Bilder

ja nu har jag tagit lite bilder, men ajg är ju ingen mästerfotograf direkt =P Och sen är jag ju specialist på att röra till det så nu när jag har varit hemma i 2 dagar har det lyckats blivit rörigt direkt!

Det här är från hallen och in i vardagsrummet, här inne är det fortfarande liite tomt med möbler, men det ska fyllas på tids nog.         
Den första är från hallen och in i vardagsrummet. (Jag älskar min fondvägg!!!) och på den andra bilden har vi tv-hyllan (i love!) från en annan hörna  av rummet helt enkelt. Är ju fortfarande ganska tomt med möbler i vardagsrummet men ja, det kommer fyllas på när jag hittar det jag vill ha.

Utanför här har jag min älskade balkong och utsikt över en av enköpings högstadieskolor, S:t Ilianskolan, där gick dom "tuffa" kidsen när vi gick i skolan. Jag var alltid rädd för dom när dom stog utanför skolan och rökte. det gör dom fortfarande har jag märkt! Jag kanske kommer att bli lite som du Carro, som observerar dom stackarna =P


       

My lovely kök! Jag älskar teglet men ska nog kanske måla luckorna liite ljusare. Fast ja det funkar så det är det ingen panik med. lägg även märke till det underbara golvet! =) och sen typ det bästa av allt, min diskmaskin och en riktig frys! yaaariba

Vad skådar mitt öga? Världens gulaste sovrum? svar: JA!
                    

Jag ska måla om sängen sen nåt tag så den matchar allt annat där inne. där är alla möbler vita liksom. Sen bild nummer tre är på min garderob. vi köpte bara stommarna och sen sket jag i dörrarna som hörde till för det var ingen som jag fastnade för, så jag kör med draperi, och jag gillar det skarpt! Vi fick lov att såga lite på sängramen lite för att få in den i hålet, så knoppen är inte riktigt rund längre, men vad gör det. det är fortfarande en jääävligt skön säng!

Sen ahr vi ju även mitt lilla badrum. Helt kaklat, även i taket!! fast orkade inte ta mer bilder så badrummet får ni inspektera mera när ni kommer hit ;)


Och hallen får ni inte ens se för det är inget att se där. Har börjat sätta upp lite småtavlor men sen är det en massa skit som står och väntar på att få köras bort bara.

nej nu ska jag återgå till att leka med min kamera! =)

Kommentarer
Postat av: Elin

Ser jättefint ut terese!!! Jag är vis... JAG VILL OCH FLYTTA och få köpa precis de grejer man själv vill ha!

Postat av: Hanna

det ser jättefint ut gumman! iih, jag vill också köpa nya grejer nuuu! men tror vi ska till ikea på söndag, så då jävlar ;D

2009-06-03 @ 12:44:19
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Angelica the sexy bitch

läcker lägenhet, läcker ägare ;) Jag ska inspektera ditt badrumsskåp när jag kommer ,, mohahaha

2009-06-04 @ 19:30:51
URL: http://angie1986.blogg.se/
Postat av: Angelica igen

rött kök tycker jag!

2009-06-04 @ 19:33:47
URL: http://angie1986.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja fan, att glo på skolkids är bland det roligaste jag vet. eller så är jag bara patetisk.



oh, ge en komplimang för lägenheten kanske? jag bara ÄLSKAR de gröna gardinerna! Jag ska "fitta" knoppen i sovrummet innan angie gört!

2009-06-04 @ 22:14:33
URL: http://fittler.blogg.se/
Postat av: Terese

Ja men det är fascinerande att kolla på dom =P



haha, ja men det är lugnt, försök att låta bli allt annat i sängen bara så är jag nöjd ;)

2009-06-06 @ 03:45:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback