effektiv? jo tack.

Ibland blir jag stolt över mig själv. Idag har jag fortsatt min resning av kläder som jag lite halvt påbörjade härom kvällen. Nu har jag gjort klart det tror jag och 2½ soppsäck senare så får jag faktiskt plats med allt och byrån går för första gången på ett år att stänga. Känns bra satan. Jag är en samlare av högsta klass och spar precis allt som är kopplat till nåt bra minne, vilket är väldigt mycket. Jag har så mycket skrot överallt som egentligen inte gör någon nytta men jag kan inte ta mig för att slänga den lilla flaggan vi fick på drinkarna i grekland eller tröjan jag hade på mig den dagen som jag klarade teoriprovet till körkortet. Jag kommer ju definitivt att komma ihåg grekland eller att jag klarade teoriprovet även fast jag inte har kvar dom grejerna, men jag kan inte slänga det.

Nej nu ska jag göra mig klar för kalas ikväll. Ska bli askul men vettefan va jag är på för humör. Jag vet att jag är å¨bra humör men vilken slags fylla jag är redo för alltså. ska dock försöka att inte skämma ut mig lika mycket som förra veckan. pust, har knappt kommit över det än. Ska jag lämna telefonen hemma kanske? Nää, troligvis inte.

Nej dags för duschen. see you later puddingar.


Vad hände nu egentligen?

Jag har ju ända sedan vinsten kollat lite på skoj på köpes-lägenheter. Har fastnat för en som fortfarande finns kvar, blev lite nyfiken idag och tänkte åka ner och höra vad det är för fel på den typ. Mäklaren, som för övrigt var sjukt trevlig, sa att ja men ska vi åka upp och titta på den? Ja varför inte? Så vi åkte till Bergsgatan 12 och jag blev förälskad. Den är inte stor, inte alls men skrymslen och vrår och jag ser allt kul man kan göra. ETT RIKTIGT KÖK!  Men jaja efteråt drog jag, mor och far iväg och lunchade och tänkte att vi får väl diskutera det mer ikväll. Sen skulle vi åka ner på stan så mamma kunde beställa klipptid men jag tänkte att jag går in till min rådgivare (en annan äckligt trevlig människa) på banken och frågar lite bara. Det slutar med att vi sitter och berättar anekdoter och jag har i stort sett lånelöfte på en lägenhet. eeeh? Rådgivaren ska ringa i eftermiddag och säga hur det blir med det och mäklaren ska ringa i veckan.

Ska jag verkligen göra det här? Just nu sitter jag apatisk och undrar hur fan det blev såhär?!  Fan va nice och ha en lägenhet att flytta till dirket. Och får jag den lite innan så hinner jag ju faktiskt byta tapeter och fixa det som man kan fixa innan det är dags. Det skulle vara min alldeles egen och jag får göra vad jag vill med den. Pappa blev alldeles exalterad när han såg chansen att bygga mig en säng. =P

Nej jag råkade köpa en väska på stan också. Har kollat på den flera gånger men tyckt att det var onödigt men nu var det halva priset på den så jag kunde inte låta bli. Så ska nog börja byta väska och slökolla tv.

Ångest

Tydligen var det värre än jag hade trott i fredags med telefonpinsamheterna. Har inte vågat kolla på telefonen förens nu, trodde jag var redo men ack så fel jag hade. Var länge sen jag hade sån här kukångest* alltså. Speciellt efter det vackra mötet på Hälla. Tyckte då att det bara var lite roligt men nu skäms jag. Inte för själva händelsen i lördags men vad jag gjorde natten innan. Varför gör jag såhär? puh, kommer nog inte bli många timmars sömn inatt, en massa grubblande istället skulle jag tro. Har ju iaf min kära Tusse här som har en gosdag. Var ganska länge sen han var såhär gosig, han sitter just nu på min arm. =)

Har varit lugnt från pinsamheter idag iaf. Kristin häng hela dagen. Vi var även med mor upp på maxi så hon skulle få titta på Larz-Kristerz. Vi satt dock och fikade istället. Det räckte med att höra!

Nä kanske är dags att väcka far som sover på soffan och gå och lägga sig och grubbla?!

häädå
 


*Dagen efter fylla ångest, behöver inte ha nåt med kukar att göra!

Gårdagen!

Det var en helt underbar kväll! Började hos Tapper med jonas, anton, camilla och sen andrea, kristin och cornelia. Bara där har vi en stor del av järngänget liksom. Sen bär det av till Hellman som hade inflyttningsfest/födelsedagskalas. Himla trevligt. Jag och kristin hade köpt en spritflaska till herrn så fick mig några shottar. fast spriten var skitäcklig, men det såg god ut. Men efter en timme där så bötrjade det gå utför, jag och camilla övergick till alkoliserade socitetsdamer en stund. Andrea var glad som aldrig förr, har nog aldrig sett henne sådär förut men hon är ju så söt så jag vill bara äta upp henne!
Men rätt som det var så var alla borta och jag som tänkte ha sällskap med kristin men tji fick jag. Hon hade tydligen gått ut för att spy men sen upptäckt aqtt hon var hemma. hehe, varför gör vi alltid sådär? =P

Kvalitetstid med mor i Västerås idag. Var riktigt nice. Det var hon som stog för shoppandet då jag inte har nåt att shoppa för. Jag älskar IKEA av hela mitt hjärta!

