Nya tider

Mycket som händer. Tiden går allt för fort och jag hinner inte med mig själv. Har just skaffat mig sysselsättning ombord på vår kära Paradise. Ett skitjobb men jag kommer att tjäna flera tusen på att jobba ombord istället för i terminalen så det skiter jag faktiskt i. Och pursern sa att det är större chans att kunna få en annan tjänst när jag väl är ombord. wunderbar! Så just nu leker livet. Synd bara att jag går på och är ombord och jobbar då när vi tänkte åka på kryss. Fast ja, då är jag ju ombord iaf!

och igår slutade min älskade Ida för sommaren. Ännu mera separationer liksom. Fast det avslutades med en trevlig lunch och jag får ju helt enkelt åka och hälsa på henne i amerikatt i vinter! det jobbigaste är att nästa vecka slutar maria också. puh, det kommer att bli en pers.

Är faktiskt ledig heela helgen nu, ska bli jääkligt skönt. fira mor imorgon som fyller år och ikväll blir det lite kalas med evelina och hennes gäng.

Haha, just det. Kan ju berätta om den stora nyheten. Jag har skaffat glasögon. Gcik på skoj ner och kollade om det var ögonen det var fel på, och ja det var det. Har brytningsfel och är översynt. förhoppningsvis kommer min kära huvudvärk att försvinna när jag får dem. och jag hoppas att de kommer väldigt fort eftersom jag börjar bli galen av huvudvärken. beställde dom i tisdags och det kunde ta upp till två veckor. snabba er på!!

Nu är det dags för lunch!

byebye

Tema: Huvudvärk

efter att i en hel vecka haft en trevlig huvudvärk på besök tog jag beslutet att ta ledigt idag för att försöka bli av med den och även smita förbi en naprapat så det kanske kan hålla sig bra. Än så länge har inte min plan lyckats då det är värre idag än någn annan dag. Men som sagt, ska snart till doktoren, eller vad han nu är, och fixa lite. Först ska jag hem till mamma och pappa och äta lite god mat och sen ska jag ha softisch kväll med eve.

Dags att ta en lite promenad i regnet! =)

knasigt

Den här dagen började spännande. Eller började och började men när jag precis kom till terminalen imorrse så gick brandlarmet. Jag hann inte gå in, gick precis förbi en högtalare när den började tjuta. Jag och de två turisterna som gick bakom mig hoppade högt. Satan va rädd jag blev. Men det var ingen brand så vi fick gå in igen och lagom när jag satt mig och skulle svara så gick brandlarmet igen. spännande.

Igår så åkte mor och far till turkiet så nu bor jag hos dem. Himla mysigt att vara hos katterna men satan vad det är mycket som låter i det huset! Det knakar och har sig och kylskåpet kurrar och rätt vad det är så spinner en katt i örat. Är inte riktigt van vid det så har inte sovit jätte bra inatt! Men är ju snart hemma igen så jag kan vila lite. det är ju bara typ 9 timmar kvar. puh.

Nej nu ska jag ta och skriva ut alla grupper. Vi hörs

pussel

Måndag

En helt vanlig måndag, full med nötter. haha, riktiga stjärnor som både har ringt in och som skulle åka idag. är glad att jag inte behövde följa med om man säger så. En helt blåst människa, från bålsta det säger väl allt, gjorde att jag bara fick en halvtimmes lunch. Och det för att hon helt enkelt var urbota dum. Fick säga allt minst 20 gånger men ändå fattade hon inte. fast det slutade med att hon bokade för över 2000 kr och betalade på en gång så nån nytta var det kasnke med all upprepning. Blev butikstjänsgöring idag ockås, väldigt bra. det är så mycket roligare att vara där och få lösa lite problems istället för att bara säga: Nej tyvärr det är fullbokat hela veckan, nästa måndag har jag hytter. Eller: Nej vi har ingen avgång i helgen för båten (jaja, det är ett fartyg ;) haha)är ute på långkryss till riga och visby. Blir en jävla massa tjat helt enkelt. fast det som är så bra är att det är ändå roligt att gå till jobbet för att det är så underbara människor där! =D

Nej nu ska jag nog städa undan lite här.

chipphej!


Hällasvängen

Kom precis hem från en liten Hällasväng. Jag som skulle sova ut imorrse vaknade vad halv 8 och kunde inte somna om. Visst, jag var ju pigg men jag ville ju passa på att iaf sova till 9 eller nåt.

