Det roligaste ever.

Haha, mitt första samtal idag slutade i en skrattsalva som halva kontoret joinade in i. en kvinna ringde för att kontrollera sin bokning som hon hade gjort till sina föräldrar och hon hade även en fråga angående maten. "du, det där smörgåsbordet. är det mat eller bara smörgåsar?" hahahahaha. jag höll på att dö. har bara pratat med den kvinnan idag och jag måste säga att hon har gjort mig lycklig för en väldigt lång tid. kanske en hel timme eller så...

hade väl egentligen inte så mycket mer att säga och ja, den som ändå fick ligga i en säng och slumra en stund till. bara en halv evighet tills jag slutar jobba och får komma tillbaka hem till mig.

freedag

nu börjar den här veckan äntligen ta slut. det känns som den har hållt på alldeles för länge...men ja, jobbar sent idag och ska jobba imorrn också...då än är det inte över. nästa helg ska jag däremot vara ledig och bara göra ingenting. fast egentligen skulle jag vilja ta en sväng uppåt till mina kära dalmasar men vettefan om jag orkar. ska ju jobba som ett as sen och lite kryssning å sånt.

ja afterworken igår. det var roligt. lugnt blev det, vi var inte så många. det slutade med att vi körde lite jag har aldrig. och jag med min fantasi som inte existerar :P haha. men det var roligt ändå. lite getingstick och en falska vin senare så satt jag på centralen och v'äntade på mitt tåg i en dryg timme. inte så spännande. men idag är jag åpigg ochj utvilad och längtar till i eftermiddag när jag ska bege mig ner till IC. tjooho! :)

snart ska vinet ner!!

snart för jag öppna min vinflaska och ta mig ett glas. det verkar bli ganska lugnt men ja, ett glas vin på terassen är man ju värd =P haha

det är bara 6 minuter kvar tills jag slutar. woohoo!! :)


...

nu är sommarjäveln snart slut! var fan har den här sommaren tagit vägen liksom? nu är det ju iaf lite fint väder. idag ser om möjligt ut att kunna bli ännu finare väder än vad det var igår. det är inte så dumt! =P
så det blir lunch på terassen med den gudomliga utsikten, fasikens va fint det är i stockholm!

efter jobbet sen så blir det lite after work på terassen. så vinflaskan är med och jag ska bryta min 2 veckor långa vita period. hur kunde det hända? har inte varit såhär nykter på flera år! hur sen vecko planeringen ut för övrigt då, aa just det jobba sent imorrn så fredagen kommer bara att försvinna ut i tomma intet och sen blir det jobb 10-14 på lördag och efter det ska jag upp på stan och se om ajg kan hitta nåt roligt att inhandla nu när lönen kommer imorgon. fast ja, jag har ju typ inga pengar ändå då...snål birka lön =P

ja nej nu ska jag engagera mig i de som ringer och inte sitta här och babbla.

tråååk

ja den här dagen går ju inte snabbt alltså. jag har bara varit på jobbet i 2½ timme och håller redan på att dö av tristess. ska inte äta förens om 1½ timme heller. och får inte gå hem förens 6 ikväll. pust...men ja, jag har ju iaf incheckningen på fredag att se fram emot. var där igår också. det var underbart! som vanligt! once you go IC, you never go back. 

men ja den 15e där då ska vi på kryssning iaf. det ska bli najs. att få göra nåt skoj.  

jag vill hem nu! vill bara vara hemma och sova i min säng hur länge jag vill på mornarna och ha hur mycket pengar som helst så jag slipper tänka på att behöva göra nåt för att få pngar att ha skoj för. pust, jag blir så less. livet är hårt, haha.

vår kärleksresa.

