Tvättbjörn

jag vill inte se ut som en tvättbjörn längre. det var lite kul först timmen när jag märkte det igår. nu vill ag bara få bort det. och inte nog med det så har jag bränt mg satan på näsan så den kommer nte må bra ikväll. måse ju sätta mig ute idag för att få bortdet om är nu.
det blir pluggeliplugg hela dagen lång, sen tenta och se födelsedasfirande ¨på locus. himla wuuunderbar. sen kommer ju mamma också,icke att förglömma. livet leker!

Ooo sole mio

Älskar vädret som är idag!! har setat ute hela dagen och faktiskt pluggat lite. och nu har jag fått en bonnbränna som inte är av denna värld. det syns ju var tröjan har setat och även att jag harhaft solglassisar på mig. näsan är vit men resten av asiktet har en vacker brun nyans!  vi kommer att vara bruna som negrer innan vi har kommit iväg på vår älskade semester carro!!

nu är det slutspurt på ritkgit i skolan också. har bara ett antal tentor kvar och sen åker jag hem på lördag för att joina in i kulturer i möte i skolparken hemma i ljuvliga enköping :) ska kolla lite engmans kapell med familjen och resten av stan. men kommer dock att sakna borlänge lite...eller som det alltid är inte staden men människorna. vi har haft så fruktanvärt kul nu i vår. Tuffa gänget som har hängt och spelat yatzy och fått träningsvärk efter heldagar med asgarv och sexsnack. och gårdagens sånger och även dagens för den delen var ju helt gudomliga, briiibriii (flöjten)
men sommaren kommer att gå fort när man väl har kommit igång med jobbet. på tal om jobbet så har jag fått schema för intoduktionen nu och jag älskar det. speciellt den grejen att vi ska avsluta veckorna med en kryssning!! :)

nej nu ska jag packa träningsväskan och bege mig mot skolan igen för nu är det FUM klockan 5. ser ju inte alls fram emot det men ja, är man så dum att man tackar jag till sånt så får man skylla sig själv lite granna...........

Pussel
 

Meeen åååå

Alltså jag skulle bara gå in och kolla så vi fick den tid vi ville för organisationsseminariet och ja det fick vi men alltså, vi är i samma grupp som kärringarna och åsnan igen. VARFÖR????

ja har hon me sig ungen igen då ska jag fan be henne fara och flyga.

Nu börjar tålamodet ta slut

nu får det gärna bli "sommarlov" bums. är helt oinspirerad och lite sånt men ja, annars är det väl okej.
Min älskling har ju äntligen kommit hem igen så på den fronten är det jätte bra men ja, nog för att jag har sällskap hela tiden nu så finns det mer som jag vill ha.

precis som carro sa idag när vi satt och kollade på resor, varför plågar vi oss själva på det här viset? och det är fan frågan. just om det där så är det ju så att vi ska åka utomlands där i början på september eller nåt sånt och kollar redan nu på sistaminuten resor vilket gör oss mer än nödvändigt peppade för att vara i mitten på maj. men snart ärdet sommar och man får börja jobba och se kommer sommaren att gå fort får vi hoppas. vi har ju iaf nåt spännande att se fram emot =)

nej nu ska jag fortsätta fundera över om det finns nåt kul att göra, jag ger aldrig upp!

Lördag!!

Min älskling kommer på lördag, nog för att jag kan vara lite mer fri när inte han är här så är det himla skönt att ha honom här. Tusse, min Tusse. Eftersom tusse nog inte skulle hitta hit själv från enköping så ska mamma och pappa köra honom och även hälsa på. Himla najs. Då kan jag bli av med lite pant och pappersinsamling, det behövs.

haha, idag har jag skrattat som aldrig förr...helt allvarligt vi skrattade nog konstant i säkert 2 timmar. känns som att vi kommer att ha träningsvärk imorgon.

åå min tusse, jag längtar så efter dig!

ännu en snabbtripp

japp, idag hade jag carro och elin inte något att göra så vi åkte till leksand med ett stop ¨på bolaget i djurås. det var hur najs som helst och hela den här kvällen har varit underbar, nästan iaf.
jag håller kvar vid mitt påstående som jag sa i helgen efter att ha kollat på madicken att jag kommer bara vara kär i honom fram till torsdag, och jag har redan kommit över honom. ett av dom trevligaste telefonsamtal jag någonsin haft pågick ikväll. ja, det finns nog inte så mycket annat att säga att jag tror aldrig jag kommer ut ur fjortisstadiet.

nej nu ska jag sova...ska plugga en massa imorgon, är inte alls redo för det men så är det. 

snabbtripp till rättvik

jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar impulser.
igår kväll ringde ronnie och sa att dom skulle kalasa lite och en halvtimme senare fann jag mig själv sittandes på t¨get dit. kommer dit, AVV snoddas väntar vid tågstationen coh kör upp mig till ronnies lilla stuga i skogen. där väntar politiker micke som numer bor i enköping tydligen och svenngren f¨rån halmstad som var med på den mytomspunna kryssningen som skedde för typ 3 år sen eller nåt sånt. jag minns honom inte men han var trevlig. vi var dock båda lite smådryga och förstog inte riktigt när den andra skämta så ett tag där vart det konstigt. men det löste sig och jag var stand in fru för hans vanliga var inte där. vi satt där me inget roligt hände så vi åkte ner på byn och där hände inget alls förutom massa ständ som höll på att byggas så det blev statiol så pojkarna fick äta och sen mot ronnies place igen. Sen hittade jag det coolaste ever, jag blev överlycklig och om carro hade varit där tror jag att hon hade fått en hjärtattack, minst. Ronnie har hitleröl och hitlerchampagne.
sen blev det luftmadrass liggande för inte fan kunde jag somna, svenngren stackarn var nog rätt less på mig som rörde mig hela tiden så inte han kunde sova och när jag väl hade somnat, då väckte han mig. hmfg.
sen åkte jag med micke ner till tågstationen vid 8 och tog tåget hem och nu ska jag sova så att bakfyllan lindras en aning.

Kan inte bara alla komma tillbaka till borlänge, det är nästan så att jag saknar er en aning. =P