Gott nytt år!

Ja nu är det snart ett nytt. Satan va fort tiden går.

blir lugnt ikväll iaf. Gänget kommer hit och vi ska äta lite men det blir nog inte så mycket mer. Har ingen lust att hårdfesta och sen ska jag jobba imorrn. Är nog fortfarande lite sliten sen helgen, även fast det blev förvånandsvärt lugnt. Detta även fast mr badanka och hans sämre hälft var med. då brukar det kunna bli värre!!!

funderar på om man ska dra iväg på en dubbel när jag fyller där. Helgen efter blir det väl men har inte bestämt mig än, får väl se vilka som är på. och om man har lust. Fast det har jag ju typ alltid. Vårt eget lilla paradis!

Har varit riktigt nice och jobba alltså. Nog för att det är lite drygt att behöva åka tåget å allt det där men det är det värt när man väl står där. Fast har ju sagt att jag ska jobba en massa på telefon också och det är ju inte lika kul. Igår däremot så var jag spärrvakt och står där alla går på och av och det var nice satan. En pianist kom ut och spelade en stund så lite underhållning blev det och jag älskar när man stänger så inga fler får gå på vid första påsläppet och folk blir så arga. Då är det kul. haha, är nog bara jag som tycker det är kul =P fick tillochmed prata i walkietalkien med vakterna på båten, mycket spännande! =P

nej nu ska jag nog knäcka en öl och bara ta det lugnt tills alla andra kommer =)

Ha så kul ikväll allihoppa! =)

God Jul

Ja då har ännu en jul gått av stapeln. Sjukt va fort tiden går. Tyvärr så har den här julen varit typ heeelt utan julstämmning. Visst det har ju varit jätte kul men fan va jag saknar den där känslan man hade när man var mindre alltså. Nog för att jag aldrig har vbarit så rädd för någon som jag var för tomten men det var ju lika kul samtidigt som det var skräckinjagande liksom.

ja Jonas och Helena var bara här fram till typ strax innan tre så då hade vi en mindre julklappsutdelning så dom fick öppna presenterna från oss. Jag älskar när man ger presenter och man verkligen ser hur glada männsikor blir. Och som vanligt på Julafton så har jag gråtit en skvätt och när jonas öppnade min present sa han: "Hade jag inte varit så macho för tillfället så skulle jag ha storgråtit." uunderbart. så där satt vi och kompanigrät. Sen så fick vi även farmor att gråta med vårt "familjefoto" som togs igårkväll direkt när jag kom hem från jobbet och var fylleröd på näsan pga allergier och med mammas alla grodor i bakgrunden. Men glad blev hon.

Jag fick en massa roliga saker iaf. Parfym, pyjamas, ny kaffemaskin!!!!!, underkläder, stora vinglas!! och sen lite annat smått å gott! =) very nice.

valde också att inte göra som jag brukar med att skikca God Jul sms till typ hela telefonboken så er som jag inte har pratat med under dagen så har jag inte glömt er. orkade bara inte skicka. men God Jul på er ändå. =)

Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp och åka skridskor imorrn bitti innan det blir en massa folk där nere.

Birking

Ja nu har jag jobbat ett par dagar, helt underbart! Idag råkade jag säga att jag kunde jobba hela dagen också så ska alldeles strax bege mig upp till tågstationen och åka iväg.
Igår blev det lite stressigt till tåget va, fy satan alltså. vi blev upptagna med janis korv som han hade fått. trodde jag skulle dö där en stund =P och sen fick vi typ springa till tåget. eller jani gick och jag sprang efter. Så det blev ett träningspass kan man säga. Men vi hann med tåget iaf. Sen så blev det bestämmt att vi ska på kryssning på lördag. Är ledig söndag coh typ hela kontoret ska åka så såklart man offrar sig för konsten.

funderar lite halvt på att bara vara hemma på nyårsafton och typ göra uppgifterna vi har över jul. det kommer säkert inte att bli så men nyårsafton ä'r så överskattat så jag funderar starkt på det!

dags att åka! =)

spelmys

Ja så nu är det jullov då. känns verkligen inte som det, speciellt inte efter att jag kom ner hit och det inte finns en snögnutta nånstans. Men förhoppningsvis kommer väl känslan. Är dock förbannad på tofflar, en speciell person som jaginte förstår  hur han tänker. Funderar på att ta hans julklapp till mig själv och låta han vara utan bara för att han är lite av en jubelidiot i mina ögon just nu. What to do, what to do.

Har spenderat dagen i västerås och inhandlat de sista julklapparna och ätit den gudomliga kinesbuffén som har blivit lite av en tradition. Är fortfarande fruktansvärt mätt och äcklas av tanken på mat.

Kom precis hem från Markus där vi har spelat spel. Det har blivit lite av vår grej, spela spel och skratta arslet av oss. Kommer troligtvis ha träningsvärk i magen imorgon av allt skrattande, men det är det fan värt. haha

nej nu är det väl dags att sova. Ska upp och jobba imorgon och innan det så ska jag förbi linda och kasper en sväng. kolla om han har växt nåt på en vecka =P haha. På tal om jobb så älskar jag det, har inte ångest nånstan och det brukar ju annars vara en väldigt vanlig åkomma men satan va kul det ska bli å komma tillbaka. speciellt på måndag och tisdag när alla jobbar. Funderar på att åka dit någon timme tidigare och bara umgås. men vi får se hur pigg jag är på det då =P

nä sov gott fan!

klämda tår och söta barn

Ja hockeymatchen i fredags var ju inte mycket att hänga i julgranen. fult spel och det som var roligast var de stackars konståkarna som hade uppvisning i periodpausen. lääänge sen jag skrattade så. Men dom var säkert duktiga. Vi vann ju matchen tillslut iaf. =)

Sen skedde det en smärre olycka när vi skulle sova. Pappas säng stog inte riktigt ordentligt så när han skulle lägga sig och min fot stog lite fel så fick jag sängen på min stortå som numer är blå/svart och en aning öm.