Gårdagens tankeverksamhet stog tessan för, Grattis. Jag är stolt över din fantastiska idé. Minns mig när du blir känd!

Ikväll blir det schlager hos bror. Är fortfarande i chock över att han bjöd in mig =S

ciao

PS. Jag ska på allvar försöka vänja mig av med att ha telefonen med mig när jag är onykter. Blir lagom frustrerad på mig själv. brr. DS.

le weekend

Blir ju som sagt enköping. Kollade nu och det fanns en massa tågbiljetter. så nu är frågan, vara med och hjälpa till med schemat eller ta 10 tåget hem? annars har vi ju 12 tåget men vetinte riktigt. det blir så mitt på dagen. njaa. 10 eller 2.
Åker jag hem 10 skulle jag och mamma hinna till västerås imorrn istället för på lörda. stoor fördel att slippa lördags hetsen. Vi ska ha lite quality time och ta en runda på IKEA typ. Lutar nog mot 10 tåget. vi får se. Vet ju att jg inte kommer somna förens om ett par timmar så kanske kan vara skönt å sova ut.

Så ändrade planer för morgondagen, det blir inte Corner, det blir födelsedag/inflyttningsfest hos Hellman. Niice. Länge sen jag träffade alla sådär. Men sen har jag inga planer, förslag? Kanske ska vara en god medmänniska och åka med farmor till kyrkogården? Bland det tråkigaste som finns men hon tycker det är så roligt. och hon var ju nästan trevlig i söndags när jag var där. =P

nej men dags för den dagliga analysen av dagen. Med en bok som man inte behöver engagera sig så mycket i och har tid att tänka på allt som hänt.

Nu vill jag jobba på heltid. hatar min nuvarande situation och allt vad skolan heter. Ett liv vore trevligt.

I förebyggande syfte

Sitter här och snörvlar och irriterar mig på mina egna ljud. det är inte så jätte farligt, kan t.ex. fortfarande andas med näsan när jag sover. great. MEN, det är ju på g. Har varit på kupan och köpt diverse förebyggande medel, kanjang osv. Vet inte vad jag kan göra mer. vill inga ha nån förkylning heller. Mamma sa att köp morotsjuice, det är mycket vitaminer och kan göra dig gott. jo tjena, det gör säkert jätte gott men det är fan inte gott. med lite apelsinjuice så kanske det skulle funka men inte bara morotsjuice. bläsch.

jaha, en kväll med planer för en gångsskull och imorgon blir det kanske lite TUR-schema innan hemgång. we'll see what happens.

Inge roligt på uppsats-seminariet. De andra hade mer kolla på sina arbeten kändes det som och jag satt där ensam, trött och förvirrad. sa inte många ord men det gjorde AVV Rune som skrattade åt Volvos konstiga HRM. haha, en typisk akademiker och akademikerskämt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta å hans vägnar.

mina pojkar det där

 =D har setat och kollat hockey på live grejset vilket kan vara det tråkigaste ever men det var det enda jag kunde göra. Var nog en jävligt bra match och AVV Persson fick avgöra på straffar. wuunderbar!

Imorgon är det första seminariet för uppsatsen. Vet inte riktigt vad jag känner för det där just nu. Det enda jag känner riktigt starkt för just nu är att jag inte ska bli sjuk, halsen gör ont och jag har samma symptom som jonas hade i lördags. Men nej, ingen sjukdom här inte. Vi ska på Corner på fredag. eller hur var det?

Helgen var underbar. En massa häng me kristin å kyhlströmmarna. Och i måndags var jag med lovely evelina typ hela dagen. Man kan ju göra mycket roligt med en spikmatta, bland annat skratta åt dem som ligger på den och kvider =P

Tillbaka till tvn, ciao

Nu är det påväg åt rätt håll!

Mot enköping! woohoo. Fick tag i Julia igår som gav mig numret till Hannas päron så nu har jag pratat med dem och de skulle inte komma till blg fören ikväll vid 6-7 men nu är det så finurligt att jag tänker ta tåget till uppsala och möta dom där för att sedan sätta mig på min älskade buss nr 804. Där har man spenderat lite tid skulle man kunna säga =P Pratade dock bara lite löst med dem igår om att göra så men de skulle ringa när de kom till Sverige så då får jag säga hur det ligger till. Hoppas bara det är bra täckning på tåget så det går att ringa.

varöfr är jag så effektiv när jag väl sätter igång? Nu är jag klar med allt och det är 2 timmar kvar tills tåget går. puust!


