Nu har jag gjort det

jag har färgat håret. det blev riktigt bra. Lite ovant att se det mörkare men det är ju inte fasligt mycket mörkare så de som inte vet om att det är färgat skulle nog inte direkt tänka på det. Första gångne i hela mitt liv som jag har samma färg i hela håret skulle jag tro =P

Nej nu ska ajg bädda sängen åt mamma medan hon är ute och röker. man måste ju vara lite snäll också =)

presentationen imorgon kommer att gå åt helvete, det är iaf ett som är säkert. eller vi får hoppas att hanna räddar situationen. =P

HippHipp.

Inte som i tv-programmet tack!

men ja, det har varit en väldigt bra dag. Lunch först, väldigt underhållande. sen blev det skolan och en massa c-uppsats igen. Vi fick oss även en närmare titt på slovakiskan som ser ut som det elaka barnet med ihopväxta ögonbryn i simpsons.

Fick ett kort av mamma idag. Alltid lika roligt att få brev som inte är räkningar eller besked om hur stor skuld man har till CSN och speciellt ett litet kort från familjen. Morfar brukade skicka det emellanåt också. Lilla morfar. Nej men nu ska jag nog chilla framför tvn och försöka kurera bort min huvudvärk och sen sova tidigt. För ju fortare den här dagen tar slut, desto fortare kommer mamma! =)

Dagen före

Ja om ungefär 2 ½ timme så är jag 1 år äldre på pappret än vad jag är nu. känner mig dock inte riktigt hemma i att vara 21. har ju ett år på mig att vänja mig, men det känns inte lika rätt som att vara 20. Samma sak var det med 17, gillade det inte alls. är mer för att ha nåt jämt. men kommer ju spendera hälften av mitt liv att vara ett ojämt år gamalt så det är väl nåt man får ta. Jag förstår inte att jag orkar bry mig heller.

Imorgon så är det lite att göra iaf. ett par punkter på listan. Lite sovmorgon är man ju värd så det ska jag ha, sen så ska jag träffa tessan (är det nån mer?) för att luncha vid 12 och efter det så blir det ett litet TUR-möte så vi vet vad vi håller på med. Sen blir det mer c-uppsats med Hanna. vi kom en bra bit idag så ska finslipa och göra det ännu bättre. Sen är det FUM vid 5 och middag efteråt, underbart att inte behöva laga mat när man fyller år! Och sen ska jag nog hem och färga håret. Har inte vågat göra det än. vet inte riktigt vad jag är rädd för men om jag ser ut som skit så skulle det kännas bra att någon, tex mamma, kan åka och köpa ny färg om det skulle behövas utan att ajg själv behöver gå ut. Stora problem.

Nej nu ska jag läsa den kära artikeln som vi ska presentera på fredag, innan ajg åker hem till enköping!!!! =)

Myssöndag!

mm, mums. har precis gjort mig lite kaffe, släckt alla lampr och tänkt en massa ljus. Det går ju inte att göra annat än att älska skenet av en massa ljus. är nog några doftljus också för det börjar lukta lite vanlij tror jag. =P

ja idag har jag inte gjort många handtag. Eller jo egnetligen. Det var ju en pers att ta sig till kupolen. fast det var rätt slags snö så det funkade hyfsat att cykla. det värsta var ju att det snöade så innihelvete så jag inte såg nåt. kan det sluta snöa? det skulle ju bli vår nu kom vi överens om.

ja på kupolen så åt jag lite lunch och sen köpte jag hårfärg. Jag har dock inte vågat färga håret än. Jag har ju aldrig gjort det förut, inte hela håret såhär. är också livrädd för att det ska bli nån slags röd nyans. blir ju lätt det tyvärr. Men det vlir nån choklad nyans när det väl färgas =P Tror jag väntar tills på torsdag när mamma kommer eller nåt. Så jag slipper vara orolig själv =P Aen köpte jag en ny sjal. En precis likadan som min lila, men från början ville jag ju ha en gul. och nu har jag en. När jag köpte den lila var det ju höst och då är det dåligt med pastellfärger i butikerna =P Hade kunnat handla hur mycket som helst idag. Hittade grejer överallt. Men jag höll fingrarna i styr så det blev bara hårfärgen, sjalen och ett par byxor =P och mat.