jag kan inte sluta tänka på kärleksresan som jag och carro ska fara iväg på i höst. jag kan knappt bärga mig. fast kärleksresa kanske är att överdriva men jag känner sån kärlek inför själva resan så ja, det finns inget annat ord som passar.
sitter här och kollar ltie resor, skiriver ltie blogginlägg och spelar harpan mellan samtalen som inte är så många idag. igår var det väldans lugnt också så ja, vad ska man annars göra. och jag fattar verkligen inte varför jag är så jävla trött vareviga dag. jag orkar inte med det här. jag vaknar aldrig till ordentligt. fast på vår kärleksresa ska vi bara ägna oss åt rekreation och plaskande i vattnet. det kommer bli underbart. man lär ju behöva vila upp sig efter nollningen fast det kommer troligtvis inte bli lika hårt som det blev förra året. hoppas jag iaf!

jag känner mig så filosofisk idag. jag kanske ska skriva en dikt som jag kan påta med under dagen. mycket vackra och filosofiska ord nu. fast det är jävligt svårt att skriva idag, har så långa och vackra naglar att det liksom tar emot på tangenterna när jag försöker trycka på dem.

ja jag ska väl återgå till harpan och världens längsta dag. men snart är det helg!

täääävling!!

haha vi har en täcling på jobbet om vilka som gör flest bokningar. vi är i lag och jag lina och sanna ligger 2a med 2 mindre bokningar än de som ligger etta.

Fast nu, en timme senare så leder vi och om 5 minuter får vi reda på vem som vann. hoppas bara att jani kan gå ut från therese så hon kan göra klart. jag vill verkligen vinna den där gigantiska påsen med massor av godis!!! jag tog tillochmed lunch en halvtimme senare så jag kunde få till några fler bokningar. puh, hoppas vi vinner. jag älskar tävlingar. jag har inte tgit nån rast på förmiddagen heller för att få mycket samtal.

annars då? jorå för tusan, det rullar på. ska på grönan efter jobbet med familjen och anders och annika. himla trevligt! så direkt klockan 5 kommer en terese att synas påväg mot djurgårdsfärjan och gröna lund. nu är det ju typ bara 5 vekor kvar att jobba eller nåt också, tiden går så jäkla fort.......

nu får vi resultatet...

jäkla skit, vi förlorade med två bokningar...men vi kom 2a...fast nu är jag arg :P

nej nu ska jag fortsätta min rast en stund till!

mina pojkar det

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article2880694.ab

jag måste få tag på pengar. måste ta mig till borlänge. jag klarar nog inte en dag till utan er. eller ja det måste jag ju eftersom jag inet kan åka förens imorgon eftermiddag i vilket fall som helst. men jag ska göra allt som står i min makt. i need your love. sentimental satan i allt telefonpratande. fast inte med de som ringer utan med mig själv. de som ringer får istället stå ut med en trött terese med whiskeyröst.

återigen en arg terese

alldeles ny6ss blev jag riktigt jävla sårad över en sak som jag inte förstår att ni inte kan fatta...den här gången sa jag ju även att jag blev ledsen till er, men eftersom ni inte verkar bry er det minsta och det är ju så jävla jobbigt att göra det för mig. jag förstår faktiskt inte.
det handlar om att komma och hälsa på mig i borlänge. jag säger inte att vi inte ska hälsa på bella i eskilstuna men frågan är vad det är som är så jävla jobbigt med att åka bil i 45 minuter till för att åka till borlänge nästa gång. jag fattar faktiskt inte. det är snart 2 år sen som nån av er var upp till mig. och då var det för att kristin skulle ta körkort så det var inte enbart för att hälsa på utan för att det var himla lätt att bo hos mig för att göra det fort ochbilligt. jag är så jävla förbannad just nu. det blev ju en aning dålig stämmning när bella ringde och sa att vi kunde komma dit på lördag och dom blev så jävla glada och jag sa att jag blev ledsen för att det är så kul att åka dit men så fort jag säger nåt om borlänge så är det så svårt.
jag ska iaf inte till eskilstuna, det är inte bara för att jag är bitter utan för att jag redan sagt att jag ska till borlänge om jag ska nånstans. ska se hur ekonomin sen ut bara. måste se hur mycket det skulle kosta att åka upp. men nu ska jag sova och försöka glömma det här en stund. blev en jävla massa jävla här. men svårt att uttrycka sig när det bara kokar i kroppen. skulle helst bara vilja stanna inne och sova hela dagen imorgon, är så jävla trött...och har sattupp mig för lördagstjänstgöring 2 helger till. det blir ju mer påengar och det är det som jag får tänka på.  


