Nu åker vi!!

tänkte bara säga hej och vi ses om en vecka! =P haha, vi ska til grekland och det ska inte ni! haha

grekland imorgon

kan fan inte fatta att om ett och ett halvt dygn så är jag och carro i grekland och solar och badar. det kommer blir så sjukt najs. och som sagt. jag kommer att göra mitt bästa för att skaffa fram ett skägg....jag lovar dig.

badanka

på måndag!

ojoj, på måndag åker jag och carro till skiathos, grekland. puh, jag är så nervös så jag skiter på mig nästan men det ordnar sig nog det också. fick precis biljetterna skickade till mig så nu har vi dom också...och jag tror ju faktst att det kommer att gå bra. carro kommer att sakna nils men jag ska öra mitt allra bästa för att göra henne lycklig. jag kanske tillochmed kan skaffafram lite skägg som hon kan gosa med =P

blir en sväng förbi hemma också imorgon för att dom sak skjutsa oss till arlanda som det verkar just nu, men vi får se om det kasnke går att lösa på nåt annat sätt men annars så är det ju ganska soft att få med sig mamma och pappa dit. några som har åkt själva förut. för både carro och jag är lite nya med det här. puh, jag är så nervös.

och sen ska jag på klryssning. ojoj, hur ska jag hinna med allt?

badanka!

nollning

åå jag sitter här och kollar på resor, jag vill åka nu...fatta hur nära det var att vi bokade igår...vi hade kunnat vara påväg till turkiet imorgon...men vi väntar och ser om vi kan få nåt bra till början på nästa vecka...

och ja, nollningen...jag har nån skräckblandad förstjusning inför allt det här...men just nu är jag så slut efter mina hostattacker hela nätterna så jag orkar nästan inte röra mig. men man är väl så illa tvungen skulle jag tro...ska snart iväg på föreläsning så då måste jag ju iaf ut. men ikäll tänker jag definitivt vara hemma hela tiden och bara kurera mig och ta det lugnt. så att jag eventuellt kan orka gå på kåren imorrn...om det nu är kåren imorrn?!

time do to something vettigt igen

badanka

tillbaka i borlänge

ja nu är det söndag idag va? mor och far har precis åkt hem till enköping igen efter att igår ha skjutsat upp mig hit. det är skönt att vara hemma hos mig och att få träffa alla men jag saknar birka nå fruktansvärt. 

igår var det kalas hos carr och nisse, det var trevligt att umgås med tjejerna lite och få skratta åt maasarna lite. är ju dock inge pigg så mina lksom vågor med energi kom inte så jätte ofta. jag var liksom väldigt tyst mesta delen av tiden och det är inte riktigt mitt riktiga jag. så jag åkte hem tidigt för jag tänkte det att det är ju bättre att åka hem oh föröska bli pigg fortare än att aldrig få vila och vara halvkrasslig under en längre period. idag är väl tillstånden ungefär som igår så ja, jag fortsätter vila.

men BaDANKA alltså, det är nog som eve sa. haha, tragiskt men sant!

last day

sista dagen idag...börjar om 6 minuter för att vara exakt...känns kul att få avsluta min birka sommar i incheckningen i eftermiddag.

men badanka vad jag inte vill sluta just nu. igår kunde jag inte vänta tills jag skulle få gå ut genom dörrarna ikväll men nu kommer jani nog att få släpa mig till tåget och sen putta mig av det när vi kommit fram till enköping. buuhu. mina kakor som ajg hade med mig är omtyckta och dom är nog slut vilken sekund som helst. all denna kärlek.

nej dags att göra lite nytta inna jag går ner till jani och svarar för då lär det inte bli mycket gjort om jag känner oss rätt! =P

pussel

snörvel

idag har min hals tjocknat igen om fan, snoret rinner och allt är janis fel =P haha
han var krasslig häromdagen och ja, efter att ha setat på tåget med en sjukling så verkar det ha spridits vidare till mig. buhu. har ingen lust att sitta och prata i telefon när jag hostar och snörvlar. men eventuellt så skulle jani försöka få ner mig till IC och om han göra det ska jag kyssa hans fötter. eller nåt...

