snabb vecka, tack!

nej nu kan den här veckan få vara slut snart. eller inte direkt slut men närmare slutet än den är just nu. skönt att ha nåt att se fram emot men tiden går ju så längsamt när man har det. och det är ju inte direkt jätte roliga saker som händer. puh, bara en massa arbeten som ska göras å en massa tråkiga föreläsningar som man inte förstår nåt av. eller idag gjorde vi ju det. första föreläsningen på versamhemtsstyrningen som jag och julia förstog nåt av. och vad har det gått, 5 veckor?där har vi grejer =P

karbenning, haha det fulaste namnet någonsin iaf!

boooring

nej fy vad jag nyser alltså. det här är det värsta jag har varit med om. skulle vara lite kul å veta hur många gånger ag har nyst idag, hur många som helst. säkert minst en miljon. inte hjälper allergi tabletterna heller. eller inte idag iaf. ioförisg så kanske jag är påväg å bli förkyld? vem vet, men det vore ju min vanliga tur iaf.
har ju iaf gjort lite vettigt idag. tvättat, städat och tränat. känns bra, men nudå? klockan är inte ens 8 och jag är uttråkad.

men fan

åååå hade skrivit värsta inlägget och nu försvann det, det var ju tråkigt. pust.

samma sak igen

a, jag lär mig aldrig. ska inte dricka sprit och mer är det inte med det!


ne nu kommersnart mamma och pappa så ska försöka städa undan lite så de slipper se helvetet


höstsvackor

ja förra året var jag absolut inte ensam om det och jag läste just nu ett par bloggar och jag verkar inte vara ensam om det iår heller. då kan vi ju vara bittra ihop om inte annat. fan alltså. jag trodde jag hade koll på läget och sen kom smörgubben och förstörde verkligen allt.
pratade även med min kära mor och hon hörde att jag lät lite bitter och jag sa väl mellan raderna att höstsvackan var på gång och hon svarade: "Ja jag har bara väntat på det." Hon verkar nästa känna mig bättre än mig själv.  jag har förträngt föregående höstar men ja, tydligen har jag alltdi varit mer eller mindre på detta vis.

imorgon ska jag supa bort mina sorger och kolla på när alla äter kräftor...är det kårkväll verkligen?

less

varför ska jag bli såhär varje höst? eller inte varje men första hösten i borlänge var ett undantag, då var allt så nytt och spännande...eller nåt. Jag är så less. fast nu har jag ju tagit tag i det mer än föregående år, gör en massa saker så jag inte ska kunna känna efter så jäkla mycket. så snart är det dags för kryssning igen, den 17e närmare bestämt om allt går som det ska. men när jag inte har nåt inplanerat direkt då tar jag mig inte för nåt och blir less på mig själv. fan alltså, hatar när man känner att tiden bara rinner förbi och snart är man 80 med blöjan på och dreglar i sin egen mat. nej usch. svacka kan man kalla det. men ska inte bli som förra året, då var det extremt. önskar att jag hade en bil så jag kunde åka och hitta på saker hela tiden och obehindrat med pengar såklart. men så kul ska vi inte ha det.

nej nu ska jag tillbaka till pluggandet igen...jag orkar verkligen inte med det här................

atchoo

haha, idag är fan tusse i högform. han började med att plocka ur tops ur förpackningen som låg i en ficka och la dom på sängen och bet på dom tills dom var slut, då hämtade han fler. det ligger en jävla massa tops på sängen nu. han avslutade det hela med att äta ite polkagris. kattfan är helt galen i polkagris. haha. nu ligger han i mitt knä och är inte helt nöjd över att jag inte ägnar mig totaltåt honom. men ja, what to do. tror ändå att han ska få åka med päronenhem i helgen för det här med allergin är sjukt jobbigt. sitter hemma och snorar och typ nyser konstant. försöker göra det bättre med allergitabletter men nja, till viss del hjälper dom men inte helt.

hatar att börja 3 och inte ha nåt innan. heeelt värdelöst. man sitter ju bara och degar och väntar på att få gå till skolan. och ja, jag tycker att jag har setat här i en halv eveighet nu.

smellyou later

utebliven kårkväll

ja igår skulle jag ju gått på kåren och ceppo skulle ha följt med. allt var i sin ordning när han kom vid 5 men sen råkade vi ta lite absinth och vi blev helt cp...han skulle bara ta en dusch och det slutade med att han låg i fosterställning i duschen och sov så jag tog det fina beslutet att vi skiter nog i det. och när det väl var bestämt så blev vi aspigga båda två. men vi sket i det ändå...och det var nog tur det. mår inte bra idag så det var skönt att få lite extra sömn....
hade ju tänkt åka och träna idag också men nejdu...inga hoppa och skutta idag inte. då blir det nog inte kul för alla andra där. =P

men ja, nån som vill festa lite mer på ritkgit imorrn? haha

fan va jag saknar birka

ja kryssningen var underbar! bussresan gick rätt bra. första halvan fram till heby var inte så spännande men då pratade jag lite med jani i pausen där och blev pepp satan och resten av vägen satt jag som på nålar och längtade tills jag var framme för jag fick reda på att världens bästa inger jobbade. det blev ett kärt återseende. visst det var roligt att träffa de andra också men sen fick jag se honom, badanka i egen hög person. haha...lycka!
dom hade med sig en massa västeråsare och gotlänningar. det var asroligt folk och helt underbart. och sen visade det sig att sanna (även hon från birka) okså åkte och då blev lyckan total. får typ fjärilar i magen av att tänka på det nu bara. jag älskar birka, och allt som har med det att göra!

har även hittat ett hatobjekt på kryssningen, pust vilken nörd. men jaja. =P

åkte sen med jani banani och hans kära make och 2 av deras tjejkompisar till enköping. så fick komma hem en sväng och träffa päronen, sova på soffan och ta med tusse hem till mig! lycka!

men nu är jag i borlänge igen. och nu blir det nog lugnt ett tag med sånna äventyr som jag har sysslat med den sista tiden. fast vi ska fan åka på kryssning snart igen. och banani ska med! :p haha

yeeey

ja nu ska jag bara klä på mig och sen ta bussen ner på stan för att sen åka ännu en buss mot stockholm!!! jag ser verklige inte fram emot bussresan men ja, det är ju ett nödvändigt ont tyvärr....
såg att denise åker med paradise nu...det var ju lite synd...för henne träffar man ju inte jätte ofta så det hade varit roligt att åka samtidigt....men men

time to göra sig klar...ses i veckan alla puddingar...

kokonötis in my heart

back from skiathos. asskönt att vara hemma men fan vad jag hade kunnat åka tillbaka dit just nu. det har varit så jävla skönt att ligga och plaska i 26 gradit vatten och spela en massa pingpong i vattenbrynet. gått till vår favorit pub agustera och fått en sjujävla paraplydrink med 3 kilo frukt på, avbslutat med en massa snack med AVV christos (en äldre överkåt herre från serbien eller montenegro) och sonja (servitris från makedonien) eller lite karaoke. karaoke kvällen för den delen var underbar, OPA.  det finns så mycket att säga men ni kommer alla att få höra om det så mycket den närmsta tiden så ni kommer att få nog ändå.

jag vill även tacka selma för den lycka han har gett oss så fort bussen åkt förbi vår balkong och även tops som gav oss en oförglömlig dag på stranden.