I lördags så åkte jag till Linda och Johan för att titta på lilla Kasper. Jag var skeptisk eftersom alldeles nya barn brukar se lite roliga ut. Eller roliga kanske är fel ord men dom brukar inte vara söta. Men satan vilken söt unge det där är alltså. Han sov mest men han vaknade till en stund och ja, jag är nog kär. Linda kommer inte att få en lugn stund när jag är hemma för jag kommer nog att bosätta mig där och bara titta på honom dagarna i ända.

Kom tillbaka till borlänge nu på eftermiddagen så ajg skulle hinna gå på Julias luciauppvisning med simningen. Har sagt att jag ska gå på det i 2 år så nu var det dags och ja det var ju riktigt roligt emellanåt. har ju lite svårt för spex men vissa saker lyckades dom med. Och det svarta hålet var faktiskt roktigt bra. det sa bara blubb och sen var dom borta :p haha

panikplugg

Schatan va jag är trött alltså. har försökt plugga verksamhetsstyrningen idag men alla är mest som en gröt i huvudet. ska ta att äta lite nu, då kanske hjärnan klarnar lite. Man kan ju alltid hoppas. Skulle vara skönt om det här sätter sig.

Pratade just med Linda också. Hon satt och matade Kasper. Så vi grät en skvätt och nu vet jag att dom mår bra. Eller linda mår väl sådär. Hon har brytit svanskotan. AJ! Tydligen kunde det hända men det var itne så vanligt. Annars hade det gått hur bra som helst. Men aj alltså, svanskotan. Tänk när man var mindre och åkte pulka och åkte på ett gupp lite för hårt och bara slog i den. Hon har brutit alltihopp. Hon kan typ inte röra sig så Johan får agera slav nu en vecka eller två. Hoppas det blir bättre till lördag så jag kan titta in och hälsa på dom! =)

Sömnlöshet

Ja då var det åter en natt när jag itne kan sova. undrar hur många det är nu. kan ju börja räkna veckor. det är nog nåt stressgrejs för jag är ju inte ensam direkt =P

Ja nej jag ska väl försöka göra mig trötter eller nåt. kanske springa ett par varv runt Borlänge?

fixade föresten ner DXBall idag. det kan ju vara det roligaste spelet ever. så simpelt men satan va man fastnar.

Vi har fått bebis!

Nu har han äntligen kommit! Vår lilla kalvar. Som inte kommer att heta kalvar tyvärr, utan Kasper. Andrea var skeptisk men jag tyckte det kändes ganska rätt. och andrea, du vänjer dig nog =) Jag sitter och gråter hysteriskt alltså, kan inte riktigt hejda det. Försökte få tag på Linda på eftermiddagen men hon hade telefonen avstängd så förstog nästan att det var dags så fick lite hysteriutbrott med Hanna på skolan. Men å va bra det känns nu. Hoppas dom får komma hem innan lördag så jag hinner träffa den lilla familjen Stål-Thörn. Blir en snabbtur hem på lördag till söndag för att fira en massa födelsedagar.

Hockey på fredag också. Enköping is coming to town och ska spöa skiten ut Borlänge. lovely! =)

hon har städat

fan alltså, jag är fan förvånad över mig själv. har lyckats städa idag. jag har tagit lite i taget sådär hela dagen. det är ju nåt stort fel när man inte kan ta allt i ett svep för att man blir för trött. men men, nu är det gjort iaf! har tillochmed torkat golven. de var i stort behov av det så nu ligger det en underbar doft av citron i luften. det är ju så jäkla skönt när man får det gjort alltså. Pratade med min kära mor på eftermiddan och hon blev alldeles tyst i luren när jg sa att jag hade städat. Är det så ovanligt egentligen? Ja det kanske är det då. Jag kan ju inte direkt sticka under stolen med att jag är rätt lat iaf :P

ja jag har väl typ bestämt mig över imorrn. Och Carro, jag har försökt få tag på dig och undrar om du ska till bolaget imorrn? du kan ju höra av dig i sånt fall =) haha

vad är felet?

jag trodde att jag skulle vara piggare idag, det var fel. jag hatar när jag egentligen inte är sjuk på nåt vis men mår piss. vattafuck is fel liksom? men men inget att vara bitter över. tänkte gå iväg och handla lite nu och sen ska jag faktiskt försöka städa lite. det funkar liksom inte att ha det såhär. det är högar med saker precis överallt som jag måste klättra över när jag ska nånstans.  och det kan ju vara trevligt att slippa dammråttorna en stund.

men ååå nu vill jag ha bil. jag orkar inte gå och handla, ska ha en massa tunga saker. pust. men ja, det är väl sånt man får leva med. så ut i snöovädret med dig!


2/12

shit alltså. idag har varit en jobbig dag. skulle ha varit på föreläsning imorrse men jag kom fan inte ur sängen. jag har ju varit såhär hela helgen så det är väl nåt helvete i kroppen som inte slår ut. hoppas då fan att jag är piggare imorrn.

men har ju iaf fått lite vettigt gjort när jag väl kom till liv idag, har läst lite i boken och  nästan ansträngt mig att plugga.

nej nu ska jag fortsätta lyssna på julmusik och göra massa onödiga saker.