Terese, lägenhetsägare

Eller jag har ju inte skrivit på papperna än men jag vet att jag får den! =) Heeelt underbart. Jag och mamma har varit och kollat på soffor nu preics och har typ hittat en som var typ perfekt och hyfsat billig. Imorgon ska vi nog ta en sväng till barkarby också och kolla på tv-hyllan och kanske slå till om vi får plats med den i bilen. För den SKA jag ha. Och den här lägenheten nu är inte den som jag höll på och budade på¨och som säkertligen gick för säkert 350 000 utan det här är en likadan fast våningen under. Och jag betalar 290 000. Lyckades tillochmed pruta lite =)

Igår kom vi hem från kryssningen också. Riktigt bra kryssning. En massa roligt folk och jag fick svänga mina lurviga i en bugg. eller det blev ju några fler än en om man säger så. Var så jäkla länge sen och satan va kul det var! Sen att en av dom jag dansade med började förfölja mig var ju en mindre rolig sak men det löste sig ju tillslut det också. =P

Ikväll lutar det mot bio med krull. Både jag och kristin hade fattat lite fel och trodde att vi skulle till Linda men det var tydligen nästa helg det var tänkt så det blev ju lite konstigt. Och det jobbigaste är att då kan inte jag för då ska vi åka buss fram och tillbaka mellan blg och stockholm hela dagen. pust. det kommer att bli lite tråkiga onsdagar och lördagar! men snart är vi klara hanna, snart!

Nej mat tajm nu!

ciao

Back home

Hemma efter en hektisk helg. Som vanligt helt underbart på TUR men visst satan är det skönt att vara hemma. Om inte annat så är det skönt att vara lite för sig själv på rikigt. Det blir ju en aning intensivt såhär men gårdagskvällen och hemresan var ju verkligen något utöver det vanliga, gäss! Igårkväll trodde jag allvarligt att jag skulle dö när vi stog i klump i korridoren och försökte låta bli att skratta, men det gick inte. övertrötta småflickor är inget att leka med!

Nu när man är tillbaka är det bara att börja plugga igen, ingen rast ingen ro. På nåt konstigt sätt så känns det som att jag inte varit i göteborg överhuvudtaget. Läskig känsla, för det är ju inget man vill glömma. Speciellt inte när det var vår sista resa såhär. Men som vi sa igår, vi kommer alla att komma tillbaka men då vara framgångsrika affärskvinnor! =P

Tillbaka till pluggandet.

TUR

underbara TUR. Jag älskar varje minut på mässan men satan alltså. man förtränger ju hur jobbigt det är mellan varje mässa. Jag ångrar bittert att jag sa upp mitt runnerskap också för det är ju huur mycket roligare som helst än att stå vid infostation 5 flera timmar om dagen och kolla på lego som danmark har ställt på baksidan av sin servering. Helt om bakfoten är det iaf. Men jag vet ju iaf hur tullverket jobbar erfter denna resa! =P

Teresia är ju här också och det ä ju typ underbart. Har glömt att vi har så lika humor. Jag tror allvarligt bara att det är hon som gillar mitt kärleksmums skämt. Och det var faktiskt lite roligt. Fast nu har ju alla dragit det så långt så nu är det inte alls lika kul som det var från början =P haha. Gårdagen blev inte som torsdagarna annars brukar bli. ingen englandsmonter utan jag och teresia gick till bolaget och köpte oss lite vin, sen mötte vi upp angelica, hanna och tessan för att sedan köpa pizza och sen åka hem coh softa. heeelt underbart. tidig kväll som var fruktansvärt välbehövlig!

Idag har det varit en jobbig dag, inte i mässarbetes väg men jag har hållt på å budat på lägenheten i enköping typ heela dagen. Jag avslutade budandet och leder nu med 290 000. Det har alltså ökat med 80 000 idag. Har blivit en jääkla massa telefonsamtal till gunnel! Sen råkade jag och Hanna kollla hur vi ska hinna med uppsatsen och allt det där och då slog mitt psyke dubbelvolter och landade tillsist på huvudet och bröt nacken. Jag hatar att vara såhär. Träffade ju iaf på erling igår å betämmde möte med honom (v¨r kontaktperson på birka). Påtal om det, jag träffade INGER idag!!!!!!! =D Heeelt undebart. Hon delar förstaplatsen med Jani om att vara min bästa jobbarkompis på Birka. Jag tyckte jag såg ett hår jag sett förut och där uppenbarade sig denna ljuva kvinna. jag och teresia blev dock lite störda i vårt vindrickande men jag förlåter inger för det.  Inte alla dagar man dricker gratissprit vid halv 11 på morgonen!

