Välkommen Malte!

haha, ja nu har carro coh angelica skaffat ett litet kärleksbarn...lilla malte! Var och hälsade på honom och bruttorna igår och mös lite. han är ju iaf väldigt söt. en lite luddtuss...han är ju så lite nu liksom...ojoj.

asså jag har sån fruktansvärd jääävla huvudvärk så jag vet knappt var jag ska ta vägen. Har haft jävligt mycket huvudvärk typ senaste veckan men det har liksom gått över eller inte varit så mycket. Men idag asså, vaknade med det vid 8 imorrse och ahde ju tänkt gå på föreläsningen men ja orkade inte gå upp sen åkte jag till makron som började 1 men åkte hem efter en timme för jag orkade inet sitta där...sen blev det faktiskt lite bättre på eftermiddagen en stund så skrev ihop makro pm-et men sen har det börjat på igen...blir nog iaf en tidig kväll idag, orkar ju fan inte sitta uppe...kan det liksom inet bara gå över?

ja idag är det tisdag, imorrn är jag ledig men ska försöka börja med turismekonomi seminarie uppgiften, sen är det torsdag och då är det mutmiddag, sen på fredag åker jag hem. Ska fira kristin med en massa drinkblandningar och lite film tittande skulle jag tro ;) sen på lördag blir det ÅTERSKEN, woohoo. och julbord samtidigt dårå. sen på lördag ska vi gå och titta på återksen fast inte alla emn bror min ska vara med när dom har öppet hus på sparbanken.

och just det, jonas ringde precis och frågade om kristin och jag ville vara publikvärdar på vårshowen =D och ja, det vill man ju! haha...me love!

nej dags att lägga sig med huvudet under kudden igen tror jag...

segsegseg

haha ja asså är det nåt jag får nippran av så är det den där jävla tobias heldt. Idag på vårat seminarium med honom, ja det finns faktiskt inte ord för hur trött jag blev. Han sitter där, ställer luddiga frågor (som vi förövrigt oftast redan svarat på innan) och tycker vi rä dåliga på att prata. Hmm, om du lärde dig att förstå vad du själv pratar om innan du säger nåt så kasnke livet skulle vara enklare. pust. och att ha har telefonen på och hans fru ringer mitt i föreläsningen, och under den föreläsningen även hans lunch kompis. asså, det är fan inte okej! nej jag blir så trött på honom. men imorrn ska jag och stefan styra upp det där lite :P eller kanske itne men ja det kommer att vara bättre föreläsnign den stunden som vi håller i den!!!

haha förövrigt så var vi på spinning med AVV conny med paketet. Asså, den där skulle man ju nästan vilja se utan cykelbyxorna...bara för undersökningssyfte alltså.

imorgon kommer mor min hit också. hon ska inte bo hos mej men hon kommer till stan. och på lördag kommer pappa. och om alla arbeten går bra och grejer så ska jag få gå på hockey i sura på sönda...det vore askalas!!! Mina hockeypojkar. fast 2 av dom är nog mer kristins. BLID, DU HAR SÅNT DÅLIGT GLID! haha det var en rolig söndag i eskilstuna!!

nej nu ska jag och tusse leka lite, han har hittat sin favoritleksak igen. Den använda foundation svampen!

La musica

sitter här och lyssnar på en massa bra musik efter att AVV antti förde mej in i den gudomliga världen av screamradio. Det är ju hur kul som helst. Man kan ju liksom aldrig tröttna, för är man trött på en kanal ja då byter man bara. Varför har inte jag vetat om det här förut? ja det är himla skoj!

efter en helg med en massa pluggande som faktiskt har varit rätt givande är det skönt att börja en ny vecka. Blev en spelkväll på locus med brudarna igår, trevligt.

inte nu i helgen men nästa helg ska jag hem igen =) då blir det återsken coh firande av födelsedagar, både andrea och krisitn fyller 20 och bella fyller 21 men henne tror jag inte man kommer träffa på, tyvärr. Kanske ska ta en sväng till eskilstuna och träffa evelina också :) det blir alldeles för länge mellan gångerna! och nu vill man ju se dig med magen i vädret ;)

dags att sova tror jag...men är egentligen inte trött, men man kanske blir det när man lägger sig coh slappnar av! jaja

g'natt


GÖTEBORG -08

haha ja idag har det hänt en sak som troligtvis har gjort hela min helg...haha, vi satt och pratade allmänt på rasten och sen började vi prata om att vi tydligen har fått mail om TUR-mässan, om vi vill åka med osv. Och eftersom det var roligt förra året så vill jag ju åka igen. Så vi gick och skulle prata med helene och när vi kom dit så stog hon och bönan i kopieringsrummet och hon ska tydligen med ner och ska hjälpa oss å grejer så det här känns kanoners. Och stefan sa att bönan tydligen är en jäkel på att festa, så undrar vem som kommer att sitta i englandsmontern (eller motsvarande) :P haha. fick verkligen nåt att se fram emot nu. Och har även redan bestämmt med julia och hanna att sova med dom så det inte blir som förra året när jag fick en anign ångest för någon timme när jag trodde att jag skulle dela rum med christian och christos. Inte för att det är nåt fel på dom men jag kännde ingen av dom då och ja, ångest skulle jag vilja påstå. Tack och lov så bytte vi ju så jag delade rum med tessan coh martina istället! men ja, stefan ska ringaoch boka samma vandrarhem vilket är jätte bra eftersom vi hittar ju därifrån. Hoppas även att man kan få lite mera ledigt den här gångne så man kan åka ner till nordstan coh shoppa loss lite. Man kanske ska se till att vara med och göra schemat eller nåt. =P

nej nu ska jag kolla om mitt ris blir klart nångång och sen blir det förfest utan dricka och ingen utgång på kåren, har alldeles för lite pengar för det.

