skitgrejer

helt och hållet less. har haft en pissig jävla dag och tror att jag ska lämna allt å bara förvinna en månad eller nåt sånt. orkar inte riktigt med allt just nu. det är för mycket hela tiden med allt. Jag är ju dum som tar på mig så jävla mycket men ja, man räknar ju inte med att det ska bli som det blir.

sen att det är en massa andra saker som påverkar mitt humör och gör att jag har svårt att slappna av är ju också en faktor. om man liksom bara hade en sak att tänka på så vore det ju så mycket lättare. har så dåligt samvete för att jag inte kan vara hemma. vill så gärna hjälpa till. och det är jävligt tungt att vara själv här när alla andra inblandade är 2 timmar bort.

jag tänker på dig hela tiden. vet hur jobbigt det är för honom med allt och vill ju bara hans bästa. tyvärr vet jag hur han känner för allt men i det här fallet är jag egoistisk, lämna oss inte.

hade verkligen velat vara med på seansen som mamma var på igår. mormor kom och ja, det hade ju varit nåt. med tanke på budskapet så finns det risk att det är nära. annars skulle hon inte säga så. vill bara vara hemma och vara stöd åt mamma. nog för att allt är jobbigt för mig men hon har det ännu värre.

Schlager del 3

Det är skandal, för tredje helgen i rad. Mina åsikter om bidragen? ja men visst!
1. BWO- Låter precis som alla andra BWO låtar, finns det verkligen folk som fortfarande kan tycka att det är så bra? Visst det är hejigt å så men va fan sverige.

2. En bosnikrat - Är det för att visa hur mångkulturellt sverige är eller? tänk va pinsamt om man skulle skicka en bosnisk låt till eurovision, bosnikraterna skulle nog bli putt iaf. Och jag skulle bojkotta schlagern för alltid. tur att det ite blev så.

3. Frida - Ja vad ska man säga...den var ju också hejig men vafan, vi kan ju inte skicka en nordtysk och att hon gick dirket till final är ju så oerhört skumt så jag börjar nästan tro att SVT fuskar med rösterna.

4. Therese Andersson - jag gillar hennes namn men asså helt allvarligt, var det nån som hörde vad hon sjöng? nog för att det var opera men asså, jag kunde int urskilja ett enda ord. andra chansen SKANDAL. Och vafan var det med henne coh ge tips på hur man sjunger opera hela tiden, vem fan bryr sig. dom som vill sjunga opera gör det vi andra skiter i det. hon är säkert skickad från nån opera för att göra reklam och därför måste hon vidare för annars får inte svt pengar för det. åter igen, fusk med räknandet.

5. Patrik Isaksson - Dagens bästa låt och den gick inte ens till andra chansen. typ första gången jag röstade på sånt här men det hjälpte inte, det är ju därför man inte gör det. för jag kan inte påverka. RÖSTFUSK

6. caracola - det här måste ju vara nåt nytt hansonprjekt. dom är tre, långhåriga och låten lät som mmbop. kul för dom att dom gick tll andra chansen, det gör mig inget alls.

7. Ainbusk - en liten fråga bara, hur fan kan dom vara så jävla folkkära? dom är ju så jävla dåliga och hon josefine heter hon tror ja sjunger så illa så det är hemskt åt det. Jävla tur att dom inte kom nånstans.
 
8. Escobar - Dom har varit borta för länge sen dom syntes sist. annars hade det nog kunnat funka. Gillade inte riktigt låten men kan tänka mig att det är en sån som växer. synd att han sjöng så falskt. Haha, dom kom sist.

jag blir så jäääävla putt.
Patrik, jag försökte verkligen!

YEEEEEES

En vikt föll just frn mina axlar. Jag har säkt en massa jobb nu och jag vill ju helst inte jobba på k-rauta i sommar men man vet ju liksom inte om man får nåt av dom andra jobben så jag tänkte att jag ringer till Åsa på rutan ändå. Och det känns så skönt nu för hon sa ungefär att ja men va bra, hur tidigt kan du börja? och ja, nu har jag sökt typ ett 15tal jobb och får jag nåt av dom och det känns roligare där så säger ajg ju bara ifrån rutan. Men det är så skönt att veta att nu har jag jobb. Det enda jobbet som jag inte har sökt än är birka-jobbet. har ringt till han som man ska prata med 2 gånger men han pratar bara i telefon hela dagarna verkar det som och det kostar lite att ringa till utlandet märkte jag så jag ska försöka fixa det på nåt annat vis. ÅÅÅÅÅ VA SKÖNT DET ÄR

annars då? njaa har väl inte hänt så mycket direkt...har lite ångest för tisdag, har absout ingen lust att åka. men ja, det blir nog trevligt. man vill ju inte missa att träffa AVV kristofer. hahahahha. usch vilken menlös stackare. =P

nej men nu ska jag diska och sen laga lite mat och sen får vi se var ödet tar mig eller nåt sånt.

spionage!

Idag har det hänt en sak som jag kommer att leva på länge, jag och mamma var i västerås och spionerade på Björn skifs! haha
eller spionera är väl att ta i, men vi mötte honom och sen kom vi på att vi kan ju inte bara gå förbi en legend som man skulle kunna kalla honom. Så vi vände och tänkte se var han tog vägen. Han gick in i punkthuset och sen in på apoteket och köpte magnesyl. Sen orkade vi inte längre...det kanske skulle bli suspekt liksom. haha. undrar om han var krasslig eller bara lite bakfull? Nej men det är iaf väldigt stort...jag gillar nästan honom lika mycket som jag hatar clabbe...och ja, dt säger rätt mycket! Så jävla välbevarad liksom.

Sen har jag varit hos min kära morfar och fikat och sen så skulle andrea och krullan åka till västerås, så jag följde med. Jag gillar västerås! Skarpt!

nej men nu ska jag nog kolla på tv och fundera över hur fula alla på kåren är. moahaha

schlong

Dags för firande, det tredje firandet!

Jaoo idag har jag beställt biljett hem för att få fira min kära födelsedag med närmast sörjande hemma. Askul! Det känns som att den här födelsedagen aldrig liksom tar slut, det är ju inte så fel. Och föresten det blir nog typ ett fjärde firande också med puddingarna. najs. Jag kom fram till att jag skiter i juridiken på torsdag och åpker efter föreläsningen imorrn för då hinner jag gå på hockey också!!!! det är viktigt! och julia är ju så duktig på att skriva anteckningar så tänkte nalla lite av dom! hehe...det tråkiga är ju att jag inte kommer att träffa gustav, men ja, det blir ju fler torsdagar!

I helgen firade vi mig lite granna med förfest hos jessica och sen blev det s2...det var jävligt skoj faktiskt...så full som jag var, så full har jag inte vart på mycket mycket länge! så det var najs.

nej nu ska jag fixa lite kaffe ochs en blir det redovisning för hela slanten.

föresten, grattis till lägneheten hanna! nu kan jag snart komma och väldgästa dig när du minst anar det...moahaha ;)