Varför gör jag såhär mot mig själv?

Ännu en sista dag på Birka. vad blir det, sjunde gången jag slutar? Himla sorgligt iaf. för förut har man alltid kunna åkt dit och träffat alla precis när man vill också men det är ju lite svårt nu. Och världens fulaste och bästa Badanka har gjort allt för att få mig att gråta hela dagen, vilket inte är svårt alls. Men när han mailade ut ett litet mail till hela Stockholmskontoret, absolut inget speciellt men det var så gulligt av honom, då kom störtfloden. Såg tillochmed ut som att han blev lite våt i ögat. Min lilla sötgris.

Men imorrn ska vi tackas av på riktigt. Så nu ska jag sova efter en väldigt omtumlande dag med troligtvis världens bästa kollegor och badanka!

Nu är det nära

nästa tidag, då jäklar. är så sjukt nervös men samtidigt så känns det så naturligt och rätt. hoppas att det känns som det sistnämnda när vi väl kommer ner så jag stannaar länge. i värsta fall kommer jag hem efter en månad och saknar alla för mycket. men neee, det hoppas vi inte på! det ska bli så sjukt kul!!!!!!!

kvällen spenderades hóss hellman. vääädligt trevligt förutom den där lilla incidenten med vinet. fine jag kanske överreagerar, men när vi alla är vuxna och känner varandra ska man inte sno varandras vin, oavsett om man sitter bland alla andra eller inte. sjukt drygt!! speciellt eftersom jag fått reda på vem det var, det trodde jag inte riktigt. men men.

nej nu ska jag lägga ifrån mig datorn och sen kanske sova eller gå på efterfest. det får vi se. skönt att bo grannar med bästa vännerna! =)

girlsnight, med en touch av killar

det blev inte ríktigt som vi hade trott. vi skulle ha en tjejmiddag, men det kom lite pojkar också. zandra som vi var hos, hade inte lyckats få ut sin kille och sen kom några killkompisar till honom, men vi hade trevligt ändå.  vi paddor från birka satt och diggade till dj helena som skötte sitt jobb ypperligt. blev ju en rätt tidig kväll eftersom jag nu sitter på tåget hem. en snabbvisit till hässelby såhär opå kvällen har ju ingen dött av! haha.

imorgon ska ajg vara med världens bästa aliciagris hela dagen. jag längtar! fast först och främst ska jag sova tills jag vaknar. det har jag längtat efter lääänge.

nu ska jag slösurfa i ungeäfr 35 minuter till, om nu inte tåget blir försenat, vilket inte vore helt omöjligt. men jag håller tummarna! =P

dag 8 av 9

imorgon är det äntligen sista dagen av min  på raken. det är så dryyygt. sen är jag ledig i helgen och sen på´t igen. Roligt! Fast ja, vi har ju jkligt kul på jobbet iaf. som idag, jani har haft en kass dag verkligen och då har jag skrattat åt allt som har skitit sig för honom, askul. i förrgår var det tvärtom, då sket sig allt för mig ch han skrattade som aldrig förr. den enda sanna glädjen den där skadeglädjen har jag hört.

imorrn klockan sex så kommer jag att bege mig med halva jobbet till hässelby för en liten tjejmiddag hos zandra. hon är en av världens mest bittra människor men rolig som få. Hon ska bjuda på mat och vi ska stå för underhållningen eller nåt sånt. Skiiit nice! carro, är du i trakterna? Men blir en rätt tidig kväll eftersom sista tåget går23.37 och det tar typ 40 minuter att tasig till centralen därifrån.

och på lördag hönder det roligaste av allt. Jag ska vara barnvakt åt lillsnuttan. Hon och jag sa kolla på melodifestivalen när mor och far är på kalas!

Nej nu kommer krull och andrea så nu ska det socialiseras!

schlong

alldeles för sent

egentligen så borde jag sova för flera timmar sen men det skiter jag i. tåget mot jobbet går om ungefär 6 timmar. dvs jag har 5½ timme effektiv sovtid + 40 min på tåget att sova. och som jag lovade chefen, jag ska vara bakfull på jobbet imorgon. sen ska jag eventuellt på gayfest med honom och hans karl imorrn efter jobbet. om jag orkar då såklart. om jag knner mig själv så kommer jag sitta där och ha skit kul imorrn, men man vet ju aldrig. jag kanske åker hem och sover istället. beror alldeles på hur snälla folk är imorgon. det är ju dock lördag och då krånglar alla jääääävligt mycket så vi får se. ¨

ja men annars då? JO TACK. synd att klaga. har 24 dagar kvar till avresa räknade jag just ut och det känns jävligt bra! träffade öven AVV linda salonen igår som ska hjälpa oss att komma igång därnere eftersom hon har bra kontakter. really nice. om en månad är jag i SYDNEY! Just i detta nu är det 22 grader med lite regn där så det ska bli skapligt nice! =) istället för all snö! haha

nej dag att gosa med tussegrisen! jag sälskar att vara hmma med min lilla bäbis så vi kan gosas. med brist på alicia så blir det katt istället! sen blir det väl krillkrull istället då =P

föresten, alla som vill, den 27e februari, Birka Paradise. då blir det avskedskryss. =)

torsdag 040210

åå vad jag vill åka nu. orkar inte med all snö. <det har öst ner hela dagen och nu börjar jag verkligen få nog alltså. fast det största problemet är ju att det inbte plogas ordentligt. om dom ändå kude göra det så vore det ju inga problem. puuust.

nej nu ska jag gå och sova. måste spara all energi som går!!

pussel

Jag är ledig fast inte ledig

Jag är ledig en vardag varannan vecka, och nu i dessa preresa tider är jag inte direkt ledig då. idag har det fixats dator, och diverse försäkringar. Ska strax iväg óch vaxinera mig lite också. Men sen ikväll så blir det hockey och kvalitetstid med släkten, eftersom halva släkten är på hockeyn! brukar vara iaf familjne, morbror med familj och typ två kusiner. Rätt mycket folk av värde helt enkelt!

Men nu ska jag återgå till att fixa med min vackra dator! =)