Sydney!

Nu finns det ingen återvändo, biljetten är i min hand! satan va skönt det känns! Så den andra mars klockan 15.05 så börjar den långa resan till down under. Kommer att mellanlanda i london och hongkong. Känns ju lite surreal bara att landa i hongkong men shit. Det är nu det börjar sjunka in hur stort det här är. Hela situationen är bara så häftig.

Nu blir det jobb hela veckan ut. Så jäkla roligt! Ska sitta i butiken hela helgen också och jag älskar det. Önskar bara att dom kunde ta sig i kragen och anställa mig på riktigt. Fast den här månaden har det ju blivit jääkligt mycket jobb på terminalen så det har nästan varit heltid. har varit där nästan varje dag iaf :P

Sådär Maria, är du nöjd nu? ;) haha

Sängen nästa!


kylslaget

Satan, va kallt det är. Jag som aldrig fryser. Nu sitter jag och huttrar och har gjort det enda sen jag gick av tåget från jobbet.

den här dagen föresten, helt fantastisk. Stog i spärren idag, såg lagom mycket fram emot det, rätt trist att mest bara stå där och se snygg ut liksom. Men då uppenbarade han sig. Världens most handsome man. Han spelade hockey med Enköping för kanske 8 år sen och jag har inte sett honom sen han slutade spela men man glömmer itne ett sånt ansikte. Jag fick verkligen fjärilar i magen, speciellt efter att jag stog och pratade med honom lite. Han har ju säkert ingen aning om vem jag är för det var ju ett tag sen som sagt och jag kanske har förändrats mer. Jag var ju bara en liten snorunge liksom. Men ja, det var himla roligt iaf. Trevlig är han också. =) haha.

Imorrn blire fira bror som fyller 27, GLATTIS, och sen lite jobb för att avsluta med softisch kväll. lovely. Sen på söndag ska vi hämta Eves nya kissemiss, Mira. En liten skölpadsfärgad skönhet på 12 veckor som får äran att bli en del av den breithelska klanen.

Sovatajm. Måste upp tidigt för att hinna gosa mycket med Alicia imorrn! =)

Bokat

Nu har vi bokat vår australienresa. Bara betalningen kvar men mitt visa-kort dog igår så måste vänta tills jag får det nya med det. Herregud säger jag bara, inte annat än att man är lite nervös. Får se hur länge vi blir borta då. Vi har visum i ett helt år men ja, vi kanske tröttnar efter en vecka, vem vet. Så den andra mars så drar vi, tjooho. =)

Annars då? Nja, händer ju inte så mycket. Jobbar, gosar med Alicia. Typ. Var faktiskt iväg och spelade bowling idag på förmiddan, riktit roligt. Men det känns i tummen kan man säga =P haha. fast jag har ju lite talang kvar även fast det är närmare två år sedan jag spelade på riktigt med egna klot och allt. nästan 160 i snitt ¨på fyra serier, bra om jag får säga det själv.

Nej nu ska jag sova. Har setat i två timmar och sökt en massa jobb så jag kan göra nåt jag trivs med och verkligen vill göra. Fast ja, skulle therese på birka ringa och säga att det finns jobb där skulle jag nog släppa allt, saknar allt där som fan. tur att jani låter mig jobba i incheckningen rätt mycket iaf, så jag får vara i byggnaden rätt mycket  ändå =)

god natt! =)

Möte

Haha, himla trevligt möte idag. Hela Birkakontoret samlat=lovely. Sen att det bjöds på vin och öl gör ju inte saken sämre. Kan ju säga att jag och Jani fnittrade en hel del på vägen hem =P

Nej nu ska jag spela lite uno och sen sova!

bye

Examenskalas

Sådärja. Nu var det klart. Fick klartecken för typ två veckor sedan att jag är kalr för examen så nu har jag haft lite tårtkalas och fått present, eller presenter kanske man ska säga. Fick en massa tallrikar. Så nu har jag 12 tallrikar, 12 assietter och 12 djupa tallrikar. Nu är det bara kaffekopparna som fattas för att det bli en fullständig, men jag gillar mina koppar som jag har nu så jag tror att jag skiter i dom! =P det blev så fint i skåpet nu och dom som jag hade innan var så klumpiga. Fast vi kom på att de tallrikarna är mer som uppläggningsfat så nu har jag några sådana iaf =P

Jonas, Helena och Alicia var också med ikväll så det blev hennes första utflykt. Och tänk vad roligt, att få komma till faster Terese. Hon satt hos mig i säkert en halvtimme och bara njöt. =)

Nu är det dags att sova för imorgon blir det en lång dag. Först jobb 10-18 och sen lite kalas ;) haha