då får honom att vara. försvinn ur mitt liv.

Impulser!!

ja igår när jag satt  och väntade ¨på att kristin skulle sluta för ajg skulle skjutsa henne till tåget så fick jag ett sms av carro som sa att vre detinte kul om du skulle komma hit till borlänge och hänga med mig ikväll, typ. och jag är ju inteden sm är den så ja 1½ timme senare sitter jag på tåget till borlänge. jg älskar våra impulser!
det började lugnt med vin på carros underbara balkong och en massa snack och sentimentala samtal. det var hur nice som helst me sen gick vi iväg en sväng och då blev det inte så trevligt längre dock. men ja, man ka väl inte hänga upp sig på sånt men jag tror inte att jag någonsin mer vill ha med den människan att göra.
det var iaf underbart att vakna på lftmadrassen och veta att carro liggr i rummet bredvid. så när nils hade vågat sig in för att vecka henne så låg vi i deras sköna säng och snackade ett tag innan vi gick ner till pizzerian för att inhandla lite brunch. sen var det dags att åka hem igen. detvar en rolig liten tripp mn nu är jag helt slut efter helvetesfärden på ett tåg där det var en miljard grader varmt och luften stog still och ska njuta av att vara helt ensam i huset nu :)

jag är jätte nervös för måndagen. men det kommer nog gå bra, får vi hoppas.

slöhög

jag är inte van att inte göra absolut ingenting på det här viset. därför började jag rensa ut koja idag. den var fylld med kartonger från morfar och nu står de alla i garaget istället. för när carro kommer så ska vi sova i kojan så det nästan känns som att man är ute och campar. eller kasnke inte men ja iaf.
gårdagens orosmoln har lagt sig. tack och lov så blev det nog inte så farligt sm jag trodde där en stund. det kan kasnke bli ritkigt bra, men än är det inte över så jag ska nog inte ropa hej än.

ja idag så är det tisdag alltså. bara 5 dagar kvar tills jag skabörja jobba. är så otroligt nervös, men så förvantansfull. pust, det är så jobbigt.

dags att gå ut och steka och lösa lite bok. :)

carro, hur har det gått med flytten?

One of those days

ja idag har jag itne lyckats med mycket alltså. hoppas hon inte är för arg bara. jag har inte riktigt samvete att låta någon må dåligt.
jag blir så jääävla less

har även betalat mitt jävla tågkort, 2 800 försvann och är numer även fattig.
jag hatar den här dagen.