Nu är jag själv i vandrarhemmets allrum, Helen ligger och sover en stund och de andra kommer nog hem om en knapp timme. Sen ska stefan laga mat åt oss allihoppa =) undrar om jag ska gå och hämta min vindunk?!

Bye!

Ännu en helg är över.

Nu har mina päron åkt tillbaka till sköna gröna enköping och jag är själv. Det är ju askul å ha dom här men de första timmarna efter att de har åkt så är det så skönt. har skickat hem ännu mer grejer så det börjar bli lite mer normalt mycket plats överallt. förtfarande alldeles för lite men det är påväg åt rätt håll.

Igår var vi i Falun och traskade på stan och shoppade lite. Fast som vanligt så var det pappa som handlade mest. både byxor coh skor hittade han det lilla aset. Han är inte som andra pappor och karlar när det gäller shopping, han ÄLSKAR att gå i affärer och handlar jätte mycket. I vår familj är det liksom jag och mamma som tröttnar först och pappa vill fortsätta ett par timmar till. Sen blev det lite vindrickande igår kväll och som vanligt så följer pappa med och blir vindögd. haha, han är ju lite rolig faktiskt. hans muttrande när vi kom hem var guld. =P Men det var en trevlig kväll, alldeles lagom.

Jag kollar i broschyren om lägenheten heeeela tiden, jag vill så gärna ha den. Den är som klippt och skuren för mig. Och jag måste vänta ändå tills på fredag innan jag får veta hur mitt bud står sig. GAAAAH. Tror att jag vet vem det är som äger den nu, pappa visst och försökte förklara men jag är ju rätt bortkommen när det gäller att para ihop människor med namn.

Snart ska vi till göteborg också, lite blandade känslor där kan man säga. haha

blahablaha

Jaha, nu sitter jag här, bakfull som få. Det blev liiiiite mycket igår skulle man ju kunna säga. bra att jag ändå såg min gräns och drog mig hemåt tidigt. Lyckades somna i soffan(?) och vaknade vid 5 och flytta då de två metrarna till sängen. Det var ju trevligt igår iaf. väldigt trevligt vad jag minns! =P

Ja nu sitter jag och försöker få tag i mäklaren som säljer
lägenheten som jag lagt bud på men hon verkar vara svår. Tänkte att jag skulle ringa och säga att jag vill ha den nu!!!!!! Men hon ringer väl upp kanske.

Nej nu tror jag att jag ska bege mig ner till g-sson och köpa mig en pizza, det enda som låter lockande. Sen måste jag städa innan päronen kommer. Det är så mycket hårbollar överallt så jag blir typ rädd.


Lite shopping

Gick med Hanna till kupan efter skolan och hittade faktiskt en ny outfit. provade när jag kom hem med skor å leggings å det ser faktiskt bra ut. fast fan vilken jävla röv jag har. har aldrig riktigt tänkt på den så men satan alltså. läskigt =S men ja, jag kan ju inte direkt göra nåt åt det tills på torsda så det får ju vara. Men det blir alltså klänning på torsdag. känns lite läskigt men ja, kan vara roligt att spexa till det lite =P

Dags att laga lite mat. =)

felfel

Trodde det var påväg att bli bättre. ack så fel jag hade. Back to bed!

soffläge

jag har ångest, extrem ångest. Men idag har den stillats lite då det har gått rätt bra med referensramen. känns som att vi är på rätt väg, fast har fortfarande en äckligt lång väg kvar. hoppas bara vi har gjort nåt som herr rune är nöjd med, annars är vi ju illa ute. liite drygt att vi har han som examinerar alla på hela skolan som handledare. menmen.

Har lagt ner planen om att köpa lägenhet, har istället gjort lite intresseanmälningar på några. En på stan och 2 on freaking mountainstreet. Ingen är ju direkt där jag vill bo men ja, bättre än gettot på lillsidan. a lot of things on my mind alltså.

Helt slut efter dagens alla bravader så nu blir det soffläge för hela slanten.