Det flyter nu

Som alla nu vet fick jag ju jobbet. Kan ju inte varit mån som undgått det. Helt jäkla underbart! Har redan träffat nästan alla kollegor också och det kommer bli så kul. Men inte annat än att jag känner lite press, det är stora planer för det här hotellet! Dags att sova sig lite så jag orkar med allt imorrn, sjukamp står på schemat!!! :)

My baby is leaving me

Först och främst, ett stort jäkla grattis till Kristin som har kommit in på utbildningen hon har sökt. Men det tråkiga är att det är i Båstad, så det kommer bli så sjukt tomt utan henne hemma. Men jag vet ju att det fungerar eftersom jag har gjort exakt samma sak själv. Fast då var det ju liiite närmare hem om man säger så. Men återigen stort grattis!

Har lyckats lugna ner mig lite efter gårdagen också. Men sitter här och sjunger för mig själv, I think you're a nazi baby.

snart är det äntligen helg. Kommer att spenderas med familjen och förhoppningsvis lite finbesök från skogen! =)


Stephen My love

Shit alltså vad bra han är den där mr lynch! Är så uppe i varv! Skönt att det är typ halva tågresan kvar hem Så jag hinner lugna ner mig lite. För om ungefär 7 timmar åker jag tillbaka till hufvudstaden igen. Men som sagt det var grymt ikväll, den enda låten jag saknade var special ed! Och som vanligt har jag inte tagit några bilder, jag var alldeles för upptagen med att stirra på detta under! Sen hade jag ju väldigt trevligt sällskap med basse också det gjorde ju inte saken sämre :) Kan inte skriva längre inlägg på iphonen då den så vackert sättet allt i en klump även fast jag delar upp det. Men vi hörs ;)

I väntan på brandövning

Har nyss slutat en dag som växelhäxa och är helt slut, det har varit alldeles gör lite att göra! Klockan 18 ska vi ha brandövning också så det blir till att vänta länge och sen inte komma hem Fören typ 10. Sjukt drygt. Men jag är ändå glad för imorrn ska jag på Stephen lynch på china teatern!! Hade ju tänkt gå på grönan och se Bryan Adams men det gick fetbort när jag såg att Stephen kommer till estocolmo! :) får även bra sällskap och då är det ju ännu bättre. :) pepppepppepp! Baaaj!