Sammanfattning jul -07

Ja nu är julen slut. det har vareit mysigt, som vanligt. Lite tråkigt att inte ha bror här så mycket som man skulle vilja men så blir det väl!
fick en massa fina presenter, bland annat allt det jag hade önskat mej...en soda streamer, en spargris och singstar schlager. Och sen ite annat smått å gott. sen igår blev det utgång på AVV joar. det var najs. enda gången som det är riktigt kul att gå dit är i juletider, då är alla där. Men som vanligt när man kommer in så tappar jag jämt bort alla. Men sen hittade jag linda efter ett tag coh sen när jag tappat bot henne så träffade jag på rikard. och vi hamnade på chili som vanligt och svängde våra lurviga. Sen for vi hem och stekte priskorvar :P sen blev det lite tv coh sen hemgång, det var najs.
Idag så är jag bakis som järn. Jag och far har varit på bandy i västerås (tillberga-vsk). det var en rätt kass match men ja, bandy är kul å titta på. Det roligaste var iaf den fanatiska vsk supporten som stog bredvid mej och typ 3/4 av matchen så stötte han på mej, men sen blev han arg för att jag inte var med coh skrek "ANDRA SIDAN ÄR NI KLARA" och viftade med händerna. Gillar inte riktigt sånt. vEtt annat minus var fronda i halvtid, asså ja fattar inte sån musik. Och dryg var han också. sen åkte vi till media markt, och fy helvete va stort de va! hur jävla kul som helst asså. Dit vill jag åka en vanlig dag sådär och bara gå omkring.
nej nu ska jag ta och sova lite tror ja :P

pussel

skitdan före dan

åå pust vilken otroligt rolig dag det har varit idag då. Började med att jag fick lov att gå upp ur sängen för att jag hade ont i ryggen, jävla skit säng! Tänkte lägga mig i mammas säng isrället...men kom aldrg sålångt för då visar det sig att farmor måste åka till sjukan, jag erbjöd mig att vara där med henne efetsom dom andra hade så mycket att göra. efter 3 timmar på sjukan ringde jag för att byta med pappa, som blev skaaaaaapligt grinig då va. pust. Sen ja har det fortsatt med att spilla saker överallt och ja i allmäönhet vara en dryg dag. Sen är det ju dags att klä gran helvetet vilket är bland det tråkigaste jag vet. Men nu är det gjort och snart kommer jonas och helena. då kanske man får nån mer julklapp iaf, för här är det inte många :( pust. Om ändå min lägenhet var här...då kunde jag ju få komma iväg en sväng.
men ja, mamma är iaf det sötaste jag sett när hon inte har några tänder i =)

God Jul

packelipackad

jaha, då var man färdigpackad då...eller ja, jag har säkert glömt hälften men det skiter jag faktiskt i...det finns ju faktiskt affärer å sånt hemma också om det nu är nåt viktigt som fattas.
funderar även på att bli packad. Såg just mitt lilla förråd här och känner att ja, en lite rackabajsare är manväl värd, men känns lite väl å sitta själv å göra det. så vi får se. Måste hitta på nåt, annars kommer jag få krupp snart...vill bara hem!
har bara en föreläsning imorrn, 13-15, makro. Känns som att den kommer att ge mycket va....jooorå

och på fredag ska jag till västerås och hälsa på virran =) himla skoj. och då ska mor passa på att följa med coh handla det sista och sen ska vi, eller snarare jag, äte på pizzahut! yeeha! hihi, mamma kan nog inte äta det med tanke på tänderna =P hon ringde nu på eftermiddage och var överlycklig över att hon åt pannkakor, inte med tänderna i dock =P det ska bli kul att se henne imorgon, känns som att man kommer att få skratta rejält.

rastlösrastlösrastlös....................................................................................................................

1 vecka to go

jises asså, det är fan bara en vecka kvar till julafton, det är fan sjuk. den här höste n har varit så jäääääävla lång men samtidigt har det gått så jävla fort. Helt sjukt. Fick ett litet ryck imorrse att jag inet har tillräckligt med julklappar, vilket är idiotiskt egentligen. Meen det känns som att detär så lite för förra året hade jag typ hur jävla mycket osm helst. och iår är allt hemma också så är nog lite därför.

Jag har haft så sjuka drömmar om en viss person typ varenda dag i en veckas tid. Och egentligen vet jag inte varöfr jag drömmer om dig, för det känns så långsökt, jag känner dej ju knappt. Men det som är sjukt med det hela är att även fast du slaktar skator åt grannarna så är jag as fnittrig coh känner mej typ kär när jag vaknar. För att du slaktar skator, underliga fetischer!! men ja, fan asså, det här måste sluta. Det är faktiskt inte bra nånstans.

men ja, på torsdag så rullar fiaten mot sydligare breddgrader coh jag och jessica får äntligen komma hem till våra familjer. Alla andra komemr ju cokså att komma hem till familjerna men ni kommer inte att åka med oss =)

peace out

Fan asså

Jag blir så jävla matt, punktering igen. usch jag hatar det.
ja men nu ska jag kolla på sound of music och därmed basta! ska nog till elin en sväng sen om jag orkar gå, har ingen lust att gå, jag hatar att gå...mest i ren protest över att cykeln inte funkar.

och mamma ringde preics och hon och pappa var i stockholm, jag vill också!!!! gud va kul å bara gå på stan å flumma, äta ute och shoppa arslet av sej. orättvist är vad det är. Var skit länge sen jag bara åkte dit och gick i affärer...men den 16e februari kanske man kan få lite tid till sånt få man hoppas.
nej men ja, hejdå

...

jag gick just förbi en av pakisarna i mitt hus, han luktade bechamelle sås.