hiihi, glad glad. och snart är det återsken! och kristin fyller snart och andrea fyller nästa vecka, vi börjar bli stora flickor nu!  :)

Har fan ingen lust!!!

nej inte alls...som vanligt...men det här gången är det värre än vanligt. det jag inte har lust med är alltså att åka hem. Det har varit en så jävla bra helg och ja, jag vill inte tillbaka. Fast egentligen har jag inbte gjort så mycket, varit med kristin och totte typ. Men ja, det behövs faktiskt inte göras så mycket när man är i gott sällskap. Nog för att det är gott sällskap hemma också, men det är inte kristin. Lite som en kärleksförklaring det här. Jag önskar bara att borlänge liksom kunde flyttas 14 mil närmare enköping och jag skulle kunna vara kvar här med alla och samtidigt ha alla borlänge-bor här också. men så kul ska vi inte ha det.
En annan sak som känns jävligt bra är att jag inte har festat nåt i helgen, det gör en hel massa! Den sista tiden har det känts som att man har druckit bara för att man ska coh det är inte kul. Och det har blivit helt muppiga fyllor och ja, det medför ju faktiskt lite ångest. Men som sagt, det är ändring på det nu. Det kanske blir kårkvällar, men utan alkohol! Vissa gånger kan man dricka såklart men aaaabsolut inte varje.

Nej nu ska jag gå och sätta på kaffe för snart kommer mamma och pappa hem och jonas kommer nog förbi också, för det är ju fars dag. Jag har städat och diskat och tillochmed bakat dagen till ära. =)

"Ingela, är det du?"

Enköping helg 2 av 3

ja då var det bara en kvar helt enkelt...fast ja det blir ju fler i framtiden men inte i rad just nu liksom.
så imorgon åker jag igen, blev bara en kort vistelse här nu. och det känns jäkligt bra för sitter här med feber och ont i huvudet och vill bara hem till mamma!! som den mammagris jag är så är det riktigt jobbigt att inte ha henne i närheten när jag blir sjuk.
så helgen, trevligt...började med fest hos linda och senare sen hos markus i fredags...fast det där hos markus kan noginte kallas fest..haha...sen i lördags hände det inte så mycket tror jag...kommer faktiskt inte ihåg..men jag var med kristin tror jag. sen i söndags så var det ett litet äventyr. vi skulle åka på hockey i eskilstuna och jag mamma, pappa, kristin, anders och annika for iväg och vi åt lunch på mongo coh jäklar va de va gott. synd att dom inte vann hockeyn bara! i måndags gjorde jag ionte mycket alls heller...var med krull en stund på kvällen bara. det var helt enkelt en jävligt soft helg. sånna där som man behöver!

ja igår var första makro föreläsningen, vilket verkar intressant, och idag var det turismekonomi som stog på schemat och det var då itne mycket att hänga i julgranen. fy satan att ha 10 veckor med det där kollit. men men. man kanske kan f¨å liv i honom också.

nej nu ska jag nog vila lite...orkar inte sitta upp längre...men ja, längtar tills om 25 timmar. för då är jag hemma igen :)

taxi andersson

känner mig som en taxi...himla drygt för så fort jag kommer till enköping så ska farmor skjutsas dit och morfar dit och den dit...har precis varit och skjutsat farmor till kyrkogården, det är faktiskt bland det värsta man kan vara med om...visst jag förstår at hon villstanna e stund och bara vara där med sina släktingar men jag som aldrig har träffat dom och bara väntar medans hon står med arlset i vädret och krafsar de där jävla jorden upp och ner tills hon är ända nere i kina. Bara för att lägga på kransar!!! Nej men nu ska vi inte vara bittra, men tråkigt är det iaf....träffade helena på maxi sen också, trevligt.
så efter en hektisk dag är det dags att fara mot bolaget innan det är dags att åka hem och duscha och sen till linda för att börja kröka...vill verkligen att det ska hända nåt skoj ikväll, är för trött för en mjäkfest =P

schlong

Men shit asså!

jag är så jävla nervös...asså tyckte att jag var nervös över mikrotentan men det var fan ingenting...eller det kanske är lyckofjärilar över att jag ska hem? ja jag vet inte...obehagligt är det iaf...
och har typ fått ltie halvt nackspärr, jäätte skönt. Dom gångerna jag har fått det förut har det varit i samband med duschningar på morgonen och idag var inget undantag...kanske är därför jag undermedvetet inte tycker om att duscha på morgonen. Tack och lov så verkar det gå över lite grann så det var bara en liten nerv som gick vilse och fastnade för en halv sekund. enhalv sekund som gjorde jävligt ont.

haha det här är lite roligt kristins syster sanna fotade rånare igår och är med i expressen coh även nyheterna igår kväll...http://uppsala.expressen.se/Uppsala/1.906296/vittne-fotade-ranarna
det är lite roligt...

nej men om man skulle ta och diska lite...

so long!