Välkommen Alicia!

Fredagen den 25e september 2009, klockan 06.13. ett historiskt ögonblick i de anderssonska och högbergska klanerna. Då kom lilla Alicia till världen. Hon var 47 centimeter lång och vägde 2410 gram.



Kom hem från jobb i eftermiddags och den lilla familjen fick också komma hem från BB idag så jag har varit där och hälsat på lite. Alltså visst, nyfödda är små, men hon är hur liten som helst. Jonas och Helena har köpt en massa barnkläder i den minsta storleken, men dom är för stora. Och jag älskar transakockmössan, tokhet ju ;) Har även tagit lite bilder nu när hon inte är lika röd och så också, men orkar inte lägga över dom på datorn nu! Den här bilden är den från sjukhuset som dom la ut på webbisarna och alltså från i fredags. Imorgon blir det en liten sväng till västerås med mamma för att kolla in lite leksaker =)

dinner and a movie

Nu är det söndag igen, det går för fort.

Har varit långpass idag. Först blev det telefontjänstgöring på förmiddagen och sen incheckning på eftermiddagen. Känner mig lite slut i huvudet nu. Efter jobbet blev det middag och bio med mia och sirpa. Det var som vanligt hur trevligt som helst. Vi hade pratat lite om att se den där Prinsessa som nyss hade premiär men när vi väl kom till bion så bytte vi, det blev the ugly truth istället. Bra byte! Det var väldigt länge sen jag skrattade så hjärtligt åt en film, fast vissa grejer var ju bara så **pinsamma**- hahaha, mia hade några småflickor bredvid sig som tyckte allt var pinsamt och de fällde en hel del roliga kommentarer.

Grannarna har fest. Det dom spelar på stereon är leende guldbruna ögon och poison(remixen som var poppis för ett par år sedan). Sen när tjejerna går ut på balkongen och röker så sjunger de Girls just wanna have fun. Jag har tröttnat efter de tjugo minuter jag har varit hemma, måste inte dom tröttna?

Nej nu är det dags att sova. ska jobba imorgon också, men då endast på eftermiddagen så det är ju lugnt! =)

Ångest

Sen i juni när vi "slutade" skolan så har jag mått så bra, tror faktiskt inte att jag någonsin har varit så nöjd med min tillvaro förut. Idag ska jag försöka ta tag i lite skolsaker och direkt kommer ångesten som jag så väl känner igen. Är det såhär jag har mått förut? nej jag vet inte vad jag ska säga. Det är var en väldigt dålig överraskning på en dag som skulle ha blivit något helt annat.

Dags att åka till jobbet, med en ångestklump i magen.


Mitt i kreaktivitetens centrum

Hittade en liten bild på AVV Maria, den andra halvan i Yackzonz och även den andra halvan i "Mia och Tess". Det är här som det magiska och det klassiska soundet i Yackzonz jobbas fram. Multitasking när det är som bäst, hon är tillochmed på idle, och mellan samtalen skrivs det frenetiskt på texter till vårt kära band. Gamla klassiker från Michael Jackson på väörmländska! :D


min värmlandspärla

Idag när jag har varit och jobbat i incheckningen så inser jag hur mycket jag saknar det. ojoj, birka har satt djupa spår. När den sen efter jobbet blev lite fika med Adamo och värmlandsgodingen så blev det ju inte bättre. puh, jobbigt det här. fast ja, jag ska jobba 4 dagar till den här veckan så det är nice! =) Sen ska jag ombord nästa vecka! =)

nej nu ska jag återgå till svenska hollywoodfruar. vilka problem alltså. jag hatar verkligen också när mina parfymflaskor står i oordning. :S hahaha


hemmafru

Jag har varit så himla huslig senaste veckan. Det är lite roligt, när man liksom inte tänker på det utan bara går omkring och städar lite och bara tar fram dammsugaren utan att sitta och våndas över det i en halvtimme först. Och att jag igår sydde nya gardiner är ju inte fy skam alltså. riktigt nöjd med hur det slutresultatet blev också. great!

