Arga lappen

jag skriver här istället för att sätta upp en arg lapp i trappen.

Men satan alltså, visst att dom brukar ha fest på helgerna och det är rätt lyhört. Det ska dock int vara på det här viset. inte när klockan är strax efter 12. Visst jag sitter bara hemma och tar det lugnt men ska man itne kunna göra det utan att jag hör precis vad dom spelar för musik. och eftersom dom spelar så hög musik så måste de ju cokså skrika väldigt till varandra, vilket hörs. Sen vettefan om dom inte är efterblivna för dom måste verkligen antingen slänga möbler eller sig själva i golvet heela tiden för det donkar och har sig och snart kommer dom att komma igenom taket ner till mig. Sen har dom även sprungit mer än vanligt i trapphuset och typ jagat varandra. De springer väldigt fort vilket resulterar i att de springer in i min dörr på vägen ner. Även här skriks det. Svensk som jag är så skulle jag aldrig få för mig att springa upp och säga till heller. Men om dom gör som dom brukar så kommer det snart att skrikas: NU GÅR VI, och sen vara ute typ trekvart senare. Oj hoppsan, nån fyller år. Jag må han leva för fulla muggar.

Nej nu ska ajg vara lite social och sen blire sova. Första lediga helgen sen kung orres tid också, lovely! =)

Snökaos

Hemma var det -10 och sol. Här i stockholm är det -2 och det snöar satan. Kaos infinner sig. det är inte plogat nånstans och alla springer som yra höns. Riktigt roligt spektakel.

Ikväll blir det julkonsert med Återsken. Skit bra! Det allra roligaste är att den lilla snyskyngen ska med. Det finns inget sötare än Alicia i alldeles för stora hörlurar.

Nej nu kommer en av stammisarna så måste väl vara lite social med lilla Lars-erik.

see you later!

Just great

Ja nu har vi väl fått för våra synder. under natten har det kommit säkert en decimeter med snö. pust, skulle det inte  bli sommar nu? Är väl bara att leta reda på vinterskorna nudå.

Har haft en riktigt bra helg, blev en liten kryssning men Andrea, Kristin och Tapper. Var rätt lugnt, ingenting mot vad det var förra gången. Men då var det ju extremt å andra sidan.

Nej dags att göra sig iordning för jobbet! =)

Haha

Jag har ingen som helst aning om hur man lägger in youtube klipp här så ni får nöja er med länken. Helt klart värt att se! =) haha

http://www.youtube.com/watch?v=yMDKYaiKRVA

Magkänslan

har alltid litat på den, och nu har jag fått bevisat att den faktiskt funkar också. Tåget som jag skulle ha tagit hem om jag hade varit med på julfesten krockade för ungefär en halvtimme sen med en älg och står precis utanför enköping. Yees, preetty glad to be hemma kan man säga. Stackars Jani som sitter på tåget dock!

och nu har jag lagt ner gitarren och ska försöka sova lite.

Ett ärofyllt uppdrag!

Igår ringde min bror och frågade om ajg itne kunde komma över en snabbis, och självklart kunde jag det. Så gick dit coh gosade med Alicia för andra gången den dagen. Sen kom frågan, Vill du vara fadder till Alicia? Självklart! En sån fråga går det ju inte att säga nej till. Så jag och Helenas syster ska vara faddrar. Det är ju samma sak som gudföräldrar men det heter tydligen faddrar när det är på det här viset. =)

Ja i förrgår så tog jag svinvaccinet. Just nu är det som en lårkaka på armen men febern har gått över iaf. Igår satt jag och svettades och frös om vartannat på jobbet, men det gick ju bra det också. Jag brukar inte bli så sjuk av feber så det var ju inte problem att jobba iaf. och visst för att jag har en rätt låg normal temperatur (runt 36.5-36.7) men igår var jag nere i 35,5 ett tag. Då var jag lite fryssen kan man säga. brr.

nej nu ska jag gör lite mat innan det är dags att åka till jobbet igen. Och ikväll när alla ska på julfest efter jobbet så ska jag åka hem. och satan va skönt! haha, vet inte jag är lite sjuk men har då ingen lust alls att åka på nåt sånt. Det tar tillräckligt lång tid att åka framochtillbaka, behöver inte spä på det ännu mer!

Bye