pirrigt

Satan va nervös jag är. Imorrn börjar nya jobbet och ja, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det ska bli så roligt men det känns så konstigt. och jag har väldiga problem med hur jag ska packa, kommer ju ändå att var borta i en vecka.

finally så börjar min förkylning gå över. Har varit krasslig sen förra måndagen. Fast typ i torsdags kunde jag ju börja vara normal igen så sen dess har det bara varit andningsproblem. =P haha. Men ändå, kan vara skönt att vara i tip-top form imorrn. gaaah, det pirrar i magen!

måste bara berätta om mitt lilla klipp. igår var jag på stan med linda, kristin och kasper. det skulle inhandlas skor så kasper kan börja traska ordentligt. vi gick till skoaffären som ändå säljer rätt bra skor och jag hittade en liten realåda. Jag kund einte låta bli att köpa några nya tygskor och priset var rätt överkomligt. 70kr för två par. haha, jag var så lycklig. så idag åkte jag ner med mamma så hon ockås kunde ta en titt i fyndlådan. Blev lite smått utskrattad i helgen för alla mina skor som står i hallen, förstår inte vad han menar med det. Det står ju bara 12 par där och en hel svart soppsäck i förrådet!!! alla kvinnors rätt att ha en jävla massa skor!! =)

har just setat och läst dagens EP (enköpingsposten) då det var ett stort repotage om bangolfen. det har varit DM i helgen och det gick ju rätt bra om man säger så. fast jag skäms så mykcet över repotaget. fine att dom skriver en liten insändare men att ha en bild på pappa och tommy när de posar framför en bana och sen en bild på jonas när han står och slår. ja, jag vet inte. så intressant är det absolut inte med bangolf för de som inte är insatta. Alltså det var en helsida och på halva den är pappa med på bild. Puh, hoppas han inte får storhetsvansinne! =P

Och måste också säga att fredagen var guld alltså. middag och drinkar på fridays med några av världshistoriens roligaste människor. Maria, Adam, Ida och Eva AKA Sirpa- tack! =)

back to packing!

ännu en sista.

Sista dagen på jobbet för den här gången! lite trist kan man säga. fast jag kommer ju att springa här ändå och träffa alla eftersom ajg ska vara på båten framöver. Så värmländskan kommer att leva vidare!!!

Ja i onsdags var jag ju på bio med carro. himla nice! blev först en kebab sen kaffe coh slutligen bio. Linje 1-2-3 kapad, ganska bra film faktiskt. Skulle aldrig ha fått för mig att kolla på den själv så det var bra att carro var med och fick mig att släppa mina gamla mönster. En annan rolig incident då var att medan jag väntade på carro så gick jag och strosade på kicks och åhlens i typ 40 minuter. efter typ 20 började ordningsvakterna förfölja mig och trodde nog att jag var en tjyv. så jag gick ut från åhlens och stog och hängde som en hemlös mot en stolpe istället! haha.

Nej satan va hungrig jag är, ska nog gå och se om det finns några av mina kakor kvar för det är inte lunch förens om en timme!

torsdag 120809

shit alltså, vilken dag. Började ju inte direkt på topp och sen har jag inte liksom kommit igång alls. Dyster stämmning på kontoret också. Kan inte riktigt ta på det, men det är nåt som inte är 100 här. Nu är det ju faktiskt bara två dagar kvar tills jag är lite ledig också. Fast ja, ledig och ledig. Är ju ganska uppbokad av allt som ska göras ändå.

ja nu är det bara  53 minuter kvar och sen blir det häng med carro! =)

inga kön att beta av idag! =P hahaha

Lovely day...men samtidigt inte

Fick just underbara nyheter, det var det bästa med heeela dagen!!! Har tänkt positiva tankar om det länge nu men att det skulle kännas så bra hade jag aldrig kunnat tro! uuunderbart

fast det är lite tråkigt på kontoret nu när inte maria är här. Nog för att det har varit fullt upp hela dagen och man har inte haft tid att prata med någon överhuvudtaget men ja, man hade ju blivit van vid allt gapskratt. =P och det är ju fortfarande en massa trevliga människor här. Skönt att få en uppdatering om hur mickeJ har det också! =P

Trött som fan kan man säga att jag är. Går lite som på sparlåga och ska bli jäkligt skönt att ha lite semester nästa vecka. Äntligen få sova ut! =)

Imorrn blir öla med carro också. hoppas på att jag inte är så trött som i helgen när vi skulle festa till det. drygtdrygt!

oo, ett trevligt samtal från Hanna precis, får nog finbesök den 17e ;)

Nästa projekt; beta av kön!!

