Falun, here we come!

Ja jag ska bara dra på mig skorna och sen bärdet av. Kul satan ska det bli. har lite kläd problem bara. Man vet ju liksom inte hur varmt/kallt det är. och orka gå ut och känna efter liksom, dah!

Nej men happy valborg då. Och grattis på födelsedagen Totte och Kungen! =)

Min grannes sångvanor

Nu börjar jag faktiskt bli jäääkligt less. Sitter här och äter fruskost och måste lyssna på hans sång när han står i duschen. Alltså, hans innan han går in i duschen sång: "Nu ska jag duscha lite granna, oaoaoa", den är ju bara rolig men nu får han fan ge sig. Han har stått och duschat i säkert 20 minuter och bara skriker ut såkallad sång. Och hans stampande i golvet har eskalerat och är värre än någonsin.

Det positiva är ju att jag iaf har nåt att tänka på. Även fast det kanske itne alltid är positivt i denna fråga men jag slipper ju tänka på en massa annat drygt. =P

Valborgsmässoafton

now we made some plans va. himla nice. Blir en sväng till Falun med lådvin, grillning och bitterhörnor för fulla muggar. Och angelica, bara för att jag inte har varit och festat i falun förut så betyder det inte att jag aldrig varit där =P Jag har nog varit där säkert 20 gånger faktiskt! =P

Time to make som food alltså. Väldigt oavancerat och snabbt, falukorv och stuvade makaroner! great!

Analyser, och mer analyser

Satan effektiva är vi iaf. Blev en kort dag idag, riktigt skönt. Och ändå så har vi gjort hälften av analysen typ. Har dock de lite tyngre bitarna kvar så vi är ju inte klara kan man ju säga. Fast på god väg!

efter att jag skiljts från hanna så åkte jag till kupan en sväng för att bara traska och hylla denna dagen som har gett oss lite slantar på kontot. råkade nog överdriva en smula. Fick med mig fyra kassar hem + en glass som jag ska gå ut och sätta mig i solen och äta nu. Ska bara kolla igenom det jag har hadlat lite först. Fast blev mest en massa basgrejer så det är nog mest att hänga in det i garderoben. Den här slösargenen som jag har lagt mig till med är ju inte direkt en bra grej som kommer dra ner mig i träsket med nudlar och småsten sista veckan innan löning, men jag roligt på vägen! =P

Sommar?

Fint väder! Solen skiner och jag är lycklig!

Ännu en dag i uppsatsens tecken. Har fått jäävligt mycket gjort och idag har humörsvängningarna inte alls nått sånna dalar som det ibland kan göra. Nu satan ska det analyseras en massa och sen börjar det ju faktiskt bli klart. Läskigt.

Jag upptäckte nyss att jag får ha sovmorgon lördag och söndag ju. Vi är ju lediga från allt på helgen och de senaste helgerna har det ju varit en jäkla massa annat som händer så det ska bli såå jäkla nice å bara vara. fast blir nog en kupolensväng eller nåt också. Tror dock att jag ska hålla mig lugn med alkohol, kan vara nice och fortsätta min vita period en vecka till eller så.

roligast idag: !Ingen uppfattning! hahahahahaha, humor när den är som sämst! =P

Mina puddingar!

Fan vilken helg, helt underbart. Jag tar tillbaka allt jag sa om att jag showen inte skulle bli så bra som de andra. Det här var fan det bästa sen Beatbox. Satan alltså. Jag vill bara visa upp dom för hela världen för dom är så jääävla bra! Tror det är svårt att förstå vad det är om man inte har sett dom men alltså, det är så sjukt häftigt. Och herman är polare med trummisen som är med i singing bee och han var där igår och tittade och han hade sett både the producers och buddy holly musikalen i veckan och han sa att Återsken var bättre. Bättre sånginsatser och mer genomarbetat. Det är rätt bra betyg måste jag säga. Det tråkiga är ju att det är över så fort, skulle inte ha nåt emot att köra ett par helger till =P


Är så fruktansvärt trött nu så jag håller på och faller ihop. Ska försöka hinna förbi Linda tänkte jag, ska bara ta tag i mig själv och försöka lista ut var mor och far är med bilen. =P


18 dagar kvar

Inte långt, inte långt alls! Jag längtar snart ihjäl mig. Det ska bli så underbart!