mor och far

sitter här på jobbet och väntar på att börja...och kollar hur det går för mina kära päron i bangolf sm...och ja pappa ligger 7a och mamma 4a...det är inte så dumt...och mamma speciellt har chanser att ta sig uppåt. i believe in yuo! haha

dags att börja jobba litegranna nu...bara 2 minuter kvar tills 6 timmars telefonpratande...himla trevligt...eller nåt..:P

iiiiiiiiidiot!!

japp idag har jag fått reda på vem som är den största idioten i hela norra europa. en kvinna vid namn camilla (inte du cääm). det var en gäst som ringde in och hade lite problem och jag hjälpte henne men sen rätt som det var så var jag en inkompetent idiot och ja allt va hon sa. det var inte många vackra ord och det fortsatte ett bra tag. hade tanke på att slänge luren i örat på henne men när hon frågade efter någon chef kopplade jag bort henne en stund och pratade med min chef men hon sa ju samma som mig och hon tar inte samtal sådär så det blev till att försöka få henne att förstå i tio minuter till med en jävla massa fula ord och hot om att gå till VDn. och visst hon får gärna gå till VDn för hon skulle även hon säga samma sak som jag gjorde och ge mig en klapp på axeln för att jag stog på mig. men sen när jag la på kom therese(chiifen) ut och frågade hur det gick och då bröt jag typ ihop. ett sånt jävla personligt påhopp är inte så jävla kul.
jobbade inte mycket sista timmen. jag och therese gick ut på terassen och tog en kaffe istället. när vi sen kom in så hade hon ringt igen till en annan och ändrat sin historia och varit trevlig mot henne. schizofren? jo tack!
men sen kom en av de ordinarie och sa att hon tydligen alltid är missnöjd och klagar på båten. alltså hon finansierar sina resor genom att gå till receptionen på båten och klaga så mycket hon kan och när de inte orkar höra skiten längre så ger dom henne en ny resa. och det roliga är att hon åker flera gånger i månden. vet att jag borde släppa den här nu men jag är ju som jag är och grubblar på allt alldeles för mycket. så den här kvällen som jag hade tänkt spenderat på¨bio kommer nog att bli en hemma kväll med för mycket analyserande.

dags att gå ut och vattna blommorna!

über bloggande

haha, den som ringde var min gamsla arbetskamrat från k-rauta. haha lite roligt. han blev ju alldeles till sig i brallan stackarn =P
men nu känner jag at jag har skakat av mig aset från förmiddan, nu är det roligt att jobba igen =)

working times

jaaha, sitter här en slö eftermiddag på jobbet och snackar mest skit med alla runt omkring. det ringer nästan ingenting och då har ju inte jag så överdrivet mycket att göra alltså. sitter och kollar aftonbladet, läser lite bloggar, läser ut några böcker och ja you name it. ganska soft jobb.
fast nu innan lunch fick jag en rejäl utskällning av en stressad karl som hade problem med humöret. haha, oj va arg han blev för att jag inte hade någon lyxhytt kvar. fast det roliga var att han liksom itne ens skulle ha en lyxhytt. pust, han hade nog bara inte fått till det på länge!!!

ska sitta här i 3 timmar till idag alltså. pust. har en jävla lust att åka upp till borlänge och träffa dom som är där men ska jobba nu i helgen och nästa helg. men sen kanske? något som passar er däruppe?

mor ohc far åkte till växjö inatt och kommer int ehem förens nästa helg! det är ganska söft alltså. fast jag ser inte fram emot all blomvattning! sånt man får ta.

föresten, hur känns det med en kryssning i augusti eller september? nån som är på? kan dock bara ta med de över 23 =S

ojoj nu ringer det faktiskt här, åter till: Välkommen till Birka Cruises du pratar med Terese. med den fjolligaste röst du kan tänka dig!

=)