ändrat hemkomst datum, kommer att komma på lördag ch inte fredag för vi ska ha lite middag och sånt hemma på fredag. vi ska inviga krullans nya lägenhet och mysa skulle man väl kunan säga.

hade tågejt med jani redan påväg till jobbet idag så jag är jätte tidig, kom hit 45 minuter innan jag börjar. skönt att sitta och prata så jag inte somnar på tåget. kommer fan att sakna våra tågresor.

sluta vara bitter och gör nåt åt det istället, det är mitt motto för dagen! lycka till.

sista veckan med jobb.

nog för att jag sitter här och känner mig så less på allt som har med privatbokningen på telefon att göra men samtidigt känns det lite småjobbigt att lämna det. för det har varit väldigt kul i sommar. har lärt känna många människor som jag liksom inte riktigt vill skiljas ifrån. har ju redan skiljts från många av dom för det är bara typ jag och 2 till av oss sommarbarn som är kvar den här veckan. men men, hoppas iaf på att få vara rätt mycket nere i IC den här veckan...då kommer det att gå så mycket fortare.

ja vi var ju på kryssning i fredags också och det var typ det roligaste jag har varit med om. eller det var väl egentligen inget speciellt men det är ett jävla bra gäng så det var ju underbart. fick även träffa christoffer, hannas nya kille och han var ju störtskön. haha det bästa var när han välte hela muren med redbull i tax-freen. ojoj, ja då blev det fnitter på hög nivå. fick ju även lite time med hanna när hon fick lov att hjälpa mig få tag i lite te. fick ett hemskt sug efter frukt te där i lördags morse när jag gick omkring själv innan alla vaknade.

nej men ja, ni kommer nog att få höra om det sen...rolgare så. kommer hem på fredag till borlänge och det känna bra, lite tråkigt att lämna birka men jag kommer tillbaka. så lätt blir ni inte av med mig!

over and out

party-x

Imorgon ska vi göra östersjön osäkert! woohoo!
har jobbat här hela somamren och sett båten varenda dag men har bara åkt en gång och det var med cheferna så det var inte ritkgit på riktigt.  det ska bli så roligt...vi är 11 stycken sammanlagt som ska åka och då är kristin inräknad där. så min lilla pudding ska följa med. jag ska sitta i IC på eftermiddagen där så hon ska få vara min prao har jag bestämt. Jani var inte jätte nöjd över det men jag ska jobba på det idag på tåget hem. åå det ska bli så kul!!! och vi ska äta mat och grejer, så avancerade grejer burkar vi inte hålla på med annars.
lite läskigt är att jag på söndag ska jobba då, som vanligt, och då ska jag stå i spärren. alltså spärrlinjen där alla står och väntar på att få komma in till båten. så det är jag som styr när dom ska få komma på och vilka som ska få komma ombord innan och sånt :p haha...himla spännande. men ska ner dit idag och vara prao och kolla när ulrica står där. rooligt...........

ja igår så var det prisutdelning för oss på privaten för att vi hade klarat våra mål som vi hade under sommaren. så vi var på grönan och åt gott och spelade fem-kamp. jag vann en jätteful vampyr på en av lekarna och jag vann totalt 5-kampen över alla. och vi sommarbarn vann över birkapaddorna! haha. sen blev det lite hetsåkning och jag och sanna var som två små barn när vi skulle börja åka karuseller. men hon var en aning rädd när vi åkte extreme alltså. haha. sen blev det till att springa till bussen in till stan för att sedan springa från sergel och ner till centralen och hinna med sista tåget hem. men jag hann. fick tillochmed andas en stund innan tåget gick.

åå jag vill att det ska vara imrogon idag!!!

snart kommer jag hem till blg också ! =)

nåt konstigt

känner mig mysko på nåt vis, vet inte riktigt vad det är. men kan vara knät som spökar eller det faktum att jag typ inte har sovit nåt inatt. nåt konstigt är det iaf. och dagen har preics börjat och jag känner mig såhär, inge skoj alls.

helgen har varit väldigt lyckad. i fredags så fyllde min kära mor år så vi hade en lite bjudning ute i trädgården med de närmast sörjande. vi blev ju iaf typ 15 pers sammanlagt. det var himla najs, vi har så jäkal kul jämt. men sen efter tårtkalaset så bar det iväg mot gånsta och lite hemmafest. eller dom andra gick ut på krogen men jag kände att vinet tog för bra så jag åkte hem innan de han iväg. lika bra de kanske. men det var en jäkligt lyckad kväll, hur kul sopm helst. hela gamla gänget och humöret var på topp.

sen i lördags så var det jäkligt lugnt, lunch med jonas å pappa på dagen och sen så blev det en liten impuls sväng till västerås och bluemoonbar där på kvällen. tog typ 2 öl så var inte full över huvudtaget, min stackars mage klarade inte det riktigt. men det var hur kul som helst det också. andreas utlägg om hur långe lyktstolparna i new york måste vara var ju ganska underbar! haha. men en av de gångerna som vi skuttade upp på scenen så knäckte det till i mitt knä och det gör fortfarande skit ont. inte alls bra. så jag går omkring som att jag är skitnödig idag. inte så himla spännande. =P

nej nu är det lång kö här så jag måste väl hjälpa till lite, pust. jag har ingen lust alls.

so long