GAAAAAH

O satan va frustrerad jag är. Har lovat att lämna Hannas nyckel till hennes föräldrar men jag har ingen aning om när de kommer. Jag hoppas på ikväll men den tror jag är körd. och åker dom imorgon så kommer de ju att åka från åland först så kanske imorgon eftermiddag liksom. TÄNK OM DOM INTE KOMMER FÖRENS PÅ SÖNDAG'?!?!?! Jag kom ju fram till att jag ska åka hem bara för att jaagär långledig och Jonas ringde och frågade om jag skulle komma hem för han ville umgås. Det är inte ofta han erbjuder sig själv sådär så nu vill jag ju verkligen hem också. Ingen annan som vill ta nyckeln och lämna den till dom när de kommer? Jag blir så frustrerad så jag nästan hyperventilerar.

Tack elin för att du hjälpte mig leta efter nåt nummer. =)

puh, andas kvinna!

Delete

Shit va det här är dåligt, jag funderar på att bara trycka på delete och radera hela skiten. Då måste jag ju även ha typ influensa imorrn också. Har låst in mig med den här uppgiften hela veckan och jag blir inte riktigt nöjd dårå.

Skulle bara vilja skita i det här och åka hem, men det är väl dumt och ge upp när man är så nära mållinjen kanske. eller?

Disco såhär på morgonkvisten

Eller det är ju inte morgon längre men ändå. Brandkåren är i mitt hus och övar på nåt. troligtvis rökdykning eller liknande för de använder sig av discorök som kommer in i min lägnehet och gör det hela lite rökigt. Jag ser i stort sett ingenting. Igår var första dagen jag var här och upplevde det, när jag kom ur duschen. Jag funderade en sekund över hur jävla varmt jag måste ha duschat eller så mådde inte mina ögon som dom borde men kom strax på att just fan, brandkåren. Sen blev det bara värre i typ en kvart och här gick jag omkring och hostade och nös så mycke tjag orkade. och det blev ju samma sak idag dårå. Det är påväg att försvinna nu men det luktar så skumt så gillar inte riktigt det här. Fast det är ju bara imorgon kvar också.

Ja skolan, går bra. Stressar ihjäl mig men annars är det kalas :S

Nej ajg ska väl börja klä på mig eller nåt. Till vägverket och luncha nästa!

satan vilken mästerkock

jag tror att jag har ätit bland det godaste någonsin. det knullar fortfarande i munnen på mig! Lövbiffrullader med vitlöksost i, färskpasta och tzaziki. Jag ska göra mänskligheten en tjänst och stanna inne resten av dagen för tzazikin var inte att leka med. alldeles för mycket vitlök, muuums!!! =)

Alltså sån här mat är ju så jävla lätt och göra, varför gör man det så sällan?

Nej, dags att diska skiten som blev så det är gjort sen. puh.

KRYSSNING I HELGEN!!!!!!!! Mitt paradis!! =)

på tal om joar

Hehe, såg just nya telia-reklamen. Hon som ringer till honom står och väntar utanför joar =P lite onödigt vetande för er som inte har nåt annat för er än att läsa här. Det är ju även bio och bibliotek där, mitt älskade enköping. Det lilla som finns är på samma ställe. ojoj, där har man stått å vinglat många gånger. blir nostalgisk även fast jag åkte förbi där senast igår kväll =P

helg

Ja nu är jag jju tillbaka i blg efter helgen. Det har varit asnice men nu mår jag skit. pust.

kom hem i fredags och då blev det kalas. Vi packade våra väskor med alkohol och drog ner till markus. Eve var med, vilket inte hör till vanligheterna men är alltid lika roligt. Jag fick en massa presenter och blev alldeles till mig, blev några tårar. (Hade redan fått i mig en flarra vin) Efter en halv flaska vin till, typ 6 shot och lite singstar så kom jag fram till att joar är ju aaskul så jag drog med andrea och denise ner. Så fort jag kom dit kom jag på att det är det ju inte, inte en fredag iaf. Fick stå i kö för att komma in och redan där började det gå åt helvete. Jag blev för full, sa en massa otroligt korkade saker, tänker inte berätta för det är så pinsamt och gick hem efter typ 40 minuter. Lyckades dela taxi med en taxichaffis som inte jobbade just då så fick iaf åka gratis hem! =P

Bakis satan i lördags, gjorde inget annat än sov eller såg trött ut. Kollade på så som i himelen innan jag sov, det kan vara en av världshistoriens tråkigaste filmer kom jag fram till :P

I söndags var det andra visor. Jag krull och markus tog bilen och åkte till Kista för lite shopping. Himla trevligt! Fick klippa mig och nu jäklar gillar ajg mitt hår =P Är jäkligt mycket kortare än innan men det var länge sen det gick så bra att borsta :P

Sen igår så var jag på massage, heeeelt underbart. Ska nog göra det nästa gång jag är hemma också. eller nåt sånt. =P
Var även till Enköpingshem som jag skulle hyra lägenhet av. Men Sven verkar inte ha alla limpor i burken för nu hade jag då absolut inge lägenhet. Det kunde ha ju inte garantera. Förra gången jag pratade med honom så hade han tjingat en till mig. hmm, undrar vad det är för fel på honom!?!

Så nu sitter jag här i en ren och fin lägenhet med lite feber och funderar på en kryssning i helgen. ena sekunden känns det helt självvklart att åka och nästa så förstår jag inte hur jag tänkte sekunden innan. Men det ordnar sig nog det också.

...

tröttast i världshistorien!