fel av mig

Jag har ju som sagt var nackspärr och den är inte rolig. inget mjäk den här gången, satan!

jag blev lite trött i nacken av att sitta upp och det kändes faktiskt som att det hade blivit lite bättre så jag tänkte att jag går och lägger mig en stund, stoooort misstag. När jag väl kom ner så kunde jag inte flytta mig och läget som jag hade var inte bekvämt nånstans. Försökte verkligen flytta mig med då blev följden en massa ofina ord som skreks ut blandat med tårar som sprutade. Nu, en timme, senare, har jag lyckats ta mig upp och det är värre än någonsin. Det enda som känns hyffsat skönt är typ om jag har huvudet ett halvt varv runt, vilket blir ganska obekvämt efter ett tag ändå eftersom det är så krumt. BAAAH, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tabletterna hjälper inte heller. och jag som skulle packa en massa, det skiter sig liksom.

nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och försöka överleva dagen.

hur fan ska jag lyckas sova? =S

check!

Ja nu har jag börjat bocka av alla saker som ska göras innan flytt. Har på allvar börjat fylla säckar med saker och ska föröksa få lite städat tills mor coh far kommer imorgon. Idag har jag även hunnit sitta i två telefonköer (sitter i en just nu), varit och sagt upp min hemförsäkring här (Anders Nises gjorde ett bra jobb! =)), sagt upp kontot på handelsbanken och sen blev det ett akutbesök hos apoteket eftersom jag vaknade imorrse med en jävlig nackspärr. Eftersom jag också har en vaxpropp så känner jag mig väldigt gammal och skruttig idag. Fast det är inget som hindrar mig! =P

Lämnade in den slutgiltiga uppsatsen igår, läskigt. Fast det ska väl inte vara nån fara för vi ändrade det som skulle ändras. Så jag hoppas a´tt rune lämnar den till tryckeriet snarast och att vi är klara med skiten.

oj, dom svarade. måste prata med länsförsäkringar nu!

pusshej


En sak till...

Kom på vad jag drömde inatt. Det var en massa,eller dom var nog bara två, såna här stora örnar. Svarta och vita, riktiga havsörnar som typ finns i amerikatt å grejer. Nån som kan tyda drömmar? Blev lite nyfniken och har för mig att det var dåligt med bra drömlexikon på internet efter förra gången jag drömde nåt mysko.


En era går mot sitt slut

Nu börjar jag verkligen känna att det börjar gå mot sitt slut. Kommer ihåg förra våren när vi satt och hade ångest för att splittras, ja den ångesten innfinner sig kan man säga. Och när man börjar tänka på att det man gör kan vara den sista gången man gör det i Borlänge, eller med alla er här. Det är sorgligt på riktigt. Fick bara en sån känsla nu när jag diskade, diskmedlet spelar på sin sista sträng och jag tänkte att den kan jag ju slänga och köpa ny när jag kommer hem. Då slog det mig att det är bara typ 8 dagar kvar här sen kan jag förhoppningsvis åka hem. Om vi nu inte får fruktansvärt mycket kompletteringar på uppsatsen. LÄSKIGT. Sen vill jag bara säga att Hanna, jag tror fan jag är kär i dig! ;) Att vi har haft så kul under den här våren är ganska otrolig, med tanke på hur stressigt det har varit. en liten kärleksförklaring såhär på eftermiddagskvisten. =)

Dagen sång på min ofrivilliga stereo utan off-knapp (grannen): Devil in disguise

Dagens ord: Digalo (läste dialog fel, många gånger)


PPP

Ja, årets upplaga var bra, även den. Har haft väldigt trevligt hela dagen med en massa underbara människor. himla nice faktiskt. =)

Kom väl ganska precis hem och huvudet värker, som det gjort de senasten10 timmarna. Förhoppningsvis går det över när jag får sova lite granna.

Jag saknar min mamma så fruktansvärt, fan va skönt det ska bli att få flytta hem! Efter det dagliga telefonsamtalet idag så blev det ju inte bättre, och ett tag kändes det som att jag hellre ville sitta på ett tåg till mamma än att fortsätta kvällens bravader. Jag är en stor mammagris, har alltid varit, kommer alltid att vara! And proud of it!

Schlager!

Riktigt bra delfinal av schlagern, och enligt kommentatorerna är nästa bättre. uunderbart!

alla som jag hejade på gick vidare. Såklart Sverige och sen är jag barnsligt förtjust i Portugal. Den är bara så glad. =) Sen gick Island vidare, det hade varit en katastrof om hon inte gjort det ioförsig, grym tjej det där. Och sen gillar jag ju hon chiara, det är en massa gamla minnen sen hon var med för ett par år sedan som gör att jag älskar henne. jag minns precis vad jag gjorde på kvällen när den schalgerfinalen gick av stapeln när hon var med. Det var en uunderbar kväll! =D oo, nu blev jag alldeles pirrig när jag tänker på det. Inget speciellt egentligen, men alldeles, alldeles underbart!

nej nu ska jag sova så jag orkar gå upp i ottan och opponera. Men först ska jag försöka uppsöka verkligeheten, han kanske kan hjälpa mig att finna en inre harmoni smo jag så länge har letat efter. jag får inte riktigt den här hemma-hos känslan utan det portugisiska teglet, därför skulle ajg uppskatta om verkligeheten skulle kunna hjälpa mig med det! ;)

God Natt! =)

Tentaplugg?