Nej nu ska jag mysa med alla mina ljus och lyssna på abba. De är jäkligt bra när man inte lyssnar på de gamla vanliga låtarna. Så vill man ha underhållning så ska man vara här, jag sjunger och dansar som aldrig förr. Är nog enn riktig syn för gudarna, eller grannarna i det här fallet =P

det är ett jävla liv här

Varför ska alla väsnas så mycket hela tiden? Är det bara jag i det här huset som tänker på mina grannar?
Imorrse väcktes jag vid halv 9 av att de borrar nån stans i huset. Visst det är kanske inte grannarnas fel men det är någons fel. Och nu min granne ovanför igång med sitt gitarr spelande och stampande i golvet igen. Jag fattar inte att han orkar sparka så jäkligt i golvet. Även när han/hon går så låter det som elefanter. De måste ha nå problem med fötterna för de två år som det bodde nån annan här hördes det ingenting. Tycker att man borde vänja sig tillslut men det verkar jag inte göra.
Sen har vi ju det underbara duschandet mitt i natten. alltså vad är det för idiot som duschar typ mellan 12 och 1 varje kväll i stort sett? den personen måste ju veta att det låter som fan när man duschar eftersom det hörs även på dagarna, men då spelar det ju itne så stor roll. Men när man precis har somnat och någon sätter på duschen i 20 minuter så vaknar man, garanterat! jäkla nötter!

nej nu ska vi inte bara bittra. det är dags att bege sig mot tvättstugan igen. detta underbara ställe som gjort för våldtäkter och annat skoj.

Bio och grek ikväll. Helt uuunderbart!

Fel tid

Jag ska tvätta idag och jag var säker på att det var klockan 11 jag skulle tvätta. men så var itne fallet. tydligen är det klockan 2 så nu blev jag lite stressad. hoppas det itne tar så lång tid så jag hinner göra allt jag tänkte efteråt sen. fast det viktigaste är ju att jag hinner till greken :P haha

jag tror jaag ska passa på att städa nu när jag ändå har lite tid över :P

mindre produktiv dag

kunde inte sova så somnade alldeles för sen vilket fick till följd att jag vaknade alldeles för sent. vaknade aldrig riktigt till förens strax innan det var dags att åka till falun på studenbanken möte som kan ha varit det mest ovärda på länge. Men vi fick oss ju ett äventyr och ett glas saft.

Efteråt pratade jag och tessan lite om social kompetens. Hon kom även fram till att det finns en person i blg som har lika mycket social kompetens som Stig-helmer. tyckte det var en uuunderbar jämförelse så här sitter jag och fnittrar för mig själv.

vad ska man hitta på resten av kvällen då tro?

lång helg

Ja då var arbetet klart för den här veckan. man kanske ska njuta av det för det lär ju inte bli så många sånna här softar helger de närmsta 20 veckorna.

Ny kurs idag, kan nog bli riktigt kul. Marketing and tourism. de båda favoriterna ihopknutna i en kurs, kan det bli bättre? Fast det allra bästa med den är Jörgen. Bättre lärare och trevligare människa får man fan leta efter. Håller tummarna för att vårt önskemål när det gäller handledare till exjobbet går hem så vi får honom. Förövrigt så hade jag och Hanna ett oerhört givande "möte" om uppsatsen igår och nu har vi bestämt hur vi ska gå tillväga. Ångesten dämpandes en aning men gnager fortfarande lite i bakhuvudet.

Fortfarande över en vecka kvar tills jag får åka hem, kan tiden gå långsammare?

Föresten, jag känner lite för bio. Någon som är på? Den däringa nya svenska vore väl roligt, eller hur? =)


Just det, gårdagen som började som en av dom bästa ever fortsatte i samma takt, jag klarade verksamhetsstyrningen!