Jag såg en av mina stora kärlekar idag. För ett par år sedan var jag tokkär i honom och ja, han är fortfarande det snyggaste jag vet! Affe, min affe. haha, han var där med sin fru och barn och det såg även ut som att det är en till liten knodd påväg. You go girl! Det pinsamma med hela situationen är att hela min familj var med och de vet alla hur betuttad jag var i honom  så nu kommer jag få höra det här ett tag kan jag tro =P Jag blir inte generad så ofta men när jag klev in på IKEA och det första jag såg var honom, då blev jag generad! Jag skötte inte mina affärer så snyggt förr på tiden. =P

handlade även lite idag, en ny termometer och en väst bland annat. Är lite småirriterad över att birka inte har kläder till de som jobbar där. Så nu har jag köpt mig en egen så jag också kan se respektabel ut när jag arbetar. tråkigt att jag måste fixa det själv bara. För ajg känner mig inte riktigt snygg i en herrskjorta med 3 meter långa armar som spänner kring brösten så det känns som att den ska spricka vilken sekund som helst och sen är den liiiite för otajt vid axlarna. så nu blir det t-shirt och väst i fortsättningen.

nu ska jag börja göra mig iordning för grillpartajet ikväll. Hoppas verkligen att regnet håller sig borta, och det ser faktiskt positivt ut just för tillfället iaf!

pussel

Bra planerat

Har ont i halsen som en gammal gnu idag. igår fick jag även byta lite lördagstjänstgöring så är ledig imorgon så det är ju skönt att slippa sitta och prata hela dagen och istället för en gångsskull sova ut och inte vakna bakfull! Tänkte ta det lugnt med drickandet på lördag innan eftersom jag itne ville vara bakfull på min enda lediga dag men då kanske jag kan ösa på eftersom jag kan vara normal imorrn istället. Jag är alldeles för svag som person. =P

Hoppas som fan att jag itne håller på att bli sjuk, vore inge kul. ska sätta i mig lite vitaminer idag så kanske det blir bättre.
Ikväll blir det bankad anka på menyn. haha, det här är roligt. Vi har nu utvecklat ankteorin med lite birkatouch. Det verkar som att jag aldrig kommer att bli av med ankorna! =P

Jag saknar borlänge-gänget! buhu

Birking

Tråkregn! Jag är helt slut för att det är så grått och trist. totalt värdo =P haha.

Den här veckan har gått satans fort, det är ju redan torsdag för satikens. Och halva dan har gått. woho.

Jag kollade på den däringa michael jackson ceremonin igår som alla pratade om. och ja, blödig är jag. Grät som en liten gris typ hela tiden. eller spolade förbi en massa folk som jag inte kände igen men ojoj. fast det var ju en förjäkla ful kista alltså. såg mest ut som en rostfri kastrull med lite blomster på.

På lördag blir det grillfest hos Tapper, himla bra initiativ av honom och andrea måste jag säga. Blev riktigt lycklig när jag fick smset om det. Fast jag ska ju jobba först så det blir till att stressa lite där när jag kommer hem vid 4, men det har jag gjort förr så det ordnar sig nog!

Fick just en lite bakelse här på jobbet, Helena har jobbat här i 30 år på dagen. Alltså, 30 år! Det är ju inte ovanligt att de som väl börjar här blir kvar för att det är så bra, men 30 år alltså, det är läääänge! Men bakselse uppskattas!

bara en timmer kvar till lunch och sen blir IC hela eftermiddagen lång!! =D

byeee


Ännu en underbar dag

Idag har varit nice. har varit min första dag i butiken i terminalen, på riktigt liksom. Det var roligt som fan att få lite mer kontakt med gästerna. Det gick bra också, ingen diff i kassan eller nånting. och inte ens nån som skrek på mig. =P Fast sånt ser jag typ fram emot, jag älskar när de blir arga och jag vet att jag har rätt och därför kan vara helt lugn. Då blir de ännu argare. moahaha

har även varit och fixat lite till med mitt projekt och det ser lovande ut. Fast det är ju absolut inget klart, på långa vägar. Men jag hoppas, hoppas!!

imorrn har jag sovmorgon också. Ska ta tåget som går 10 över 8!!! wooho. behöver inte gå upp förens 7 =D

Haha, jag och Jani lyxade till det i väntan på tåget idag. Vi tog en kall öl på centralen. Vi gick runt lite utanför och kollade efter nån soft uteservering men det fanns inga så nära så det blev en på centralen. Satan va den satt fint!!

Jobb lördagförmiddag så på kvällen där vill jag hitta på nåt, nån som är villig?