Första tentan sen jul på lördag, nån som kan påmnna mig om hur man pluggar? Har bara skrivit en jäääkla massa arbeten i flera månader och har typ glömt hur man gör. Ska man läsa nån bok eller ska man bara gå dit och chansa? Skulle ju gärna vilja göra det sistnämnda, men tror itne verkligheten är så enkel.

Har nog redan försvunnit ur allt det här, är redan någon annan stans.

Min lya!

Satan va trött jag är alltså. Efter dagar med alldeles för lite sömn och alldeles för mycket att göra så tog jag och Hanna idag tåget mot sydligare breddgrader.

Nu har jag verkligen nyckeln till min lägenhet på min egen nyckelknippa och det är underbart. Åkte dit och började arbeta när far slutade jobba och idag har vi målat klart i vardagsrummet så nu fattas bara fondtapeten som ska upp på lördag. Och jag äääälskar färgen i vardagsrummet, den blev precis som jag ville och det kommer bli apsnyggt med fonden!Sen har vi även spacklat sovrummet och där ska jag slipa och måla taket imorgon på dagen för att sedan måla väggarna imorgon kväll. Sen är det faktiskt bara hallen och elen kvar så det känns nice. Jag är ju rätt hetsig på att åka och fixa möblerna också men vi kom fram till att det är nog smartast att vänta med det tills allt är klart så man inte behöver vara så försiktig med allt. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran imorgon så jag kan visa lite bilder också =)

Min nya granne är välkänd i Enköping då han varje jul sätter upp ofantliga mängder med julbelysning och tomtar och helvete på balkongen (jag kommer definitivt att spara in pengar på el i december eftersom det kommer att lysa in till mig). Jag har väl aldrig riktigt funderat över var han har allt pynt resten av året, men nu vet jag. Han har dom på balkongen även då, fast ihopknölat. Han kan alltså inte använda sin balkong under resterande delen av året heller för det är pynt ända upp till räcket. haha, jag skrattade så jag nästan dog när jag såg det. Det var bara så himla fult.

Nej nu ska jag dra mig mot sängen så jag är utvilad imorgon. Har satans mycket att göra!!


Det kan inte vara sant

Idag har varit en effektiv dag på alla punkter. Har fått en jäkla massa gjort och det känns bra. Sen jag kom hem har jag börjat the big vårstädning, bytt gardinstänger och packat litegranna. Det var ju inte alls meningen att det skulle bli så effektivt men det är ju faktiskt kul att hålla på när man väl börjat. speciellt eftersom man inte fixar så ofta så det blir ju sån stor skillnad. Och jag ääälskar att putsa fönster, alltså jag är nog en av de få som gör det men ja, det är roligt. Kan ju vara för att fönsterputsen luktar gott och att jag efteråt faktiskt ser ut genom fönsterna.

Pratade även med min käre far om allt som vi ska göra i helgen. Som jag har sagt förut, han tycker det är här är minst lika roligt som jag tycker så idag har han spacklat hela vardagsrummet och även målat taket där. Sjukt effektivt av honom också med andra ord. Jag sa åt honom att ta det lite lugnt så jag också kan få hjälpa till lite, och han lovade att jag ska få ta hand om sovrummet. =) haha.

Nej efter min effektiva dag så är jag mindre effektiv nu, har legat och vridit och vänt på mig i sängen i 1½ timme och kände att jag måste göra nåt istället så hamnade jag här. Kanske ett dåligt beslut men jag orka inte ligga där och vänta på att somna, jag är skapligt less på det.

Heldag imorgon, kommer bli himla skoj med tanke på hur mycket jag kommer att sova. Lots of coffe och lite bortfalafel så är det kanske okej ändå. vi får se helt enkelt.

Bye

Paranoia

Haha, vilken jäkla attack av paranoia jag har ahft idag. Jag fick just slut på den och tack och lov så hade jag ingen anledning att oroa mig. Tyvärr så fick Jörgen Bortfalafel Andersson ett väldigt kort liv på denna jord. Men må han vila i frid!

Vi började dagen med att göra en fullständig källförteckning och vi tyckte nog att den såg en aning tunn ut, men efter en effektiv dag har vi fyllt på den med fyra böcker till och nu känns det genast mycket bättre! nu ska vi bara analysera mera för att sedan fara hemåt i helgen både jag och Hanna. Hon ska fira diverse födelsedagar och jag ska hem och spackla och måla. Underbart!

Back to analyser!

Min, bara min!

Nu har min kära mor fått nycklarna. Hon och pappa är påväg upp dit nu, JAG VILL OCKSÅ.
Så jävulskt sjuk känsla det här.

Hoppas att jag nu kan börja sova ordentligt på nätterna nu när just det här är över. Har inte varit så roligt de senaste dagarna, nervositeten har känts om man säger så.

Woho, beautiful day!

Imorgon!

Jag vill så gärna vara hemma i Enköping imorgon vid halv 10. Jag skulle vara det om inte det inte hade varit så att jag inte skulle hinna tillbaka hit i tid sen. Hmfg. Jag kan faktiskt inte fatta det här. Om mindre än ett dygn är den min! Å HERREGUD! puh.

Längtar ju till helgen när jag får fixa och dona kan man säga.

Nu: Wipe out, för att skingra tankarna.