En magisk kväll

puh, ja nu kom vi precis hem från seansen. linda och andrea följde också med, himla trevligt. Det blev lite av en pärs det hela. fast på ett mycket positivt sätt. Fick svar på en massa frågor som jag länge tänkt på. Konstigt det där hur det egentligen är så enkelt. Man behöver bara lite vägledning. Det var länge sen jag grät så mycket som har gjort idag fast det har bara varit av lättnad och glädje, tack och lov.

Dagen har spenderats med kristin och linda. Fasikens va gravid hon är alltså. Han är ju beräknad den 8e lille kalvar men jag tror han kommer den 7e, bara för att jävlas med krull. =)

imorgon vill jag åka och shoppa. så antingen blir det västerås eller stockholm. vi får se vad vi orkar imorgon, jag och mor. och sen ska jag en sväng till farmor och sen till le kyrka. Tända ett ljus och visa min respekt och tacksamhet till mannen och de två kvinnorna som vi kan kalla dom. hahaha

booze cruise

jag tror vi har skrivit det roligaste arbete jag någonsin har varit med om. Jag och Hanna har skrattat i stort sett konstant under processen och fan alltså, den där Bo han är en riktigt pärla. Han har haft en uuunderbar resa och vi har njutit av varje sekund. Det är nästan synd om alla er som missar redovisningen =P

ja ikväll så ska det bli hockey för hela slanten. 17,45 drar bussen mot leksand där dom ska spela mot Björklöver tror jag det var om jag inte minns fel. himla nice. Och imorgon ska jag hem en sväng för att gå på seans och ännu mera hockey på fredag. dpå blir det derby i bahcohallen. De små asen från bålsta kommer och jäklar va me pisk dom kommer få.

Helgens kryssning var ju ett under i sig det också. Det hände väl inte så förskräckligt mycket spännande men det var sådär askul bara. Och har pratat med AVV Badanka så jag ska få jobba en massa i jul också. Tror det blir iaf 10 dagar eller nåt sånt. det är fullkomligt underbart!

livet leker, eller nåt sånt. =)

inte min dag alltså

inte är det många saker jag har gjort idag som har blivit rätt alltså. min morgon var hysterisk. vaknade ett antal gånger inatt för att jag drömde mardrömmar om regntornados som luktade illa och liksom tände eld på sig själva. sen vaknade jag för sent för att göra nåt åt mig utan stack ut till cykeln bara för att se att det inte var nån luft i bakdäcket. sprang upp igen för att hämta paraply för det regnade visst. tänkte att jag pumpar däcket så kan jag nog cykla till skolan iaf. så ja det funkade ju. men sen visade det sig att paraplyet inte riktigt fungerade som det skulle. så blev ju lika blöt ändå. sen har det mesta bara rullat på oc inte funkat hela dagen. men men. inget att klaga över.

den här jävla hostan kommer att bli min död.

freaking hosta

jäkla hosta alltså. jag hatar att jag alltid ska få en jävla hosta när jag är det minsta sjuk. är ju inte direkt förkyld. är ju bara rasslig i halsen och hostar. schatan.

är tillbaka i borlänge igen då. är ju skönt att vara hemma men det ser förjävligt ut. det är grejer precis överallt. och jag orkar inte börja rensa. har ju ändå ingenstans att ha alla grejer. om jag ändå hade iaf ett rum till att sprida ut allt på. men ja, det får vänta tills i vår. åååå så skönt det ska bli att flytta. skaffa massa möbler och förhoppningsvis få lite större.

kryssningkryssingkryssning. på fredag ska vi åka en sväng. nån annan som vill med? get some freaking tickets to birka fan!!!!

bara en annan kväll i enköping

har varit hemma i tre dagar nu blir det väl och älskar varje sekund. nu när jag har haft lite mer tid än vad man annars brukar ha känns det bara lugnt och skönt. Gårdagen spenderades med farmor. Vi var ute och åt lunch och gjorde diverse ärenden och för att vara vi två så kom vi väldans bra överens. Tillslut kom min fökylning och gjorde slut på det dock.

Idag har jag gjort lite ärenden och sen blev det hockey och häng med gänget. Eller iaf större delar av det. Har diskuterat spiritualism med börderna kyhlström och det var fascinerande. Sköna grabbar det där alltså.

Imorgon blir det seg dag skulle jag tro och sen blir det till häng hos någon av ovannämnda bröder efter middag med familjen som jag hoppas det finns en bror i också. annars blir jag ännu mer putt på tofflar. nog för att vi är syskon men toffleri kan vara det värsta ever. Nästan så jag funderar på att skita i att åka på hans konsert på söndag bara för att jag är så långsint. fast det roliga är att jag är inte så väldans långsint annars men mot honom är jag fan det.

Nej det är väl dags att sova nu. klockan börjar bli mycket och om jag ska orka dricka alkoholhaltiga drycker imorgon bör jag sova vid det här laget. fast tack gode gud för E! channel. är det nåt man kan sova gott till så är det de!

DUBLIN

Ja nu sitter jag bara och väntarpå att tiden ska gå så jag kan gå ner och hoppa in i nisses bil och åka till tågstationen för att en fortsätta mot dublin. ska bli askul. är nervös som fan men ja, det ska nog ordna sig. hoppas att allt flyter på lika bra som det gjortde förra gången vi va ute på äventyr. men man ska väl inte hoppas för mycket :P

dags att stänga av datorn och hinna bli lite mer nervös! haha

ses på söndag!

imorrn.....

ja imorrn så åker vi. och jävlar va vi åker. kommer att bli en heldag med resande imorrn. hoppas att allt kommer att flyta på bara. annars kommer det bli jobbigt. men det ska nog inte vara nå problem. lite av min bittra sida som kommer fram sådär bara. och hostelet kan ju inte vara så underbart som det verkar!!! det går ju nästan bara inte. men ja, man ska väl aldrig säga aldrig.

jag ligger i min soffa och kurerar mig från va fan det är som jag har. känns som att det skulle vara en förkylning på gång ena sekunden (och det gör ju inget för det kan man leva med) och andra sekunden tror jag att jag har åkt på nån jävla magsjuka och nästa sekund så har jag cancer i äggstockarna. men ja, vi hoppas på förkylning! :)

imorrn så kommer jag även att få träffa min käre far som är och jobbar  i stockholm för tillfället så han skulle slinka in och säga hej när vi kommer till centralen.

nej nu ska jag nog faktiskt försöka börja packa eller nåt...lär ju inte ske förens 5 minuter innan vi åker imorrn men ändå.