Vilken början på dagen

Ja det är inte annat än att jag är ltie imponerad av mig själv just nu.
Det började igår när Hanna övertalade mig att följa med och träna idag på morgonen. Jag var skeptisk, väldigt skeptisk. Men det var inte lika tungt som jag hade trott att gå upp 6.15 för att åka och träna. Men det var en väldigt underlig känsla när träningen var klar och klockan visar 7.45. Det här ska jag helt klart göra om, kanske inte varje tidags men nån gång ibland kan det nog funka. Hoppas bara att den här energin som jag har håller i sig så jag inte blir trött om ett par timmar. Fast jag är sliten. Först ett impulspass igår kväll och sen det här på mogonen. Armarna är lite som gele =P

Nu sitter jag i skolan och väntar på att Hanna ska dyka upp så vi kan göra klart problemställningen till c-uppsatsen och sen kolla lite litteratur och sen är jag ledig hela långa dagen. Undrar om jag ska gå hem och kolla på Törnrosa eller nåt sånt då. Vore skönt med lite disney, det kan man aldrig få för mycket av! =)

Mina armar håller på att dö. måste sluta skriva nu.

hemlängtan

Jag har, typ den senaste veckan, haft sån sjuk hemlängtan. Det var en liten kris för nån dag sen och mamma hörde ju hur det låg till så hon sa att hon skulle komma upp och hämta mig när jag ska hem den 30e. Jag trodde ju då att det är ju nu på fredag, men det är det ju faktiskt inte så nu fick jag en riktig depp-attack. Fan det är ju aslång tid tills dess =(

Fan vad jag älskar mamma föresten(fast vem älskar inte sin mamma?!). Eftersom vi är så fruktansvärt lika så vet hon precis vad jag känner hela tiden. Ibland blir man ju rädd för att vi tänker så lika hela tiden men vid sånna här perioder just som denna så är det så skönt att hon förstår mig. Hela grejen att hon kommer upp då den 29e ä en sån sak. Jag hade ett av mina dagliga snack med henne och 10 minuter efter att vi har lagt på så ringer hon och säger att hon kommer. Hon hörde på mig att jag behövde det, och det ska gudarna veta att jag gör.
Jag älskar när hon är här och vi är ensamma. Fikar, skrapar lotter och åker till maxi och handlar. Vi är ganska lättroade och vad vi än hittar på så skrattar vi oss igenom det. Det ska bli så roligt när jag flyttar hem och hon kan komma och hälsa på mig hemma hos mig varje dag om hon vill. =) och jag kommer bo granne med jonas =). eller typ alla bor ju i det området, jonas, linda, kristin, evelina, jonas lindell, hellman.fast ja, det är ju lika nära till alla typ. 

Nej nu ska jag nog sova så den här dagen tar slut nångång  

Saknad

Ikväll är Julias sista kväll i Borlänge. Jag lyckades att inte börja gråta när vi sa hejdå för jag lovade henne det, hon ville inte förstöra sminket :P Men det var inte långt borta, och är inte det nu heller, om man säger så. Satan alltså, du är en av de bästa människorna jag har mött och jag kommer sakna dig jätte mycket. Men vi kommer ju ses snart igen. Du har ju dock varit en del av vardagen så det kommer bli lite konsigt när ni inte är där på måndag!

Har idag även fått erfara lite av hur tjejer fungerar. Det kan låta underligt eftersom jag själv är det men nåt sånt här har jag fan aldrig varit med om. Att något som man säger kan förändras så mycket när människor snackar vidare om det. Jag är faktiskt fascinerad över hur männsikor kan förvandla en fjäder till en höna, eller hur man nu säger. Det enda jag kan göra är att skratta åt det hela. Det jag sa från början och det som det tydligen har snackats vidare om har inget med det som jag sa att göra. Har faktiskt aldrig varit med om nåt liknande. Det spelar ju ingen roll eftersom det inte var nåt livsviktigt men det är ganska roligt. Man har ju lärt sig vem man kan prata med om inte annat, och det oroar mig faktiskt lite :P

nej, nog pratat för idag. Dags att sova och vakna upp med en ny dag och nya möjligheter. =P