Riktigt nice ikväll. Blev en massa minnen med Carro, jag säger bara topps! Bra musik och trevligt umgänge. Jag älskar när bittra hörnan tog över. Att vara bitter är nog en av mina stora intressen =P

Imorgonbitti bär det av hemåt, därför valde jag att inte fortsätta kvällen ut som alla andra. Var allt för jobbigt att åka tåget upp hit bakfull i måndags. Vill inte göra om det.

Imorgon blir jag rik också. Hade nästan glömt det. oooo

Hetshetshets

Ja nu är jag fan klar med dom där satans enkätjäklarna. nej, jag är inte bitter! 

Satan va less jag var när jag åkte hem. Stannade vid Ekolskrog (10 min från enköping), så det var alltså en helvetes lång väg kvar efter. Arslet hade domnat redan när vi gick av vid terminalen och har liksom inte vaknat sen dess. Och alltså, det största misstaget ever kan ha varit att vi har åkt när det är påsklov. Förra veckan när jag åkte var de barn till förbannelse på bussen, men då höll de sig skapligt lugna. Idag var det hysteriskt. Två syskonpar som typ var 4-7 bredvid, en typ 2 åring två säten bakom. Sen hade vi det vidrigaste, en mor i 40års åldern som satt och ammade sin typ 4 åriga son varenda gång jag råkade titta åt det hållet. Nej ungar är inte söta om jag inte känner dom, eller om de är tysta.

Imorgon blir det troligtvis grillning och kanske en skvätt alkohol. Sen på fredag ska jag hem och arbeta lite. Ska göra en insats på Återskens konsert, som vanligt. Ska bli skoj, även fast jag inte tror att den är konserten inte kommer vara lika bra som de brukar vara. Fast ja, jag har personligen lite svårt för några av låtarna som dom sak göra, men de kommer troligtvis vara lika bra som alltid. det lär ju visa sig om inte annat.

Dags att lägga sig och försöka somna, imorgon blir det ännu en heldag.


uuunderbar kväll

Nej det blev ingen kryssning och ja jag slutade på joar. Men satan va kul jag har haft.
Det hela började på eftermiddagen när jag satt ute och pratade skit och drack kaffe med mor min. Vi pratade gamla minnen och hur mongo vi egentligen är. Vi slutar aldrig att facineras av oss själva, lika egocentriska hela familjen. Sen mötte jag upp krisitn och andrea på coop för att handla middag som vi skulle äta på vår tjejkväll. Vi hade nog alla trott att vi skulle bli flera men det slutade med andrea, kristin, camilla och jag. Vi hade hur kul som helst när vi gjorde allt, jag som husmor, andrea som fåfång tånåring och kristin satt och drack vin strax bredvid. Lite senare joinade cornelia och tove in och diverse spel spelades. Det blev en massa skiathos snack eftersom tove jobbar där och ska dit om en månad (avundsjuk? jo tack!).

Sen bar det av mot joar. Vi ville vara där tidigt eftersom det är påsk och poodels skulle spela. Då brukar det vara mycket folk. Vi kom nog vid precis rätt tillfälle för 5 min efter oss kom massan. Träffade miia som jag pratade om i förra inlägget vilket var år och dar sedan och satan alltså, där kan man snacka sentimental. Hade inte Lina dragit iväg henne hade vi nog kunnat stå och prata hur länge som helst! Pudlarna spelar typ jämt i enköping, och har gjort det ialla världsliga tider så det tänkte nog jag och milla skita i men rätt som det var stog vi längst fram vid scenen och hoppade. Sen var klockan typ dags och gå hem, jag drog med mig krull och tirani(?) till garderoben för jag och rikard hade bestämt dejt för hemgång. Vi traskade runt hela stan typ för att först hämta min cykel och sen hans och sedan cykla hem mot fanna. Vi bor typ bredvid varandra så det har blivit lite av en tradition att ta sällis när vi ses på joar. Som alla vet så hatar jag att gå men, dom där 40 minuterna gick på en sekund typ. Satan va den karln är trevlig. Synd att man träffar honom allt för sällan.

imorgon bör det tillbaka till borlänge och jag hoppas att alla är inställda på kalas på tisdag kväll. och då menar jag ALLA. Tisdagsklubben ska slå måndagsklubben med hästlängder! Vår blåa sångbok och våra vackra nunor kommer att göra succé!