Kvällen spenderades i ishallen där ESK visade prov på att det går att vinna även fast man spelar kasst. =P Sen blev det promenad med krull hem och efter det ringde eve och det blev te och sex and the city ändå in på småtimmarna! =) lovely!

Fick även reda på igår att enköpings nys hockeylag, liljan, är i samma serie som mariehamn så det vore ju jäääkligt roligt att åka över till grannön och kolla på den matchen i vinter ;)

Nej nu är det dags att äta lite lunch, har varit uppe sen ottan känns det som! =)


utflykter i parti och minut

Känns som att jag aldrig är hemma. och när jag väl är det så har jag ingen ro att liksom bara sätta mig och ta det lugnt en sekund. rör mest omkring å grejar, fast nu ska jag faktiskt försöka sätta mig i soffan och glo på en film.

Idag har jag varit med mamma i uppsala. egentligen skulle vi bara till sammariterhemmet för hon skulle dit och klämma pattarna lite men sen kom vi fram till att det vore kanske roligt att åka till Ikea också. Så det har blviit lite shopping. Nya kuddar,vilket var desperat, och sen lite småplock som vanligt. Vi åkte även förbi plantagen och köpte lite nya krukor till mina blommor så jag har planterat om dom så nu kan de växa ännumer! =) Köpte även ett litet bord på Ikea som jag har ställt min gamla borlängeblomma som varit hos mamma och växt till sig så nu har jag en lite djungel i vardagsrummet också =) loovely!

Nu ska jag ringa min kära bror och se om dom är hemma så jag kan gå och hälsa på dom lite. Det är bara 4 veckor kvar till beräknad ankomst av min brorson/dotter! Helena är en liten tjockis och snart kommer hon att kunna gå normalt igen =P haha.

Påtal om barn så har jag umgåtts rätt mycket med Lindaskrinda och världens sötaste kasper. alltså, hade han varit 25 år äldre hade jag gift mig med honom direkt! =P

charmknutten själv!

byebye


Smiling

Kom just på en liten rolig sak. När vi åkte på en massa kryssningar när vi var yngre så var den en speciell bartender som vi kollade en hel del extra på. eller dom var två fast jag ansåg att den mörkhåriga var snyggare medan madde ansåg att den ljusa var snyggare. vi kollade iaf en jävla massa, och nu jobbar jag med dom =P haha. tänk vilka vändningar livet tar =P

har varit en väldigt händelserik dag. Orkar verkligen inte berätta om det såhär, men jag är psykiskt utpumpad kan man säga. Underbart!

Blev även lite shopping då jag var i behov av lite nytt. Även en väldigt trevlig överraskningn i provrummet kan man säga. Så det är därför alla byxor har setat illa sista tiden? haha. Det har förstärkt leendet på mina läppar idag kan man säga. =)

Nej nu ska jag laga mat kanske.

bye

my bad

Jag tar tillbaka alla de gånger som jag sagt att jag har varit så trött att jag kommer att dö. Efter den här veckan vet jag hur det ör att vara trött =P haha. just nu sitter jag och huttrar och fryser ich måste försöka sova igen. Det gick inte så sbra förra gången =P.

Ja det har varit en väldigt slitig vecka, men samtidigt väldigt rolig. kommer definitivt att göra det igen, vilket jag tvekade över i fredags när hela kroppen värkte och jag trodde att jag skulle falla sönder. Har träffat en massa trevliga människor det allra bästa ör att nu är jag lite ledig. Fast imorgon kommer nog min energinivå vara i botten.

Är dock uppbokad imorgon så det blir ingen rast ingen ro. Eller jag ska inte göra nåt speciellt avacerat men änåd. Jag ska till västerås med mamma och först ta hälla-svängen men IKEA och lite sånt skoj och sen ska vi på seans. Det ska bli så himla roligt. mamma ringde och hörde med han mediet i veckan om han hade någon tid och ja, det hade han ju.

Ne nu måste jag nog dra mig mot sängen.

chip....chibong. haha