Vad sa du faktiskt?

*Meddelandet som följer är på värmländska med en touch av snusgubbe*

Ännu en klassiker från våra kära "snusgubbar" som åker med oss. faktiskt är ju ett väldigt populärt ord hos dem och "Vad sa du faktiskt" var ny även för mig. Trevligt kombination av meningsbyggnadsfel och mongolitet.
En anna rolig sak med dagen var ju att 20 över 5 (när det är som mest folk i terminalen) så lägger vårt bokningssystem av i cirkus en kvart. Rätt mycket folk kvar att checka in och le guest var not så happy faktiskt.

Annars har det varit en sorgens dag. Marias sista dag. Även Åsas, fast mias tog hårdare av nån anledning. =P När jag senare såg MickeJ på tåget så var det inte långt till tårarna. jag är väldans sentimental och tårarna är aldrig långt borta och det är så satans drygt med avsked. Kanske var lika bar att du missade mig i terminalen ;) Fast ja, det är ju inte sista gången mia å tess kommer gå loss, men ändå. Nästa vecka kommer det att kännas jäkligt tomt alltså. typ bara jag och adamo kvar of the summerbirds, och vi har just upptäckt att vi har blivit paddor, en bitter upptäckt.

Satt precis och muttrade lite över att grannarna spelar jävligt hög musik och skriker som galningar mitt i veckan igen. Men kom på att det ju är fredag faktsikt. Så de flesta vanliga människor är ju lediga imorgon. puh.
Nån som vill med på kryssning imorrn föresten? Jag är assugen på att åka men vet inte om jag vill åka själv faktiskt.

Time for bed. =)

Boppers

Mor och far fick en ny bekantskap på le cruze, han som gör basstämman i boppers. Ingmar. jag tyckte jag kände igen honom när han gick bredvid dom när de var påväg av men trodde ju att det var för att jag kanske checkat in dom men icke. Det var han, i egen hög person. eftersom jag är lite av ett fan av dem (dock itne i närheten av vad min bror är) så är det ju lite roligt. Det är ju alltid kul med kändisar och det där är ju ltie special. Han coh hans fru Tina verkade trevliga även fast jag hann prata med dom så mycket men dom ska hem till päronen och hälsa på så då kommer jag att vara som ett plåster =P haha

Och ja, Yackzonz kommer att slå igenom, allså ligger det inte längre på is. Eller vad säger du Värmland? Vi kommer att bli stora med hits som: "I garderoben", "Stygg", "Jordsången", "Det är så du får mig att känna" och "Mannen i spegeln".

kexet

Just another beautiful day at work. Tema idag: Värmland (såklart) och bokstavskex. Maria går omkring och sprider glädje genom att dela ut små meddelanden med våra inloggningsnamn i bokningssystemet. Underbart. =)

Igår blev det middag på fridays med the järngäng kan man säga. mucho trevligt. drack gudomliga mojitos (uttalas moschito) med jordgubbesmak. Det är sorgligt att sommaren går mot sitt slut. Vi har haft det jääkligt nice alltså. förra sommaren var rolig men den har inget att komma med mot den här kan man ju säga.

Nu måste jag börja förbereda mig mentalt för att köra hem härifrån till enköping ikväll. Har aldrig kört i Stockholm och det är väl inget som jag hade tänkt att jag skulle behöva göra heller så det är lite scary kan man säga. Men ja, det löser sig nog. Som tur är är ju pappa med och guidar. Han och mamma har varit på kryssning så de väntar på mig tills jag slutar. vilka pärlor! =) haha kanske man kan få sig nån god lagad mat efteråt sen också. great.

8 arbetsdagar kvar till ledighet!!

The new

Tänkte mest bara visa glajjerna. En trött Terese på födelsedagskalas. Nu är det dags att sova!