Nej det kanske är dags att försöka sova?

fjäderhelveten och påskris

Alltså jag gillar ju alla helger och grejer men påsken måste vara den mest ovärda helgen av alla. Visst det var jätte roligt när man var liten, skärtorsdagen började jag se fram emot strax efter jul om inte innan. Jag älskade att jag och miia och linda satt och gjorde fina påsk kort för att sen gå ut och jaga godis i hela fanna. Hahahahhaha, en gång fick jag gråsten med florsocker på. Det måste ha varit det roligaste, fast inte just då kanske. =P Men nu alltså, jag vill inte ha godis för det äter jag aldrig upp. Jag gillar inte maten som ska ätas enligt tradition. Och visst, jag går gärna ut i helgen men att betala över 100 spänn för att gå på joar och träffa samma människor som alltid och bara kunna prata med människor på toaletten är inte okej. Funderar på att hänga med jani på kryssning på fredag men vet inte om jag orkar riktigt. Skönt att bara få ta det lugnt också. Men då kommer det sluta på joar. puuuuuust.

Ja idag var jag ute och åkte buss också. Förjäkla värdelöst att spendera en dag på det viset alltså. Men det gick ju hyfsat bra. jag kollade igenom en del av högen jag fick ihop och det är bara typ 2-3 stycken som inte funkar.

och jag är så ledsen. Esters orkester har återuppstått men de har konsert nästa lördag klockan 4 och då börjar Återskens matiné föreställning, så jag kan inte gå på den. Fast även om jag kunde skulle det inte bli samma sak som förra gången när vi stog i skolparken och garvade så vi höll på att kissa på oss. Hoppas, hoppas de kan få komma till måndagskväll i sommar. Då ska jag fan se till att sluta tidigare på jobbet så vi kan dra ihop gänget och kolla på dom. Esters orkester är en massa mongolider och andra utvecklingsstörda ungdomar som är med i ett band och spelar och sjunger tillsammans med sina skötare. Alltså, det är det roligaste jag har varit med om någonsin. Jag vet att det inte är meningen att man ska skratta åt dom men dom är ju så söta och det är ju inte för att vara elak jag skrattar. en solig måndag, några öl, en anton och esters orkester, det är nog himelriket! =P

Nu ska Tusse och jag sova och fortsätta planera hur vår lägenhet ska inredas! =)

De berömda humörsvängningarna

Det är ju ingen hemlighet att typ alla i Borlänge har extrema humörsvängningarna. Specielt såhär i stressiga tider. Jag har varit på väldigt bra humör hela dagen men har haft en pirrande känsla i kroppen som har känts som nerver. Nu vet jag att det inte var det. Satan i helvete, det här är vad man kan kalla breakdown.

Nej nu borde jag nog inte dricka alkohol men det är precis vad jag ska göra. Ska cykla ner på stan som en galning och sedan sätta i mig vinflaskan på rekordtid.

Vårkänslor

haha, förra inlägget sket sig liksom. fast jag älskar er lilla syjunta bland kommentarerna =P

Jag är typ über nervös inför den här helgen. Först idag är det bussåkning och sen imorgon. Ja, jag tror inte jag behöver säga nåt. Jag kan fan inte fatta det. Men vi får ta en dag i taget. Måste ta mig igenom den här först. fast jag har inte lika mycket ångest äver bussresandet idag som jag hade ig¨r. Jag tror det är solen som stillar mina nerver. TÄNK OM DET ÄR VÅR PÅ RIKTIGT NU? wünderbar!

Nej dags att kolla så allt är packat, jag är klar och alla böcker som ska med är med. Snart blir det sova på bussen =P

Nu fick jag ett jätte earch efter alla här i borlänge, tänk va roligt vi hade i våras!!!! En tisdagsfylla här efter påsk kanske? =D

På söndag!

Klockan fyra på söndag eftermiddag kommer jag att bege mig till lägenheten på fjärdhundragatan 7B. När jag går där ifrån kommer jag at

very very tierp

Den stora frågan är ju var jag  och mitt liv tog vägen? Du kan ju hojta om du hittar det.