hjärnsläpp

jag hade nåt jag skulle säga. Men jag glömde bort det. Nu står det helt still och det här inlägget är helt onödigt. =P

ciao

Vidrig dag

pessimisten nummer 1 heter idag Terese Andersson. Det började inte bra och sen tog mitt psyke helt fel väg och visade sig från fel sida så dagen har inte varit ultimat kan man kanske säga. Försöker mildra bitterheten med att ta fram en säsong med simpsons och inte fokusera på nåt. bra taktik såhär i tenta tider =S. Har iaf gjort klart det svåra caset till marknadsföringen så hnner nog göra den andra under veckan och kanske plugga lite till tentan också.

imorrn blir det städ och tvätt på förmiddagen och sen till skolan och plugga en timme kanske och senare blir det fika med hanna, jullan och stefan. Fan att dom sak flytta. Kommer sakna Julia som fan, stefan också såklart men inte lika mycket tror jag =P

back to Simpsons!

Back to reality

ja gårdagens exaltation har lagt sig och nu är jag tillbaka i mitt trött jag. Jag fattar inte alltså. jag försöker göra så mycket hela tiden så jag inte ska vara trött. ute och går och rör på mig å gud å hans moster. Men inte fan blir jag pigg för det heller. Ska det vara såhär hela våren nu eller? hoppas inte.

Har iaf lämnat in en av de två sakerna som ska vara inlämnat. nu är det bara marknadsföringen kvar, inte så bara om jag har fattat det rätt. men det löser sig nog. och sen har vi ju den gudomliga tentan i ledarskapskursen nästa vecka också .Hoppas Bengt är så snäll som han alltid brukar vara! =)

Nej nu ska jag diska litegranna.

boende kirrat! =)

yeeeees! har setat och ringt till diverse personer som hyr ut lägenheter i enköping på eftermiddagen och hade nästan gett upp när jag hittade en lapp från kristins mor med hennes gamla hyresvärds nummer på. Så jag ringde till Sven och frågade om han kunde hjälpa mig. Och från och med nu så älskar jag Sven! =) Jag vill ju bo nära tågstationen hemma så jag slipper gå så långt varenda dag och nu har jag från första juli en lägenhet 50 meter från stationen! =)
Det är bara en liten lägenhet, något större än den jag har nu men jag har en och han sa att han skulle höra av sig om han hittade nåt som var lite större. Men den som jag har nu kommer att vara helt nyrenoverad då i juli så den är fräsch. Och jag ska dit och prata med honom då när jag ska hem när jag fyller år =)

Jag älskar Sven! han har gett mig en mindre sak att fundera över =)

sista dagen för den här gången

ja nu har jag jobbat klart på birka för den här gången. var på asbra humör när jag kom dit för att det är kul helt enkelt. fast det blev inte så kul tillslut. tydligen så måste alla ha kommit på igår eftermiddag och kväll att dom skulle åka idag och vi blev en man kort så det var verkligen helvetiskt. och alla skulle krångla med både det ena och det andra. det var liksom inte bara att checka in 1600 pers utan det skulle bytas ut människor och det skulle betalas och ges tillbaka pengar och gud och hans moster. fick en hel del utskällningar som inte direkt hade någon anledning att komma ut över mig. men what to do. Det är ju faktiskt riktigt kul när de blir arga över nåt som egentligen inte spelar någon roll och som liksom inte har med någon att göra alls. Men när typ varannan person skäller på en så blir det inte lika roligt längre.

sen var det så jäkla kul att det tåg som går 6 blev inställt så på 7 tåget som jag åker med så var det alltså istort sett 2 uppsättningar med männsikor på. så det blev till att sitta trångt. eller som dom flesta gjorde, stå trångt. fast jag norpade en sittplats så det var ju lugnt =) hehe

nej imorrn ska jag åka hem till borlänge igen då. har ingen som helst lust men det spelar ju faktiskt ingen roll. jag kan ju sitta där och drömma om sommaren så kanske det känns bättre =) ska hinna förbi linda också innan vi åker =)

jaja bye