det är till att vara populär

Ringde just till k-rauta för att säga att jag inte kan jobba där i sommar och ja det förslag som jag fick var ju inte så dåligt.
Åsa: -Men ska duu jobba mycket på det andra jobbet?
Jag: -nej asså det vet jag inte
Åsa: - Ja för du kasnke vill ta några helger eller om du har dåligt med jobb där någon vecka så kan du ju komma hit då.
Jag: - ja men jag hör av mig när jag fått schemat för det andra.

så har jag typ så kanske jag kommer att jobba varenda dag hela sommaren. ena dagen i stockholm, den andra i västerås. Haha, det vor ju skoj. då kommer jag verkligen att vara i behov av vår utlandsresa!

och vissa säger att det är så svårt att få jobb, jag vet inte om jag håller med om det just nu. Men man ska inte säga för mycket för det problemet kanske jag också får om ett par år, även fast jag har svårt att tro det just i detta ögonblick. Mitt självförtroende är på topp! :P

jaha, valborg i borlänge. det är ju spännande. Kommer nog inte att festa känner jag. och gud va skönt!!!
lite tråkigt att jag typ är ensam kvar här men ja, blir ju dest roligare när alla kommer tillbaka sen då. :)

mattiserad

pratade just med mor min och kom på att visst fan jag måste ju åka tåg till enköping. jag kommer ju inte bara dit på en sekund, då fick jag lite ångest...har ingen lust att åka tåg i över 2 timmar idag. jag är lite putt. och det är inte det ultimata tillståndet när man åker tåg eftersom jag då retar mig nå fruktansvärt på att som sitter och pratar eller typ rör sig på tåget.

har så jävla ont i min kropp. efter gårdagens helvetesfärd. och faktsikt, det var inte roligt nånstans. man tycker ju att angelica och gustav kunde ha lyssnat på mig när jg halvvägs ut till kvarsveden förklarade hur ont det gjorde i mina fötter, men icke. kommer bli drygt idag eftersom jag måste gå överallt. först till skolan och sen till tågstationen.

men ja, imorgon blir det mysigt. först ska jag coh mamma städa ltie sen ska jag ner på stan med jonas! och äta lunch. och det roligaste ever är att jag kommre att vara med honom typ hela helgen!!!

nej nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir klar nångång...

Begravning

Nu är det över. Det känns som ett helt berg har försvunnit från mina axlar. igår eftermiddag började jag få ångest som fan, det var ohyggligt. Fick lov att sysselsätta mig, när jag inte hade nåt att göra grät jag. I solariet var det inte bara svett när jag klev ur om man säger så. Så svullna som mina ögon är nu har jag aldrig varit med om.

Jag vill inte skryta om att jag har gråtit, tycker själv att det låter litesom att jag gör det. Men det är helt otroligt. Från att jag vaknade imorrse tills att jag nu för 5 minuter sedan föll ihop på golvet så har jag gråtit konstant.
Det var så vackert i kyrkan. Dels för att kyrkan i sig är så himla stämmningsfull och sen med kistan och fiolen på.
Mitt hejdå, det är inte för alltid och det vet du. prostens hand påmin axel var välbehövlig. har nog aldrig hulkat som då. jag kunde inte stå vid kistan. och tack gode gud att dom där jävla nikitinarna försvann. Jag hatar dom av hela mitt hjärta. Jag och kusin micke hade planer på att gasa ihjäl dom på fikat efteråt.

Samtidigt som jag är bedrövad så är jag så jävla arg på dom där jävla idioterna. Dom tror att dom är så jävla nära. Enda anledningen till att dom har varit en del av hans liv efter att kärringfan dog är för att dom har hängt sig kvar som blodiglar och hävdat att morfar har varit deras far, är dom dumma i huvudet eller bara hjärntvättade? Aina betydde ungefär lika mycket för morfar som masken som jag trampade på igår betyder för mig. Och pittkliarn hade jag stor lust att slö ihjäl. Han sa att ja nu är han tillsammans med sin kära aina igen. Och jag ska säga dej, att han är med mormor inte med kärringjäveln. När han sa som han gjorde var nog hela vårat bord påväg att ställa sig upp och säga det men ja, vad ska man göra? Gasa ihjäl dom!

men kul hade vi efteråt iaf. Haha, det här var enda gången på 20 år som släkten har varit samlade allihoppa. Träffade även 2 kusin som jag inte sett på säkert 15 år. Kännde inte igen dom först. Pinsamt!

Fast ändå är det ofattbart det som har hänt. Har fortfarande inte förstått vad som har hänt. Det enda positiva som har kommit med det här är aqtt nu behöver vi aldrig någonsin mer ha kontakt med nikitinarna. Tack!

Vi ses i framtiden. Jag vet att du är hos oss och vakar över oss. Tack för alla fina minnen.
Har även sagt något som jag aldrig har sagt till någon människa förut, Jag älskar dig!

Impulskryssning!!!

Så jäääävla kul. Vi behöver komma bort och vid en väldigt filosofisk tidig lunch på donken kom vi fram till den ypperliga idéen att vi ska åka på kryssning. Det som är ännu roligare är att typ den enda dagen vi var "lediga" den närmaste tiden var imrogon. Så imorgon klockan 11 så kommer bussen mot stockholm att åka och jag carro coh tessan kommer att sitta på den! WOOHOO

skönt att komma bort? som fan!!

ljuvliga impulser!

Dålig dag

Jag vill bara gå ut med en varning till alla medborgare som kommer att komma i kontakt med mig idag att jag tror ni ska gå därifrån igen. Inte för att jag kommer att skada er utan för att jag är på fruktansvärt dåligt humör. Pust. 
jag hatar när jag blir såhär. har ju blivit ett par gånger på sistone. Har absolut ingen lust att ta mig ut i snöovädret eller att sätta mig med event uppgiften över huvudtaget. Dels pågrund av det som jag och tessan snackade om igår och dels för att jag är så jävla trött på skolan idag så jag tror jag spyr.

Jävla idioter. Men jag får väl vara glad över att jag får en mugg. Puh, jag umgicks mera med honom än nån av er har gjort dom senaste 20 åren. Era jävla as, att ni bara vågar vara så jävla fräcka. Jag vill inte ha en massa saker men jag skulle gärna vilja ha lite kvar efter honom även fast jag bara är ett barnbarn. Nej fy fan för snåla jävla bonnlurkar som tror dom är förmer än alla andra.

Idag kan jag ärligt säga att jag är bitter, en riktig jävla bitterfitta!

lugna puckar

ja nu har allt lugnat ner sig lite granna. är helt slut fortfaranade men det är en annan sak.
chocken efter torsdagen har lagt sig och gamla vanliga jag börjar krypa fram mer och mer.

hade en helt underbar söndag med tentafest. började med korvkokning me carro och angelica coh sen blev det fjortisfest för helt slanten. det var faktiskt hur jävla kul som helst. sen att minner sviker gör mig inte bitter, det var nog meningen att jag inte skulle minnas det där...haha

nu ska jag iväg på föreläsning mellan 3-5, får se vad det där är för nåt. event management. det låter ju vackert om inte annat.

puh, dags att sätta lite fart